Batalionul „Azov” a distrus o unitate de 200 de spioni ruși de elită (GRU) din Republica Kabardino-Balkaria. „Mai mult au călătorit decât au luptat”

0
11895

Luptătorii unui detașament separat de forțe speciale ale batalionului „Azov” au distrus complet o unitate de 200 de spioni ruși de elită ale GRU (Direcția Principală de Spionaj a Armatei Federației Ruse), în zona Mariupol. Unitatea a fost adusă din Republica Kabardino-Balkaria, o republică autonomă din Federația Rusă, situată în Caucazul de Nord.

Conform site-ul ucrainean Obozrevatel.com, „azoviții” i-au deposedat pe invadatorii uciși de documente personale, le-au fotografiat, prezentându-le apoi opiniei publice prin canalul „Azov” de pe Telegram.

Printre documente se numără pașapoarte, asigurări, permise de conducere, dar și jetoane cu numere personale din GRU, inclusiv chei de la casele lor.

De asemenea, apărătorii ucraineni prezintă și imagini cu tehnica de luptă anihilată.

„Regimentul Azov a distrus forțele speciale ale unității militare GRU din Republica Kabardino-Balkaria. Mai mult au călătorit decât au luptat”, au scris militarii din Batalionul „Azov”.

Kabardino-Balkaria: 900.000 de locuitori, la o suprafață cât două județe ale României

Republica Kabardino-Balkaria este o republică autonomă din componența Federației Ruse, situată în Caucazul de Nord, cu capitala la Nalcik (265.000 de locuitori).

Republica Kabardino-Balkaria are o suprafață este de 12.500 km pătrați (cam cât două județe din România). Se învecinează la sud și sud-Vest cu Georgia, restul vecinilor săi fiind alte republici autonome sau regiuni din Federația Rusă: Osetia de Nord (la sud și sud-est), Karaciai-Cerkessia (la vest și nord-vest), Stavropol (la nord și nord-est).

Tot în zona Caucazului de Nord, nu departe de Republica Kabardino-Balkaria, în est, spre Marea Caspică, se află republicile Ingușetia, Cecenia și Daghestan.

Zona Caucazului de Nord (în sud-vestul Rusiei), din care face parte și republica autonomă Kabardino-Balkaria

Teritoriul Republicii Kabardino-Balkaria este muntos, cel mai înalt munte fiind Elbrus, care ajunge la 5.642 de metri. În nordul republicii se găsește și o zonă de cîmpie.

Conform recensămîntului rusesc din 2002, populația era de 901.494 de locuitori, din care 498.702 cabardini (55,2%), 226.620 ruși (25,1%), 104.951 balcari (11,6%), 9.845 osetini (1,1%), 8.770 turci (1,0%) etc.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Putin își pregătește buncărul pentru atac nuclear. „Există centre de control subterane pentru a gestiona atât țara, cât și trupele, închise la câteva zeci de metri adâncime. Un oraș întreg”

* Planul oligarhilor ruși: vor să-l captureze pe Putin și să-l predea Occidentului, în schimbul ridicării sancțiunilor economice! Au însă o problemă: deocamdată nu găsesc sprijin din partea forțelor de securitate

* Barbarii putiniste: cetățenii din Mariupol sunt deportați forțat în Rusia, cei din Donbass sunt obligați să lupte contra Ucrainei!

* AUDIO. O bunicuță din Ucraina a lichidat 8 invadatori ruși. „I-a hrănit cu plăcinte cu otravă. Au zburat acasă în sicrie zincate”

* „Anul acesta va fi ultimul din viața lui Putin, sunt sigur 90%” / „Buncărul este o închisoare, și cineva poate pur și simplu s-o încuie”

* A fost lichidat și generalul Mordvicev, care-i înarma pe separatiștii din Donbass. Este al 6-lea general rus omorât de ucraineni în 23 de zile

* Ucraina și-a anihilat cel mai mare trădător de la începutul invaziei ruse. „Omul lui Ianukovici” a fost arestat la Kiev. Asupra sa s-au descoperit arme automate, pistoale, muniție și grenade

* Un primar din Siberia a dezvăluit, fără să vrea, două secrete militare care-l incriminează pe Putin

* Artileria ucraineană l-a spulberat pe maiorul rus care bombardase casele civililor. Bestia a făcut crime și în Georgia (2008), și în Siria (2015)

A fost arestat și generalul Gavrilov, numărul 2 în Garda Națională a Rusiei. Acesta a lucrat și în serviciul de securitate al lui Putin

* VIDEO. Cecenii lui Kadîrov se laudă cum, în strigăte de „Allahu akbar!”, mitraliază un bloc în care se află femei și copii

* A fost lichidat și comandantul adjunct al flotei ruse de la Marea Neagră, un ucrainean care-și trădase țara

Ce înțeleg rușii prin acord de pace „realist”: anexarea a 20% din teritoriul Ucrainei, „demilitarizarea” și „neutralitatea” acesteia

* Rușii rânjesc cinic, amintindu-le polonezilor că le-au ucis președintele în 2010, dar și ofițerimea în 1940: „Vino la Smolensk, vorbim”

Ucraina îi amenință pe Putin și pe lacheii săi că vor sfârși ca Eichmann (spânzurat) sau ca Bin Laden (împușcat). „Vom veni după voi! Nu vă veți putea ascunde nici în buncărul din Urali!”

Un fost președinte al Ucrainei le cere rușilor: „Spânzurați-l pe acest bătrân senil în Piața Roșie, lângă mausoleul lui Lenin!”

* Femeia care a vrut să-l dea afară pe Vladimir Putin! De ce a fost acuzat liderul de la Kremlin

Ministrul Apărării din Ucraina: „Acesta va fi sfârșitul unui criminal în serie și violator care-și atacă vecinii!”

* Propaganda rusă făcută de „dragnista” Anca Alexandrescu la Realitatea Plus, amendată de CNA cu 40.000 de lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here