Bădălău se codește să prezinte scuze pentru „fetele alea” din diaspora. Mai mulți PSD-iști îl iau la rost, pentru că le aduce grave prejudicii electorale

6
1400

Afirmația cumplită a senatorului Niculae Bădălău, vicepreședinte PSD, la adresa diasporei române, făcută vineri, a creat revoltă în rândul românilor, dar și un deranj major în partidul infractorilor.

„Ei au 700.000 de oameni care au domiciliu, pașapoartele alea cu domiciliu, care-s legali. Restu’, până la 3-5 milioane, că se vehiculează tot felul, sunt fetele alea de le duc ăștia…”

Acesta este pasajul dement al lui Bădălău, de la care a pornit iureșul. Baronul de Giurgiu este recidivist în relația cu românii de peste hotare. În luna august 2018, acesta găzduia un botez la care maneliștii au cântat/strigat frenetic, în chiotele petrecăreților PSD-iști: „Să vină diaspora / Că noi ne pișăm pe ea!”.

După mizeria de vineri, Niculae Bădălău a îngăimat un soi de scuze, dar cu jumătate de gură și cu o tonalitate mincinoasă. Critici nervoase au venit de la președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, dar și de la primărița Capitalei, Gabriela Firea. Totul – pe Facebook.

VIDEO: Zicerea cruntă a lui Bădălău

https://www.facebook.com/giurgiuacidro/videos/487469411865206/

 

Niculae Bădălău: „Îmi cer scuze, dar…”

„Îmi cer scuze pentru declarațiile despre diaspora apărute astăzi în spațiul public. Ele au fost scoase din context, însă, în niciun caz, intenția nu a fost de a jigni pe cineva.

Îi respect pe toți oamenii care muncesc pentru a-și întreține familiile și îi asigur de toată stima și prețuirea mea.”

Marcel Ciolacu: „Astfel de afirmații nu pot fi tolerate!”

„Resping afirmațiile făcute de Niculae Bădălău la adresa românilor din diaspora. Îmi cer scuze public pentru acest derapaj, dar acesta nu trebuie să angajeze Partidul Social Democrat în ansamblul său. De altfel, am discutat cu domnul Bădălău și m-a asigurat că a conștientizat exprimarea nefericită și că o regretă.

PSD îi respectă pe toți românii, indiferent de locul în care trăiesc. Atrag atenția tuturor membrilor că partidul a intrat într-o perioadă de reconstrucție, iar astfel de afirmații nu pot fi tolerate!”

Gabriela Firea: „Mama și fratele meu au lucrat în Italia”

„Mama mea a lucrat 10 ani în Italia. Fratele meu, 6 ani. Am multe rude, prieteni și foști colegi care lucrează în Italia, Spania, Germania, Israel, chiar în Statele Unite ale Americii.
Nu pot fi de acord cu declarațiile din ultimele ore despre ce reprezintă diaspora. Nu vreau să polemizez cu propriii colegi de partid, nici să ies în evidență, dar tăcerea mea, și a celorlalți colegi, ar însemna că toți gândim la fel.

Cred că trebuie să înțelegem faptul că orice declarație publică a unui politician, precum și orice acțiune, sunt sub lupa presei și a opiniei publice. Pentru că așa este normal în democrație.

Să nu uităm că românii care muncesc în afara țării trimit bani familiilor rămase acasă și contribuie decisiv la creșterea economică.

Dar, cel mai important, trăiesc permanent cu dorul de țară în suflet. Trebuie respectați, pentru că sunt frații noștri.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Ratatul bețiv care a violat-o pe Luiza, cu acordul lui Dincă, în „casa groazei”. E bănuit că a participat și la omor, și la ardere

6,5 milioane de români au ucis emisiunea de propagandă a lui Mircea Badea. De azi, „scârbit”, clovnul trece pe divertisment

6 COMENTARII

 1. Concetățenii noștri din diaspora nu duc lipsa și nu simt nevoia stimei și respectului unui borfaș interlop analfabet penal precum hidosul Bădălău (vezi și ‘scăparea’ mizerabilului Rus !) ! Instituțiile statului abilitate de ce nu se autosesizează în cazul derapajului unor astfel de scursuri malefice provenite din tenebrele societății românești ?!

 2. Pai bai Badalaule,
  Am intalnit acum cativa ani o „capsunareasa” pe avion.
  O femeie frumoasa,eleganta,cocheta, de undeva dintr-un sat din Moldova.
  Vorbea o engleza aproximativa si o spaniola perfecta.
  Era cu sute de clase peste Viorici,Volgute,Rovane,Toapardele………
  Oamenii aceia din diaspora vin acasa si saruta pamantul pe care voi v-ati cacat si pisat 30 de ani.
  Asta o spune un om care a muncit printre straini 30 de ani.
  Hai sa vedem in Jud.Giurgiu concesionarile de lacuri,iazuri, terenuri agricole.
  Cumva nume grele Nastase,Badalau…….
  Puscarie scrie pe tine mai Badalache.

 3. Ce delicat …se exprimă firea… cea cu rea fire…!!!
  „Băi, membri, fiţi atenţi la ce scoateţi pe …”goarnă”… că presa cea rea, e cu ochii pe voi ” !
  A uitat scorpia, mătrăguna asta de femeie, de otrava lansată public în legătură cu spitalul pentru copiii bolnavi de cancer.
  Ea crede că noi uităm !
  „Şi-a mâncat …lefteria !!!”
  O asteptăm la alegerile locale să-i tragem cu …”ranga-n-dinţi” 😄!
  Chiar venim acasă special, ca să ţi-o tragem !!!
  „Ranga-n-dinţi !”
  Rea fire ce eşti, îţi urăm…
  …La cât mai multe „sârme”…!!!
  Una şi în rât…

 4. Propun tuturor românilor să iertăm pe toţi fraţii noştri din cele cinci judeţe ale României !
  Sărmanii de ei ! Să avem răbdare !
  Poate …cine ştie…cu timpul, vor înţelege ce-a făcut acest psd…lor…, României !!!
  Iar de nu vor înţelege, oricum nu va mai conta…
  Sărmanii !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.