miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăMass-media6,5 milioane de români au ucis emisiunea de propagandă a lui Mircea...

6,5 milioane de români au ucis emisiunea de propagandă a lui Mircea Badea. De azi, „scârbit”, clovnul trece pe divertisment

-

La două zile după zdrobirea PSD în alegerile prezidențiale, unul dintre marii propagandiști ai „ciumei roșii” ia o decizie radicală. Mircea Badea anunță brusc, pe Facebook, că pune cruce emisiunii diversioniste pe care a făcut-o în ultimii 15 ani: „În gura presei”.

Mircea Badea nu spune explicit care sunt motivele acestei decizii surprinzătoare. Totuși, el se dă de gol când își descrie starea prin care trece: „am un profund sentiment de scârbă și de zădărnicie”.

Așadar, scârbit de refuzul românilor de a se lăsa prostiți de propagandiștii de la Antena 3. Și doborât de constatarea că, în fața unui electorat tot mai înțelept, eforturile sale pro-PSD sunt zadarnice.

- Advertisement -

6,5 milioane de români – votanții lui Klaus Iohannis în turul 2 – au zădărnicit încercările Antenei 3 de a o scoate pe Viorica Dăncilă președinte, la 6 luni după ce zadarnică a fost și tentativa PSD (cu Carmen Avram / Antena 3 pe listă) de a câștiga alegerile europarlamentare.

De aici, multă scârbă.

Clovnul Antenei 3 spune că, începând din această noapte, în loc de „În gura presei” va realiza o emisiune de divertisment, la aceeași televiziune și pe același interval orar (0.00 – 0.50).

- Advertisement -

Lucrurile au evoluat atât de rapid, încât Antena 3 n-a făcut nici măcar un spot de promovare a noii emisiuni, așa cum se obișnuiește.

Ultima ediție a emisiunii „În gura presei” a fost difuzată luni seara. Singura de după alegeri. 24 de ore mai târziu – divertisment!

Anunțul lui Mircea Badea

„Am început emisiunea de la măsuță pe 13 septembrie 2004. Sunt 15 ani. Suficient. Emisiunea pe care o știați nu mai există începând de azi. Considerați că și eu, cel din contextul obișnuit, am crăpat/am emigrat/oateva.

Începând de azi voi presta la aceeași oră, LA ACELAȘI POST, o emisiune de hăhăială/ divertisment. Am convingerea că s-ar putea să mă pricep la ceea ce unii numesc, de multe ori impropriu, umor.

Motivele sunt multiple, articulate, dar nu am de dat socoteală nimănui. Ca idee generală, am un profund sentiment de scârbă și de zădărnicie. Acum vreau doar să râd la teveu.

Vă mulțumesc pentru cei 15 ani și vă doresc multă la revedere.

P. S. Pe pagina asta, deocamdată nu se schimbă nimic, sunt niște prieteni care ar avea de pierdut dacă aș închide-o.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

7 COMENTARII

  1. Dezaxatul mâncător de KKt alterat în sfârșit s’a săturat de atâta kkt mâncat ?! La balamuc în cămașă de forță îi este locul să facă umor acestui limbrik bolșevik al kriminalului sekurist trădător Voikulesku !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -