Orban a executat-o și pe tovărășica lui Vâlcov, Adriana Cotel! Spitalul Fundeni are, în sfârșit, un manager profesionist

2
4573
Adriana Cotel, Spitalul Fundeni
Adriana Cotel, pila lui Darius Vâlcov, a supraviețuit primului val de depesedizare a Guvernului Orban

„Mătura liberală” a ajuns și la Spitalul Fundeni, unde Guvernul Dăncilă o numise, chiar în ultima sa zi de funcționare, pe Adriana Cotel (35 de ani), favorita lui Darius Vâlcov. Aceasta a fost demisă de premierul Ludovic Orban.

Numită de fostul ministru al Sănătății, Sorina Pintea, în ultima sa zi ca demnitar, Adriana Cotel a fost demisă după numai trei săptămâni din funcția de manager interimar la Institutul Clinic Fundeni, cel mai mare spital oncologic din România.

Formal, actul de demitere a fost semnat de noul ministru al Sănătății, Victor Costache, dar decizia politică a fost luată de premierul Ludovic Orban și de vicepremierul Raluca Turcan.

Noul manager al Institutului Fundeni este medicul Anca Coliță, care coordonează Programul de transplant medular pediatric al spitalului.

Pe 7 noiembrie, într-o conferință de presă la care a participat trioul Orban – Turcan – Costache, organizată la preluarea mandatului de ministru de către Victor Costache, premierul afirma – răspunzând întrebării unui jurnalist – că Adriana Cotel urmează să fie schimbată din funcție.

Pe timpul guvernării Dragnea, Adriana Cotel a fost parașutată director la Agenția Națională a Medicamentului (ANM) și la Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS). Ea este o apropiată a lui Darius Vâlcov, cel care a propulsat-o din funcție în funcție, pe bani mulți și bugete uriașe. Escroc celebru, Vâlcov a fost ministru de Finanțe și apoi consilier al premierului Viorica Dăncilă.

Pe 4 noiembrie, Adriana Cotel a fost numită manager interimar al Institutului Clinic Fundeni, printr-un ordin semnat de ministrul Sănătății de la acea vreme, Sorina Pintea, care era demisă prin moțiune de cenzură.

Adriana Cotel a înlocuit-o în funcția de manager interimar al Institutul Fundeni pe Alina Tănase, șefa Secției de transplant medular și coordonatorul Programului de transplant medular din acest spital. Alina Tănase conducea spitalul de aproape 3 luni.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Ratatul bețiv care a violat-o pe Luiza, cu acordul lui Dincă, în „casa groazei”. E bănuit că a participat și la omor, și la ardere

Vuvuzeaua penalilor, manipulare anti-Iohannis înaintea turului 2: „Nimeni din jurul meu nu-l mai votează pe individ. NIMENI! Toţi l-au votat în 2014”

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here