Apel iresponsabil de la vârful partidului lui Dan Voiculescu: „Vaccinarea ar trebui suspendată!”

3
6706
Daniel Ionașcu

Afirmație iresponsabilă a unui șef de partid din România: Daniel Ionașcu, președintele executiv al Partidului Puterii Umaniste – Social-Liberal (PPU-SL). Acesta a cerut suspendarea campaniei de vaccinare în România!

„Vaccinarea ar trebui suspendată până când va exista rezultatul unei necropsii care să arate clar că decesul doamnei asistente de la Spitalul «Marius Nasta» nu are nicio legătură cu vaccinul”, a spus avocatul Daniel Ionașcu, președintele executive al PPU-SL (“partidul de buzunar” al lui Dan Voiculescu), la Antena 3 (televiziunea înființată și manevrată de același Dan Voiculescu).

Ionașcu s-a referit la o asistentă de la spitalul bucureștean „Marius Nasta” care a murit la scurt timp după ce a fost vaccinată. Politrucul turnătorului-infractor Dan Voiculescu nu știa sau s-a făcut că nu știe că medicii au comunicat deja că decesul asistentei nu are legătură cu vaccinarea, ci a fost cauzat de alte boli.

Solicitarea lui Ionașcu de suspendare a campaniei naționale de vaccinare este o aberație absolută. Nicăieri în Europa sau în lume nu a fost oprită sau suspendată operațiunea de vaccinare. Dacă s-ar lua vreodată o decizie în acest sens, ar fi o decizie la nivel european, nu național; și ar fi luată la recomandarea medicilor, nu a unui avocat sau șef de partid, cu atât mai puțin la inițiativa portavocii lui Dan Voiculescu.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

  1. Acest avocat are, de (mulți) ani de zile, pe la „Latrine” și „GuițăTV”, niște discursuri… ABSOLUT-NĂUCITOARE, de… (om-care-trebuie-INTERNAT-URGENT-la-)OSPICIU!!!

  2. Știam că avocatura este o meserie bănoasă. Acest Ionașcu, de multă vreme personaj contra naturii, infirmă această regulă. Să ajungi atât de jos și să lingi dosul unui scabros și nesimțit personaj care se crede buricul Pământului mi se pare jenant. Dar având în vedere cine i-a fost maestră la Barou (avocata lui Nicușor Ceaușescu) nu mă mai miră absolut nimic.

    • Are…, areee…, se scaldă în bani (!), căci este și el (așa cum a fost și decedata sa „maestră”: CIRCĂREASA de… „avocata-lu’-Nicușor”!) din… gașca avocaților-CORUPȚILOR!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here