Antena 3 și-a recuperat omul, după două săptămâni de izolare la domiciliu

0
2448
Luni, 30 martie: Radu Tudor a revenit în studio

După o pauză de 18 zile, Radu Tudor a revenit în studioul Antenei 3, la pupitrul emisiunii „Punctul de întâlnire”. Izolarea sa la domiciliu, după întâlnirea cu senatorul Vergil Chițac (PNL), a luat sfârșit, iar testul pentru COVID-19 a fost negativ.

Luni, 30 martie, Radu Tudor și-a reluat emisiunea la Antena 3, după două săptămâni în care dispăruse din „grila de pandemie” a televiziunii familiei Voiculescu. Ultima sa apariție fusese în ziua de joi, 12 martie.

În cursul acelei zile a explodat știrea că viceamiralul în rezervă Vergil Chițac e suspect de coronavirus. Lui Radu Tudor, o asemenea veste i-a dat fiori: senatorul liberal, originar din Constanța ca și el, era un invitat obișnuit al emisiunii sale. Nu trecuseră multe zile de când Vergil Chițac a fost prezent în studioul său, după ce s-a întors de la reuniunea Adunării Parlamentare a NATO, de la Bruxelles (17-19 februarie), acolo unde a luat virusul de la deputatul francez Jeac-Luc Reitzer.

Cum nu exista o confirmare, Radu Tudor și-a făcut emisiunea din acea seară de joi. A doua zi, însă, a venit confirmarea de la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”: Vergil Chițac e infectat cu coronavirus!

Revenirea lui Radu Tudor pe post confirmă faptul că el a fost confirmat negativ la testul pentru coronavirus.

În perioada cât a fost izolat la domiciliu, Radu Tudor a mai intrat în direct prin telefon sau pe Skype.

Intervenție prin Skype a lui Radu Tudor, în perioada izolării

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here