Acasă News Antena 3 militează pentru scoaterea Codruței Kovesi din cursa europeană cu ajutorul...

Antena 3 militează pentru scoaterea Codruței Kovesi din cursa europeană cu ajutorul „procurorilor lui Tudorel”!

Audierea Laurei Codruța Kovesi de către Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție (SIIJ) a fost însoțită de Antena 3 printr-o campanie violentă împotriva fostei șefe a DNA. Slujbașii infractorului Dan Voiculescu și invitații lor cer explicit „Secției lui Tudorel” să ia o măsură preventivă împotriva Codruței Kovesi.

Ca să-și atingă scopul, Antena 3 inventează fapte și creează diversiuni. De exemplu, reporterul-chiftea Roxana Ciucă vorbește despre „atrocitățile pe care le-a comis” fosta șefă a DNA.

Măsurile posibile împotriva Codruței Kovesi, așa cum sunt trecute în revistă la Antena 3:

  • control judiciar;
  • interdicție de a părăsi țara;
  • arest la domiciliu;
  • arest preventiv.

Toate măsurile cerute de propagandiștii pro-corupție de la Antena 3 și de invitații lor, precum fostul pușcăriaș Sorin Roșca Stănescu, au un element comun: ar bloca-o pe Codruța Kovesi în țară, punând-o în imposibilitatea de a se deplasa la Bruxelles, pentru eventuale discuții și formalități de preluarea a mandatului de procuror-șef european.

O altă variantă vehiculată de propagandiști este suspendarea Laurei Codruța Kovesi din funcția de procuror, astfel încât să nu mai îndeplinească una dintre condițiile de a fi procuror-șef european.

CITIȚI ȘI:

loading...

3 COMENTARII

    • Mai bine fugi tu inapoi la sefu tau ala flausat sa-ti mai dea o galeata de rahat, nu-i ajungeti nici la degetul mic dnei Kovesi!!!! O sa faceti apoplexie cand o sa ajunga Procurorul Sef UE!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările