Acasă Justiție VIDEO. Au trimis INTERLOPII să facă galerie anti-Kovesi! Clanurile penale PSD-ALDE joacă...

VIDEO. Au trimis INTERLOPII să facă galerie anti-Kovesi! Clanurile penale PSD-ALDE joacă la intimidare în ancheta fostei şefe a DNA, comandată de Sebastian Ghiţă

Laura Codruța Kovesi a ajuns la Secția Specială pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie (SSIJ), numită şi „Secţia lui Tudorel”, pentru a fi audiată în cazul extrădării lui Nicolae Popa din Indonezia

Fosta şefă a DNA a fost aşteptată, ca de obicei, de un grup de susţinători, printre ei mulţi dintre  cei care data trecută i-au oferit flori şi au aclamat-o.

De data aceasta însă, noutatea a fost prezenţa unui grup de contestatari trimişi special de clanurile penale, jurnaliştii recunoscându-i pe unii dintre membri Clanului Sportivilor, grup interlop cu afaceri în Capitală.

SSIJ este un organism înfiinţat de clanurile penale ajunse la putere în România, care a demonstrat că este la cheremul mafiei roşii apărute după Revoluţie.

Dosarul lui Kovesi, instrumentat de marioneta lui Tudorel Toader, Adina Florea, a fost făcut la comanda unui urmărit penal care a fugit de justiţia română: Sebastian Ghiţă.

Kovesi este favorită la funcţia de procuror-şef al UE, în ciuda atacurilor PSD-ALDE. La întoarecerea în ţară, ea le-a mulţumit magistraţilor tineri intraţi în grevă pentru că apără în stradă justiţia română.

CITIȚI ȘI:

loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările