vineri, aprilie 12, 2024
AcasăPropagandăMircea Badea, isteric: "Ăștia de la DNA sunt mult mai hoți ca...

Mircea Badea, isteric: „Ăștia de la DNA sunt mult mai hoți ca hoții! Vreau s-o văd pe Kovesi în pușcărie!”

-

Antena 3 continuă campania anti-Kovesi, cu o violență explicabilă doar prin dorința de răzbunare a lui Dan Voiculescu. Furia și ura patronului-infractor se transmit spre miezul nopții către Mircea Badea, clovnul favorit al mogulului turnător la Secu.

Și Badea emite fraze de nefericit scăpat de la balamuc. „Ăștia de la DNA sunt mai hoți ca hoții! Sunt mult mai hoți ca hoții! Vreau s-o văd pe Kovesi în pușcărie!”

Badea evoluează pe linia Ciuvică, agitatul care a constatat printre două vodci rusești: „La manifestațiile pro-Kovesi au ieșit trei agitați și doi derapați”.

- Advertisement -

S-au inspirat amândoi, probabil, din vorbele primarului de Baia Mare, Cătălin Cherecheș, vorbe scuipate în microfonul lui Cozmin Gușă, antenistul de la Realitatea TV: „Doamna Kovesi n-o să ajungă niciodată nici la glezna doamnei Udrea. Nu are capacitatea”. E și greu, că glezna aia prețioasă se bronzează departe, pe plajele din Costa Rica.

În acest timp, pe plaiuri valahe, Mircea Badea are o frământare: „Bă, pe SRI nu l-a votat nici Pulea! Am zis așa ceva? Am vrut să spun Ulea Spătaru”. Bravo, Ulică! Ulică Spătărică.

Toate aceste finețuri în inspiră pe sociologul din beciul PSD, Marius Pieleanu. Drept care acesta are o revelație: „Există cel puțin doi cetățeni români care ar lua mai mult de 3,4% ca independenți si ar deveni europarlamentari: Mircea Badea și dumneavoastră, domnule Gâdea. Cu condiția, evident, să candidați”.

- Advertisement -

Nu e interesant la balamuc?!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

8 COMENTARII

 1. Mircea Badea este un român cu ştate vechi în maculatura Securității dar mai ales a NSA America, unde cerea ordine şi dolari tipăriți pentru oamenii colorați în galben ce duc greu sau ușor lumea lui Ulea Ulcică Spătărică mai departe spre zilele bune sub mândrul nostru soare.

  Mircea Badea se vedea american. Nu şi constituțional american. Să dăm din gură. Să facem zarvă. Să facem spectacol la final de zi. Banii spre Antena 3 Bucureşti să curgă din conturile decapaților şi ale nomarhilor ce prindeau ură de clanța uşii lui David Rockefeller, un nebun de furie.

  Anteniştii sunt furia Iranului de a nu fi doar nişte paria ai Indiei cu idei sumbre oculte de prin vremurile lui Traian. Ideile lui au dus lumea la ananghie, dolarul la primul mare faliment. Mircea Badea sau Barack Obama sunt primul fel de îngrozire a bietului popor american care din cauza marijuanei nu mai are voie în Spitale, ca doctorii să între în faliment programat de unde nici Dumnezeu nu-i scoate la liman.

  Mircea Badea eroul zilelor ecou engleze. Un Sir surdo-mut care vinde idei negre de Bruxelles. A face bine pe unde mergi. A face mult bine unde securitatea nu a putut ajunge dolarul. Pasiunea lui? Una mică. Scula mică care face copii frumoşi. Bietul Ulcică Spătărică ne îngrozește pe toți.

  O femeie mică ca fosta Dana Grecu. Ea a murit de sete în noiembrie 2018. Oamenii Daciei Meridionali se ajută cu binele mai presus de iubire. Se ajută a nu ajunge la balamuc. Marele of ultra conservator din care sufletul nu desprinde virtutea.

  A fi american: „Doica vine pe undele line.”

 2. Frustrat de musteste, un foarte prost om de televiziune, un coleric impulsiv si bataus……un ramolit fudul, asa vad eu acest specimen!!!! Am o compasiune fata de el ( fara a-i suporta aberatiile), nu-i inteleg pe ” consumatorii” emisiunilor lui, la aceia este adevarata problema!

 3. Bă ești varza du-te frate in Madagascar sau Costa Rica ia cu tine toată ciuma roșie-PSD , mogulul tău și tot trustu Antenei și lasă România liberă nu avem nevoie de voi faceți rău României ați rămas aceeași din 1989”

 4. Ce crezi, năpârcă a varanului, noi, ăștia care nu ne lasam prostiți de logoreea
  puțind a fecale, ce-ți iese din botul porcin, unde crezi că am vrea sa te vedem ? La cat de toxic esti-pentru prosti, firește, meriti un calcai care să-ți strivească căpățână. Ne vom mulțumi, când îți va veni vremea, cu pușcărie pe viață, ploșniță .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -