Acasă Justiție Kovesi, susţinută de una dintre cele mai prestigioase publicaţii din lume. "Guvernul...

Kovesi, susţinută de una dintre cele mai prestigioase publicaţii din lume. „Guvernul României devine rapid un abuzator în serie „

Financial Times, una dintre cele mai influente publicații la nivel internațional, își pune toată susținerea în sprijinul Laurei Codruța Kovesi. Într-un editorial semnat ”Board-ul editorial”, Financial Times scrie că Uniunea Europeană are ocazia să transforme declarațiile pro-justiție în fapte și să o numească pe Laura Codruța Kovesi în funcția de Procuror European, în ciuda cererilor guvernului României.

UE ar trebui să aleagă persoana cea mai calificată pentru post. E Laura Codruța Kovesi, un procuror curajos din România. Sunt multe argumente excelente în favoarea ei, unul dintre ele chiar faptul că guvernul României se împotrivește numirii sale. Guvernul României devine rapid un abuzator în serie al normelor și valorilor UE în privința statului de drept”, se arată în articolul citat de G4media.ro.

loading...

9 COMENTARII

 1. Nimeni nu este mai presus de lege! Articolul 16 din Constituția României ( pe care aceasta doamna LCK NU o respecta deloc)! Mai pe românește individa asta se crede stăpânul inelelor! Cine va credeți in aceasta țara sa dați cu flit , osimpla procuroare care a uzurpat cele doua funcții importante de procuror general și procuror șef DNA fiind numita și nicidecum pe baza calitatilor profesionale! Am văzut foarte mulți oameni in viața mea , dar un tupeu mai mare și o zeflemista la aceasta persoana nu am văzut în viața mea. O individa care pana la urma este un slujbaș al statului plătită din banii contribuabililor romani. Se vede clar ca aceasta persoana este susținută de afara și ar trebui sa vedem care sunt resorturile celor de afara de o susțin cu atâta ardoare sa o pună in aceasta funcție de procuror șef.
  Un mic exemplu sa înțeleagă acei romani care i ridica in slavi, la procesul doamnei LCK pe persoana fizica cu Antena 3 , dansa a binevoit sa se ducă la Ploiești cu mașina statului! Ali, duduie , de ce nu v-ați cu alt mijloc de transport, ați decontat și benzina! Chiar nu va este Rușine de atitudinea dumneavoastră la adresa tuturor romanilor! Cine te crezi dumneata in aceasta țara ?

  • Da, „nimeni nu este mai presus de lege” , in afara de gashcka de jefuitori si tradatori de tata a ciumei rosii „controlata” de Daddy, feceorul ala de mwelewtzian din Teleorman,care pot face ce vor mushcxki lor, iar acum vor sa puna laba si pe rezerva de aur a tarii! Mai gaspadinu, dupa mintea ta, sau dupa „dictarea” de la Sputnik &Intact, Lulutza a „pagubit” statul 100 lei tranvai si e mare problema, dar ca maharii ciumei rosii au jefuit tara asta desute de miliarde de euroi nu te deranjeaza?! Aprops, chiar nu ti-e jena sa mintzi si sa fi vuvuzeaua unor infractori jefuitori si vanzatori de tara, agentzi a lu’davai ceas?!

  • Mister Marc… sau cum v-o chema… Nu-mi vine să cred că oameni ca dvs. chiar există în România… De aceea suntem unde suntem … Faceți-ne și faceți-vă o favoare și nu mai urmăriți posturi tv care va indoctrineaza la propriu! LCK este mândria țării… Încercați să vedeți și peste ceea ce vorbesc alții… gândiți lucrurile la rece! Psd-ul este un partid comunist și nimic altceva…

   • Domnule Marc , eu sunt convinsa ca dumneavoastra nu sunteti manipulat de televiziunea antinationala a penalilor A3, ci sunteti ori un membru al clanurilor mafioate PSD-ALDE-UDMR ori apartineti acelei parti a securitatii rusofile vanzatoare de neam si tara si care apara infractorii si submineaza statul de drept! Rusine !

  • Sa mori tu? Ai servit castronul zilnic de kk de la latrina 3. Saracutii de ei ce tracasati de Kovesi sunt, si saracutul darknea, si volkov, si varanelul vostru iubit la care ii sorbiti cuvintele din ………… gura ca sa nu zic altceva. Mai omule, trzeste-te ca tara geme de prosti, iar pe noi ne mananca saracia pentru ca niste nulitati sa traiasca bine, niste nulitati care au furat pana acum si vor sa bage in continuare in buzunare fara frica de a pati ceva. Activati mai tata neuronul ala singuratic pe care il aveti in cap si nu mai stati cu ciocul cascat la gadea, badea si alti lefegii de 2 lei. Ne plangeam ca basescu a facut si a dres, dar pe langa astia basescu a fost un geniu. Astia nu stiu nimic, parca sunt veniti de la coasa si unsi prin vointa Lui Dumnezeu la bani multi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările