Tudorele, ce zici de „ievaluarea” asta? Kovesi – în Top 21 mondial al Universității Harvard

1
6574
Kovesi - pe lista Universității Harvard

Încă o veste proastă pentru „ievaluatorul” Tudorel Toader, dar și pentru găștile penale din PSD-ALDE: Laura Codruța Kovesi se numără printre 21 de femei din întreaga lume desemnate în acest an de Universitatea americană Harvard ca având contribuții importante în justiție și în domeniul legislativ.

Universitatea Harvard a publicat lista anuală ce include 21 de femei care au avut „contribuiții uimitoare” în domeniile judiciar și legislativ. Selecția a fost făcută în urma propunerilor studenților și cadrelor didactice ale Facultății de Drept a prestigioasei universități din Boston.
„Cea de-a șasea ediție Conferinței anuale Law International Women’s Day Portrait demonstrează extraordinara contribuție a femeilor din întreaga lume în domeniile dreptului și politicii. Doamnele premiate – nominalizate de studenți, profesori, personal didactic – sunt voci puternice în domeniile lor, indiferent care sunt ele”, a anunțat Universitatea Harvard.
Printre cele 21 de laureate, alături de Laura Codruța Kovesi, se numără:
* Sarah Leah Whitson (SUA) – director în Human Rights Watch;
* Stacey Abrams (SUA) – avocat, membru al Partidului Democrat;
* Gloria Allred (SUA) – avocat care luptă pentru drepturile femeilor;
* Diane Wood (SUA) – judecător și profesor de Drept;
* Sudha Bharadwaj (India) – militant pentru drepturile omului;
* Sila Calderon (Porto Rico) – procuror, fost senator;
* Helen Clark (Noua Zeelandă) – fost premier (1999 și 2008) și administrator al Programului de Dezvoltare al Națiunilor Unite (2009-2017);
* Claudia Escobar (Guatemala) – judecător și profesor de Drept.

1 COMENTARIU

  1. Suma binelui în societatea românească fără secuia Laura Codruța Kövesi se vede zilnic. Binele suprem sunt oamenii vii, calzi şi oneşti, plăcerile intelectuale şi cărțile scrise. Adică drumul către lumea de dincolo unde copiii muncesc pe 84 lei în timp ce PIB-ul este de 1000 miliarde lei. Lista binelui înseamnă falimentul unora din familia democrației şi cursul firesc al legiilor de care multora le e frică. Prin lege introduci frica de a face bani și viitor. Un imediat înseamnă să te naști şi să pleci în Canada, locul unde crima celor de la Casa Albă nu se simte. Nu se vede. Nu se ia.

    Dar Laura Codruța Kövesi poate fi unsă procuror în SUA. Fiind bună de sculă sau de motor de pornire a gândurilor mari, niciodată docile şi niciodată umile. Ca militar recomand suicidul celor care nu 150.000 lei în conturi. Drum bun omule!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.