Acasă Justiție Planul lui Dragnea pentru DESFIINŢAREA justiţiei în cazul său. Tudorel Toader, presat...

Planul lui Dragnea pentru DESFIINŢAREA justiţiei în cazul său. Tudorel Toader, presat să dea ordonanţa care „albeşte” complet cazierul liderului PSD

Reducerea termenelor de prescripție prevăzute de modificările la codurile penale, operate de PSD-ALDE și girate de CCR, ar putea conduce la prescrierea dosarului angajărilor fictive în care liderul PSD Liviu Dragnea a primit 3 ani și jumătate de închisoare cu executare la instanța de fond. Astfel, dosarul lui Dragnea privind angajările fictive de la Protecția Copilului Teleorman ar putea fi considerat prescris, fie cu data de 8 iulie 2018, fie cu data de 19 decembrie 2018, dacă Tudorel Toader va promova OUG-ul salvator ”de punere în acord a codurilor cu deciziile CCR”.

  • Potrivit surselor G4media, aceasta ar fi motivul real pentru care PSD îl presează pe Tudorel Toader să dea ordonanța pe Codurile Penale. Florin Iordache l-a amenințat cu demiterea și i-a trasat o sarcină clară: OUG pe coduri și pe completele de 5 judecători.
  • Pe lângă reducerea termenelor de prescripție, OUG-ul pe coduri ar putea duce și la eliminarea probelor obținute de SRI pe mandat de siguranță națională (MSN) din dosarul Tel Drum.
  • Iar Ordonanța privind posibilitatea persoanelor condamnate de completurile de 5 judecători în perioada 2014 – 2018 (completuri declarate nelegale de CCR) de a face contestație în anulare – chiar dacă au ieșit din termenul legal de 30 de zile de depunere a contestației – i-ar redeschide lui Liviu Dragnea procesul Referendumul, finalizat în 2016 cu o condamnare definitivă de 2 ani de închisoare cu suspendare. Aceasta ar echivala cu faptul că liderul PSD nu ar mai avea cazier și ar putea fi inclusiv premier.

CITIŢI ŞI:

Boicot-ultimatum: PSD îl salvează pe Tudorel Toader prin neprezentare. Ministrul Justiției e presat să mai dea niște ordonanțe pro-infractori

CTP: „Magistraţii nu mai au cale de întoarcere, dacă cedează se transformă în sclavi”

PNL duce din nou Guvernul PSD-ALDE la Comisia de la Veneția. Miza: Ordonanța 7

Televiziunile au căzut! Niciuna nu a transmis moțiunea anti-Tudorel. Toate s-au supus PSD

loading...

1 COMENTARIU

  1. Ne-am dat seama mai demult ca acest slugoi de TUDOREL Tosder vrea sa-l scoată pe Livache alb ca mai toate dosarele penale la care trebuie sa răspundă in fata legii! Dar nu s-a întâmplat așa ! O sluga ordinara acest individ de cea mai joasa speța umană și profesionala , un neica nimeni care pur și simplu a vrut sa ne vândă gogoși la kilogram , un neisprăvit care încasează și pensie uriașă și salariu de la stat! Bai nenorocitule pleacă naibii la pensie nu ai făcut altceva decât sa pui paie foc , practic sa inflameze toată societatea umană cu abjectiile dumitale juridice!!!!!!
    Plecați amândoi odată din politica ! Nu rste locul vostru ci al oamenilor onesti, competenti profesionali !!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările