Ministrul Bădălău, scuipat de „Ceauşescu” la ieşirea din B1 TV. „Vă piş… pe Diaspora?! Nu vă e ruşine?”

1
4023

Ministrul Economiei, Niculae Bădălau, a fost scuipat de protestatarul Marian Morosanu, zis Marian „Ceauşescu”, când ieşea din sediul B1 TV. Bădălau era înconjurat de bodyguarzi; unul dintre aceştia a încercat să îl impiedice pe protestatar să se apropie de Bădălau.

„Nu vă supăraţi, aşteptăm scuzele pentru acele cuvinte oribile. Mai ţineţi minte? Nu? Ia, mă, mâna de pe mine! Cum e, mă, hoţilor? NU vă e ruşine, vă pişaţi pe Diaspora? Nesimţitule, huliganule, jigodie ce eşti! Bădălau, să-ţi fie ruşine, te pişi tu pe Diaspora? Cere-ţi scuze!”, a strigat Marian Moroşanu.

Mai mulţi manelişti, în frunte cu celebrul „Caval”, plătiţi de Bădălau, au cântat, în luna august, anul trecut, înainte de marele miting al Diasporei din 10 august, la o petrecere din comuna Bolintin, judetul Giurgiu, notează Aktual24.ro.

„Pentru naşul Nicu Bădălau şi pentru tot PSD-ul. Naşule, să ştii că strofa nu e porno, e un pic aşa… Că ăştia a zis M… PSD. Lai, lai, lai, să vina Diaspora… Hai, lai, lai, lai, că noi ne pişăm pe ea”, a cântat manelistul Caval la microfon.

https://www.facebook.com/morosanutivilic.marian/videos/2652306618144919/?t=0

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.