Guşă îl apără pe Tudorel prin şeful postacilor PSD! Harabagiu este autorul mesajului distribuit în filialele PSD că Halep a fost huiduită pe Arena Naţională, nu Firea

4
3364

IN-CRE-DI-BIL! Realitatea TV îşi trădează propria jurnalistă interzisă de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader!

În emisiunea moderată de „co-patron”, a fost invitat să-şi dea cu părerea despre abuzul incalificabil al lui Tudorel Toader nimeni altul decât George Harabagiu, ziarist-activist din Piatra-Neamţ, care a fost promovat la centrul PSD drept şeful armatei de postaci a partidului!

Acest Harabagiu este autorul celebrului mesaj mizerabil, difuzat de filialele PSD, prin care populaţia era informată că publicul de pe Arena Naţională nu a fluierat-o pe Gabriela Firea, ci pe Simona Halep, după victoria de la Roland Garros!

Nici acum Harabagiu nu s-a rupt de banii publici: „Da, am un contract extern cu Prefectura judeţului Neamţ”, a recunoscut acesta, chiar la Guşă în emisiune! QED!

Guşă: „Macovei nu ştie carte, Rodoca Stănoiu ştie”!

Însă Guşă nu renunţă să-l convingă că totul e ziarist, deşi Harabagiu nu ţine morţiş: „Chiar dacă a intrat în politică, rămâne ziarist”, l-a gratulat patronul pe cel care ia o căruţă de bani de la stat, via PSD, pozând în ziarist.

Turcescu l-a „dovedit” în direct că are o relaţie de afaceri cu Prefectura, dar asta nu l-a deranjat pe moderator.

Emisiunea Realităţii TV de la Piatra-Neamţ a fost de o abjecţie infinită. Moderatorul şi unii invitaţii au pozat în apărătorii presei (apropo de interzicerea jurnalistei Ionela Arcanu, la Ministerul Justiţiei), în timp ce au sabotat presa prin discursul dublu, invitaţi compromişi şi un istoric TV anti-presă: cumetria cu Ghiţă, atacul la Justiţie, via Kovesi şi susţinătorii ei (Guşă: „Monica Macovei nu ştie carte, Rodica Stănoiu ştie carte”), îndepărtarea lui Rareş Bogdan, promovarea lui Denis Rifai-marioneta patronului etc. etc.

Jalnică încercare de şmecheraşi cererea de demisie a lui Tudorel Toader! Fără nicio valoare, câtă vreme tu faci jocul unora ca Tudorel, prin siluirea jurnalismului şi a onestităţii profesionale.

Practic, Guşă, Hoandră&co. s-au folosit de interzicerea unei jurnaliste a Realităţii TV pentru a încerca să refacă imaginea postului TV. Una puternic afectată tocmai de atacuri la libertatea de exprimare susţinute inclusiv în emisiuni tip „România 2019”, prin promovarea unor personaje toxice pentru presă, care n-au nicio legătură cu Ionela Arcanu.

4 COMENTARII

    • Pe hoandra nici trebuie sa-l puna sa-l linga in fund, o face singur dintr-o pornire interioara de molusca libidinoasa. E groasa rau situatia in care se afla tara. Biata de ea traiste si suporta consecintele unei confruntari dintre doua curente bine iesite in evidenta acum: cea a coruptilor, a incompetentilor, a derbedeilor si cultura oamenilor civilizati si de bun simt. Prin urmare, oamenii civilizati, competenti si cu bun simt, desi mai numerosi cred/sper eu, decat adversarii lor, vor trebui sa faca eforturi foarte mari, sa se mobilizeze foarte serios ca sa poata invinge plaga asta impanata cu corupti, nesimtiti, infractori, incompetenti si prosti. Coruptia de la noi are o fundatie extrem de solida, construita in anii comunismului si consolidata, modernizata dupa revolutie pe parcursul intregii perioade scurse de-atunci pana acum. Altfel spus, romanii cinstiti sunt nevoiti sa lupte pe mai fronturi in acelas timp. Ei trebuie sa alunge incompetenta din institutia publica, sa pedepseasca exemplar lipsa de caracter si evident, sa aplice legea cea mai drastica coruptilor. Din pacate, eu nu cred ca romanii vor reusi sa lupte eficient pe toate aceste fronturi.

  1. Harabagiu nu este un ziarist-activist .El este doar un santajist ordinar si un puscarias .A fost condamnat ptr naravurile sale adica ptr ca a fost prins in flagrant cind l-a santajat in 1997 pe doctorul Cornel Alexandrescu .In 2011 ,,ziaristul-activist ” din norasul meu ca sa va citez a accidentat mortal o tinara .A fost omul de casa al lui ,,Pinalty „si chiar director la tembeliziunea acestuia GIGA TV .Apoi a devenit sluga penalului taranoiului din Grumazesti si fost valutist inTg.Neamt Ionel Arsene Sosetuta Presedintele PSD si al CJ Neamt de azi.Cine se aseamana se aduna ! Asta ptr ca-s uniti in muget si nesimtiri fara masura !https://www.g4media.ro/cine-este-george-harabagiu-personajul-indicat-de-victor-ponta-drept-autorul-operatiunii-de-propaganda-a-psd-fost-ziarist-din-neamt-omul-de-casa-al-lui-gheorghe-stefan-pinalti-si-i.html;https://adevarul.ro/locale/piatra-neamt/neamt-femeie-ucisa-masina-marginea-drumului-realizator-tv-update-video-1_50ad39427c42d5a663910c26/index.html;http://www.ziarulderoman.ro/candidatul-independent-la-functia-de-primar-norocel-harabagiu-are-noroc-de-miliarde-la-pariuri-sportive/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here