Herjeu, sluga mogulilor în CNA, atac la cei care au desfiinţat făcătura anti-Kovesi, de la Antena 3

9
9819

Un fotomontaj prezentat în emisiunea de joi a Alessandrei Stoicescu, de la Antena 3, care suprapunea figurile Laurei Codruța Kovesi și ale lui Sebastian Ghiță într-o imagine de pe Getty Images, pentru a ilustra presupusa prezență a fostei șefe a DNA la o întâlnire în cramă cu Ghiță, a stârnit valuri de indignare pe Facebook.

Cei mai revoltaţi de „făcătura” anti-Kovesi (intens comentată de „maestrul” Cristoiu, la emisiunea respectivă) au fost specialiştii din acest sector al creaţiei. Printre ei s-a aflat şi Robert Soparlache, de la Papaya Advertising, agenția care a realizat clipul cu „Copiii referendumului”, intens distribuit în timpul referendumului eșuat pentru interzicerea căsătoriilor homosexuale.

Robert Șopârlache a scris pe Facebook că „”Dovada” lu’ Ghita nu e nici macar un photoshop decent”, vorbind despre televiziunile care „răspândesc mizeriile si mint fără pic de rusine seară de seară cu acceptul CNA-ului”.

Postarea a atras furia lui Radu Herjeu, membru CNA și care a lucrat în trecut, timp de zece ani, la Antena 1.

„Eu am crezut sincer că propagandiștii sunt nițel mai isteți decât fanii lor. Un neanderthalian de la agenția aia de publicitate care l-ar fi făcut mândru pe Goebbles mă porcăiește pe baza colajului fotografic cu Ghiță și Koveși, prezentat în emisiunea Sandrei Stoicescu. Anunțat ca atare și, mai mult, inscripționat pe toată durata difuzării cu mențiunea ”Fotomontaj”. Să mă mai mirele tonele de proști care se adapă din ”creațiile” ăstora? Când ei sunt atât de orbiți de întunericul din grotele în care le viețuiesc mințile, încât sunt incapabili să mai discearnă între realitate și emanațiile propriei uri viscerale?”, a scris acesta, pe Facebook, citat de Hotnews.

Vineri, fotografia a început să fie intens distribuită pe Facebook, după ce un utilizator a descoperit că este vorba de o captură făcută după un filmuleț postat pe site-ul specializat de vânzare de fotografii Getty Images.

Din imaginile originare au fost decupate capetele protagoniștilor pentru a fi suprapuse cele ale lui Sebastian Ghiță, fostei sale soții, socrului său și cel al Laurei Codruța Kovesi.

9 COMENTARII

 1. Asta da om fara caracter!!!! Ai dat caracterul pe lovele si iei niste bani pe care nu-i meriti !!! Adu Doame ziua in care toti veti plati , si voi si copii vostrii care cu tupeu ocupa functii pe care nu le merita, doar pentru ca sunt copii de inftactori.

 2. Sa remarcăm atât jigodismul A3, cât și lichelismul ultragrețos al cristoiului.

  Deci stiau că este o făcătură.
  Au scris sus in dreapta măruntel „Fotomontaj”, să aibă alibiul.
  Il pune pe cristoi să cuvânte…”poza a fost făcută la cramă, nu la ghiță acasa”
  Afișează mare pe burtieră :”CRISTOIU: POZA A FOST FĂCUTĂ LA CRAMĂ”
  Ba mai mult: Cristoiu repetă de mai multe ori … „poza e de la cramă, repet poza e de la cramă..”
  Cu scopul clar de a-i face pe telespectatori să se uite doar la poză și..jos, pe burtieră! In niciun caz sus, unde scria FOTOMONTAJ.

  O golăneală care ar trebui taxată prezentând această poză …ani în sir! Drept mostră de manipulare a celor care se cântă 24/24 in mass media cât de victime ale justitiei au fost ele.

 3. Florian Grozea pune mana pe dexonline si ai sa găsești definitia FOTOMONTÁJ, fotomontaje, s. n. 1. Ansamblu de fotografii și de fragmente de fotografii reunite cu scopul de a obține un nou clișeu fotografic. 2. Montaj de fotografii cu tematică unitară, expuse pe unul sau mai multe panouri. – Din fr. photomontage.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here