Andreea Esca nu și-a văzut soțul de o săptămână, deși sunt internați în același spital. Mesajul-surpriză al afaceristului Uzunov

4
3213
Andreea Esca și Alexandre Eram

Situația Andreei Esca (47 de ani) și a soțului său, Alexandre Eram (50 de ani), continuă să fie învăluită într-o doză de mister. Vedeta Pro TV refuză să ofere informații, probabil în urma consultării cu reprezentanții televiziunii nr. 1 din România. Un lucru e sigur: Andreea și Alexandre sunt internați de o săptămână în același spital din București, infectați cu Covid-19.

Surse medicale spun că Andreea și soțul ei nu s-au văzut niciodată pe timpul spitalizării, fiind izolați în pavilioane și, evident, saloane diferite. Ei comunică doar prin mijloace tehnice (telefon, whattsapp, e-mail, messenger etc.).

Andreea duce bine boala, e jovială, optimistă, abia așteaptă testele negative care s-o scoată din spital și, după inevitabila izolare la domiciliu, să revină la pupitrul Știrilor Pro TV.

În schimb, starea de sănătate a lui Alexandre este proastă, cu unele accente critice. Omul de afaceri a cerut discreție totală, ca și soția sa de altfel, iar cadrele medicale le respectă dorința.

Mesajul lui Uzunov

Și totuși, informațiile mai răzbat din „cazemata” spitalicească. Un prieten foarte apropiat al cuplului Esca-Eram, omul de afaceri Eduard Mircea Uzunov, a reacționat pe Facebook, postând mai multe fotografii realizate anterior de soțul vedetei Pro TV și însoțindu-le cu următorul text: „Sănătate, prietene! Un fotograf de excepție, Alexandre Eram”. Soțul Andreei Esca este etichetat în acesată postare.

Mesajul lui Uzunov este o confirmare a faptului că Alexandre Eram trece prin momente delicate din punct de vedere al sănătății.

„Anul acesta este foarte complicat, e chiar greu”

În urmă cu mai bine de două săptămâni, Andreea Esca a participat – împreună cu alte vedete, printre care cântăreața Delia Matache – la o petrecere organizată în stațiunea Olimp, cu prilejul deschiderii resortului Novum by the Sea, la malul mării. Acolo se pare că s-a infectat cu noul coronavirus, mai alse că nu s-a respectat nicio regulă privind distanțarea socială.

Înainte de asocierea ei cu Covid-19, Andreea Esca vorbea despre cât de grea este actuala situație. ”Anul acesta este foarte complicat, e chiar greu. Oamenii sunt animale sociale. Suntem mult mai atenţi acum. Da, ne-am gândit dacă să venim la mare. Facem tot ce este omeneşte posibil ca să fie bine. Acest an este o mare schimbare. Nu cred că vom pleca în această vară în străinătate”. 

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

„Evenimentul zilei”, fake news grosolan cu două victime: Șerban Huidu și Andreea Esca

4 COMENTARII

  1. Cine sunt ăștia??..au descoperit penicilina??..sau legea atracției gravitațională..??.sunt niste animale gânditoare ,după cum spunea și KGB istul ăla… ce-a făcut tuta de o pupați in cur față de ceilalți bolnavi.. acolo în spital nu mai exista ifose de vedeta, toți sunt pacienți ,după cum nici în fața lui Dumnezeu !!!… toți sunt egali …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here