A luat Covid și jandarmul-șef care în 2019 a băgat în dubă toți protestatarii anti-Dragnea din Topoloveni! E internat la un spital din București

3
7014
Col. Gheorghe Lupescu

Necazuri pentru șeful Jandarmeriei Argeș, colonelul Gheorghe Lupescu: a ieșit pozitiv la testul pentru Covid-19 și e internat la Spitalul Colentina din București. Colonelul Lupescu s-a „remarcat” printr-o acțiune dementă, pe 17 mai 2019, cu 9 zile înaintea alegerilor europarlamentare și cu 10 zile înaintea întemnițării lui Liviu Dragnea: i-a băgat în dubă pe toți cei 10 cetățeni care protestau la Topoloveni împotriva lui Dragnea, aflat în vizită în orașul lor!

Pe 17 mai 2019, colonelul Lupescu a acționat preventiv, pentru liniștea lui Dragnea: i-a ridicat pe toți protestatarii pașnici din Topoloveni, înainte ca liderul PSD să ajungă în oraș. Șeful Jandarmeriei județului Argeș, numit în funcție de Carmen Dan, a explicat ulterior că a acționat legal, pentru că „era un protest neautorizat”.

De atunci au trecut doi ani și două luni, colonelul Gheorghe Lupescu continuă să conducă jandarmeria Argeș, nimeni nu l-a clintit din funcție, dar necazul i-a venit din altă parte: de la Covid-19.

„Colonel doctor Gheorghe Lupescu” – așa cum se prezintă mereu, deși întreaga sa carieră universitară este construită pe impostură, la „fabrica de diplome” Bioterra – a făcut testul Covid-19 marți, 14 iulie, iar în seara aceleiași zile a aflat rezultatul: pozitiv. A doua zi s-a internat la Spitalul Colentina din București.

Prefectul județului Argeș, Emanuel Soare, a declarat, citat de Ziarulprofit.ro: „Luni, 13 iulie, domnul colonel Lupescu s-a simțit rău, s-a dus la spital și a făcut un examen Computer Tomograf (CT) și e adevărat că i-au ieșit niște leziuni suspecte. Si-a făcut un test de depistare a coronavirusului și i-a ieșit pozitiv. Imediat au fost identificați contacții. Persoanele cu care a intrat în contact au fost identificate, sunt izolate, se face dezinfecția ca de obicei. Probabilitatea este ca infectarea să se fi făcut din comunitate”.

„Sunt foarte bine. Sper ca în 10-11 zile să plec acasă”, a declarat Gheorghe Lupescu pentru Jurnalul de Argeș. Nici eu nu știu de unde am luat, pentru că am purtat mască, m-am protejat, m-am ferit, dar am fost pe teren tot timpul plecat, duminică în piață, în târg. Habar n-am de unde poate să fie sursa infectării, dar mergem mai departe”, a spus jandarmul-șef din Argeș.

Ca măsuri de siguranță, și adjuncții colonelului Lupescu, de la Jandarmeria județului Argeș, au mers să-și facă testul Covid, la Spitalul Militar din Pitești. Până acum, nu există indormații că vreunul dintre ei ar fi pozitiv.

Impostura universitară a „colonelului doctor Gheorghe Lupescu”

Acțiunea dementă de la Topoloveni, cu băgarea în dubele Jandarmeriei a tuturor celor 10 protestatari pașnici și sechestrarea lor la Poliție până după plecarea din oraș a lui Liviu Dragnea, a fost ordonată de o slugă obedientă a PSD: colonelul Gheorghe Lupescu, șeful Jandarmeriei județului Argeș.

CV-ul colonelului Lupescu e plin de diplome luate de la Universitatea Bioterra, celebră „fabrică de diplome”, implicată în scandaluri și dosare de corupție. Există numeroase mărturii și dovezi că la Bioterra diplomele se cumpără cu bani. Dintre politicieni, cei mai cunoscuți care și-au construit impostura universitară cu diplome cumpărate de la Bioterra sunt primarii Robert Negoiță (Sectorul 3) și Florentin Pandele (Voluntari), ambii de la PSD.

Colonelul Lupescu e client vechi al „buticului” Bioterra. Are 3 diplome luate de acolo, ceea ce înseamnă că a absolvit 3 facultăți sau cursuri diferite, de la „inginerie economică și management agroturistic” la „securitate comunitară și terorism”. Și tot de la Bioterra a luat hârtie că ște limba engleză!

Relația lui Lupescu cu Bioterra e veche de 23 de ani. Actualul „colonel doctor” a descoperit această „fabrică de diplome” pe când avea 22 de ani, iar de atunci nu s-a mai despărțit de ea. Principalele repere ale colaborării cu Bioterra, trecute în CV-ul oficial:

 • 1996-2001: Facultatea Management, Inginerie Economică în Agricultură şi Dezvoltare Rurală / Inginerie Economică, specializarea Inginerie şi Management Agroturistic
 • 2001: Certificat de competenţă lingvistică în limba engleză
 • 2006-2008: Facultatea de Drept / Master în Securitate Comunitară şi Terorism
 • Din martie 2016 până în prezent: Lector universitar / Predare, evaluare, îndrumare şi control.

Așadar, după ce și-a cumpărat o roabă de diplome, colonelul Lupescu s-a apucat să și predea la Bioterra! A devenit lector universitar și îi învață pe studenți cum se cumpără diplomele.

A contribuit la represiunea din 10 august

Colonelul Lupescu nu a fost trimis întâmplător de Liviu Dragnea (prin Carmen Dan) să conducă Jandarmeria din Argeș. Socoteala șefilor PSD a fost simplă: au nevoie de trupe masive trimise la București, când sunt proteste de stradă, iar autostrada permite aducerea rapidă a acestora de la Pitești. Tot ce le mai trebuia era un comandant receptiv, docil, fidel, care să execute imediat ordinele venite din Capitală.

Colonelul Lupescu a trimis trupe de jandarmi și la protestul din 10 august 2018. Oamenii săi au contribuit la represiunea barbară împotriva populației pașnice.

VIDEO: Colonelul Lupescu despre 10 august

Câteva zile mai târziu, Lupescu explica presei argeșene: „La București, la evenimentele din 10 august, Jandarmeria a acționat legal. Era un miting neautorizat. Atâta timp cât ai un miting neautorizat, nu înțeleg alte discuții”.

Aceeași tactică a aplicat-o și pe 17 mai la Topoloveni: era „un miting neautorizat”, deci la dubă cu ei!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

„Evenimentul zilei”, fake news grosolan cu două victime: Șerban Huidu și Andreea Esca

3 COMENTARII

 1. Fapta pe care o relatati s-a petrecut in 2019 si face parte din tripleta tampeniilor comise de catre Jandarmerie inainte de alergerile europarlamentare (Targoviste – ocuparea centrului orasului pentru mitingul lui Dragnea si restrictionarea accesului pe baza de parola, Targu Mures – amenintarea si amendarea unui elev de liceu de catre comandantul Jandarmeriei pentru prezenta la o adunare care criticat-o pe analfabeta Dancila, Topoloveni – ridicarea abuziva si lipsirea ilegala de libertate a celor care contestau vizita lui Dragnea).

  Pe de alta parte, tovarasul colonel poate incerca oricand cele trei tratamente consacrate de catre institutia din care dace parte: jetul de apa din cap pana-n picioare, jetul de gaz in freza (de la o distanta mai mica de un metru) si pulanul aplicat unde sta coro(a)na. Poate-poate se intimideaza virusul si fuge, ca sa nu ajunga in duba alaturi de site-ul de cultura.

  P.S. Nu pot sa nu remarc reflexul fesenist din interviul pe care l-a dat televiziunii din Arges in 2018 („pe langa politia din Vest, ei au fost ca niste mielusei” – Petre Roman, ganduri alese). Demonstratiile la care face el trimitere au fost violente din start, participantii (in majoritate membri ai comunitatii musulmane) atacand deliberat fortele de ordine. Intr-o tara civilizata, nu iti sparge nimeni capul pentru aruncarea unui PET gol. Jandarmeria si Politia vor ramane, din pacate, doua institutii profund antidemocratice.

  • Nici-unul din sefii Jandarmeriei nu a patit nimic. Ba chiar au fost lasati sa iasa la pensii speciale de tineri. Da stiu, legea trebuie sa pronunte. Insa pina sa se pronunte legea exista sanctiuni interne pe linie disciplinara. Cind incalci regulamentul in atitea moduri si de atitea ori poti primi sanctiuni si fara sa se pronunte legea.
   Vela ori e complice, ori e santajabil ori a facut blat cu mafiotii din Jandarmerie. Sau poate e doar un om de paie vazind cit de slugarnic se poarta in prezenta lui Orban.
   Oricum, nu are destula demnitate nici sa ocupe un asemena post si nici sa-si dea demisia.
   In minister Vela e condus, nu conduce el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here