marți, mai 28, 2024
AcasăNewsAdolescenta de 14 ani care bătea bestial și umilea adolescente în Târgu...

Adolescenta de 14 ani care bătea bestial și umilea adolescente în Târgu Jiu a fost reținută 24 de ore. Tatăl său spune că fetița lui va fi afectată

-

Poliția din Târgu Jiu a reținut-o 24 de ore pe una din cele 4 adolescente care terorizau școlărițele din oraș, bătându-le bestial și supunându-le la ritualuri de umilire. Agresoarea e singura care poate fi trasă la răspundere, dintre cele 4 făptașe, pentru că a împlinit deja 14 ani. Celelalte 3 fete, cu vârste de 12-13 ani, nu pot fi sancționate în niciun fel deoarece legea spune că sunt prea mici.

După ce au ieșit la iveală numeroase filme și mărturii care arată că banda celor 4 practica de multă vreme o teroare incredibilă – victimele erau bătute cu pumnii și picioarele în cap, târâte pe jos, scuipate, puse în genunchi, arse cu țigara, amenințate cu moartea și umilite în fel și chip –, tatăl fetei reținute 24 de ore spune că pedeapsa e prea aspră!

Părintele uneia din fetele care au băgat spaima în adolescentele din Târgu Jiu: “Abia a împlinit 14 ani! Știu că a fost o greșeală, dar nu e în regulă să fie băgat un copil la arest!”

După ce Poliția s-a autosesizat, iar cele 4 agresoare au fost audiate, minora de 14 ani a fost reținută 24 de ore, la propunerea polițiștilor, cu încuviințarea procurorului. Tatăl ei a declarat pentru gorjonline.ro că, într-adevăr, fiica sa este vinovată, dar nu era cazul ca un copil de 14 ani să fie reținut.

Minora apare în toate filmulețele cum bate bestial alte fete și le umilește în scene despre care s-ar putea crede că nu sunt posibile între copii atât de mici.

- Advertisement -

“Abia a împlinit 14 ani, luna trecută avea 13 ani. Sunt alții cu săbii care au intrat peste oameni și nu le-a făcut nimeni nimic. A avut acest anturaj de două luni. Știu că a fost o greșeală, dar nu este tocmai în regulă să fie băgat un copil în arest. Este ceva ce nu poți să vezi, mă pun și în postura părinților fetelor lovite, care poate sunt mult mai căzuți decât mine. Mă duc eu în locul ei”, a spus tatăl agresoarei.

În imaginile care au invadat Internetul se vede cum aceasta și tovarășele ei de golănii obligau victimele să stea în genunchi, le puneau picioarele pe cap și le spuneau că sunt sclave. Adolescentele care nu se supuneau erau bătute minute în șir, cu o brutalitate înspăimântătoare. Cele 4 se mândreau cu faptele lor, le povesteau altora că “o bătui până o leșinai” și că sunt chemate la Poliție, dar nu li se poate face nimic.

Tatăl agresoarei reținute se întreabă dacă o fi greșit el cu ceva în educația fetei și spune că fiica sa s-a împăcat cu victima

Tatăl agresoarei reținute 24 de ore se întreabă dacă o fi greșit el cu ceva în educația fetei și își face griji pentru viitorul ei: “Poate am greșit noi, ca părinți, undeva, vreau să îndreptăm greșeala, dar fiica mea mai are dreptul la încă o șansă în viață. Și polițistul a vrut el să dea exemplu în țară să aresteze copilul ăsta de 14 ani“.

- Advertisement -

În timp ce părintele fetei de 14 ani reținute de poliție încearcă să lase impresia că totul n-a fost decât o joacă de copii care, iată, s-au și împăcat, tatăl ultimei victime spune că aceasta e amenințată cu moartea!

“Fetița care a fost agresată a venit ieri, înaintea poliției, la noi acasă, împreună cu o verișoară a ei, s-a luat în brațe cu fata mea, s-au împăcat, și-au cerut scuze reciproc, s-au împăcat fetele”, a povestit tatăl bătăușei.

În acest timp, părintele victimei – o fată de 13 ani bătută îngrozitor de cele 4, în timp ce un adolescent filma încântat toată scena – spune că tânăra era amenințată că, dacă spune ceva, o bat până o omoară! De frică, adolescenta n-a povestit nimănui coșmarul prin care a trecut.

Fetei de 13 ani bătută cu sălbăticie de banda celor 4 îi este în continuare frică să vorbească

Nici măcar după ce a ieșit totul la iveală și au intrat pe fir Poliția și Protecția Copilului, victima nu are curaj să deschidă gura. “În mare, am discutat, dar nu prea vrea să vorbească, mai mult a discutat cu doamna psiholog”, povestește tatăl copilei bătute, care spune că fetei lui îi este în continuare frică.

Agresoarea de 14 ani a fost introdusă, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului Județean de Poliție, fiind bănuită de lovire și alte violențe. Specialiștii au supus-o deja unei expertize psihiatrice și au stabilit că a avea discernământ când a făcut toate acele grozăvii, adică în deplină cunoștință de cauză. Părinții celor 4 agresoare s-au ales cu câte o amendă de 500 de lei fiecare, care se reduce la jumătate dacă este plătită în 24 de ore.

Fenomenul violenței în rândurile copiilor români este foarte răspândit, spun specialiștii. În 2017, Organizația Mondială a Sănătății plasa România pe locul 3 în topul țărilor cu cele mai multe cazuri de bullying.

Acest lucru s-a putut vedea foarte clar și în cazul de la Târgu Jiu. În aproape toate imaginile apărute pe Internet se observă că banda bătea și umilea alte adolescente de față cu numeroși copii care nu interveneau și păreau obișnuiți cu astfel de scene.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Fiul-actor al lui Ilie Dumitrescu, prins drogat la volan, cu cocaină și canabis! În iunie a fost infectat cu Covid

Un fost judecător corupt, devenit avocat, a murit de Covid la 44 de ani. A luat virusul în vacanța din Grecia. Tovarășul său de concediu a murit tot de Covid, cu 16 zile înainte

VIDEO. Delir conspiraționist la Antena 3. “Virusul este un plan. E o ordine bine stabilită a butoanelor. Copiii sunt ținta!“

VIDEO. Doi nenorociți, soț și soție, bat sălbatic un copil de 13 ani. El îl dă cu capul de pământ, ea îi aplică lovituri de țață. Motivul: fetița lor ar fi fost lovită de mingea băieților care jucau fotbal

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. E scandalos! Bătăușele acelea NU sunt oameni! Sunt mai mult decât niște BESTII. Bestiile, agresează doar de foame. Acel om care se declară ”părinte”, care nu a fost în stare să dea educație acelei bestii, consideră normal animalismul fiicei sale și, dacă el nu a fost în stare să o educe, consideră că este anormal să acționeze statul în asemenea caz? Acel așa-zis părinte consideră că umilințele și traumele produse de fiica sa NU mai EXISTĂ?! dacă victima a iertat bestiile? Credeți că dacă s-a aplicat o amendă de 500 lei această plată, modică, către stat, înlocuiește lipsa de educație? Mâine acele bestii vor REPETA GESTURILE ANIMALICE pt că tatăl va mai plăti 500 lei amendă, victima/victimele vor renunța la plângere, va face o CRIMĂ și va fi pedepsită cu suspendare, și tot așa!

  2. De fapt, agresoarea trebuia umilită și mai mult, în fața părinților și a directorului, pusă să-și ceară scuze, să plătească daune morale fetei agresate și să-i spună ce apreciază la ea, mai mult decât ce nu-i place.

    Consider însă că autorul moral al agresiunii este cameramanul, care o încuraja pe agresoare să o facă să plângă pe timida care nu riposta deloc la agresiunile ei verbale și fizice. Și el ar trebui să fie adus cu părinții la școală și amendat pentru atitudinea reprobabilă fața de o colegă.

    Mă revoltă această ușurătate cu care sunt tratate aceste comportamente animalice în școală. E FOARTE GRAV dacă profesorii nu înțeleg că gradul de CIVILIZAȚIE al unei societăți se poate evalua prin măsura în care știm să PREȚUIM fiecare membru al comunității ca pe un valoros contributor la progresul acesteia!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -