Nicolicea nu va fi ministru! Iohannis nu va numi o așa canalie

6
2462

Există lucruri previzibile, așa cum știm sigur că după zi urmează noaptea și după noapte mai vine o zi.

La fel și cu Nicolicea: nu încape îndoială că președintele Iohannis îl va respinge cu un șut în fund (la figurat, desigur). Șeful statului nu va semna decretul de numire a canaliei PSD-iste.

Nici nu mai trebuie argumente: zici Nicolicea și tragi apa. Individul e pestilențial. Existența sa este o dovadă că și Darwin mai dă rateuri cu a sa teorie a evoluției speciilor. Pur și simplu, speciile mai și involuează.

Nicolicea se numără printre tâlharii de bază ai banditului Dragnea în operațiunea de distrugere a justiției, deci a statului român.

Conduce comisii juridice deși a făcut Dreptul pe la 50 de ani, la o privată din Drobeta Turnu Severin, forma ID (Învăţământ la Distanţă). Spiru Haret, of course. Fabrica de diplome a tovarășului Bondrea, nu ilustrul ministru al Educației antebelice.

Nicolicea – revoluționarul

Șmenar desăvârșit, și-a procurat certificat de revoluționar, ca să-și tragă și de-acolo niște foloase. Faptele sale de vitejie din decembrie ’89 au rămas necunoscute și reprezintă secret de stat. O fi luptat cu teroriștii la Severin, unde singurele victime ale terorii au fost gurmanzii care au mâncat prea mult caltaboș, ajungând la Urgență cu dureri de burtă. Impostura în forma ei pură.

Nicolicea e parlamentar din 1992, aflându-se în al 27-lea an de deputăție. N-a lăsat în urmă nicio faptă bună, doar o dâră de dihor.

În 1994 a cerut ca Regele Mihai să fie declarat persona non grata, astfel încât monarhul să nu mai poată intra niciodată în România. Exact ca pe vremea lui Stalin.

O asemenea balegă umană nu va deveni ministru cu semnătura lui Iohannis. Garantez.

Nicolicea – 1994

Alte comentarii de GRIGORE CARTIANU:

6 COMENTARII

 1. Savurez articolele lui Cartianu. In tristetea noastra de zi cu zi, cand vezi ca mafiotii astia inventeaza ce nici ca se poate imagina, ai o oarecare alinare de genul unui astfel de articol.
  Asa este, ai senzatia ca nici nu mai poti respira de indignare cand vezi ca e din rau, in mai rau. Daca Nicolicea va fi respins de presedinte, mi-e ca urmatoarea propunere va fi Serban Nicolae, s.a.m.d.
  Durere mare! Trebuie sa iesim la vot!

 2. Asa e dle Cartianu !
  Exceptionala caracterizare !!
  Da, si eu sunt convins ca dl Iohannis o sa-i trimita la plimbare – mi-ar place chiar sa-i traga un sut in cur la propriu – dar nu face herr Prezidente de-astea – Base poate ar fi aruncat c-o sticla goala de Jack dupa el 😁

  Chiar, baietii de la KMKZ sau Catavencu ar putea face un montaj – folosind poza aia cand e boul de Nicolicea picat in fund 😂😂😂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here