Beizadeaua ucigașă cu Mercedes: „Pe numele meu sunt business-uri de mai mulți bani decât o să aveți voi dacă faceți foamea cu pateu toată viața. Și ăștia îi fac doar într-o lună!”

0
1630
Vlad Pascu și Rebeca arătând pe Tik Tok pastilele de Xanax și alte substanțe din categoria opioizilor care le-au fost vândute ilegal de farmaciști, deși se eliberează doar pe baza prescripțiilor medicale speciale

Într-o filmare postată pe TikTok înainte să ucidă doi tineri la intrarea în localitatea 2 Mai, beizadeaua Vlad Pascu le transmitea românilor că are mai mulți bani „decât o să aveți voi dacă faceți foamea cu pateu toată viața”, relatează Aktual24.ro.

În înregistrarea de 37 de secunde apare o tânără pe nume Rebeca, a cărei mamă este consilier PSD la Primăria Sectorului 1. Tânăra face sul o bancnotă de 200 de lei cu care pare că se pregătește să tragă pe nas ceva. În plan secund apare Vlad Pascu, care spune, pe un ton tărăgănat și răgușit, specific celor „high”: „Pot să fac dovada că pe numele meu există în momentul de față businessuri de mai mulți bani decât o să aveți voi dacă faceți foamea cu pateu toată viața. Și ăștia îi fac doar într-o lună!”.

Rebeca se oprește o clipă, amuzată, apoi arată o cutie de Xanax, care se găsește în farmacii doar cu prescripție specială, și-l informează pe un amic pe nume Raul că „astea sunt pentru tine, știu că le căutai ieri”. Intervine și Vlad Pascu și scoate dintr-o punguță specifică farmaciilor mai multe blistere cu diverse pastile. În acest timp, Rebeca informează „poporul”: „Oxicotona este viața noastră. Noi suntem nu toxicomani, noi suntem oxicomani”.

Vlad Pascu este cunoscut cu antecedente în consumul de droguri încă de la 13 ani, dar de fiecare dată s-a reușit scoaterea lui de sub incidența legii. Anul trecut, el a chemat poliția, la 112, să-l salveze de niște spărgători imaginari. Când polițiștii au ajuns acasă la el, l-au găsit răvășit, confuz și într-o stare de panică.

În noaptea de dinaintea dublei crime – doi tineri uciși de tânărul drogat care mergea haotic cu Mercedesul decapotabil pe drumul dinspre Vama Veche spre 2 Mai –, Vlad Pascu a fost oprit de două ori de poliție, într-un interval de câteva ore. Polițiștii i-au găsit în mașină o țigară de tip joint și mai multe pastile, dar nu l-au luat la secție, pentru verificări, ori ca să aștepte să se liniștească. De asemenea, n-a fost supus testului antidrog.
La nici două ore după ce polițiștii îl lăsau să plece, Vlad Pascu, drogat fiind, omora doi oameni.

Până acum, nimeni din Poliție ori din Ministerul de Interne nu și-a manifestat măcar intenția de a demisiona.

În schimb, PSD Constanța și-a trimis avocata să reprezinte beizadeaua drogată.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* PSD și-a trimis avocata din Constanța să salveze de pușcărie beizadeaua drogată care a omorât doi tineri

* Interzis în Basarabia, putinistul Goran Bregovici concertează în Tulcea, la Festivalul Borșului Lipovenesc, finanțat cu bani europeni. Primarul PSD din Jurilovca a fost reales cu 87%

* Penetrarea Chinei la vârful statului român. Episodul 1: Iohannis și Ciolacu dau undă verde companiei Lenovo să intre pe piața 5G. Episodul 2: Premierul Ciolacu îl reactivează pe Ponta consilier

* A murit un turnător odios al Securității: Bălăceanu-Stolnici. Cazul Vlad Georgescu – Radio Europa Liberă

* CTP: „A sucombat unul dintre cei mai vomitivi turnători din istoria Securității”. Primise Ordinul „Sfântul Ioan Gură de Aur”!!!

* Vicepreședinte PNL: Rușine, Rareș Bogdan!

* Stolojan: „Reforma de acum a pensiilor speciale e o caricatură. Cei care se revoltă contra PNRR nu înțeleg nimic”

* Ciolacu și trei miniștri se duc la Bruxelles să cerșească dreptul de a supra-îndatora România, pentru a păstra pensiile speciale și a-și salva clientela nesătulă

* Încă o pensionare rușinoasă, după cea a șefului DNA: procurorul general „a tras pe dreapta” la 50 de ani, cu o pensie de peste 5.000 de euro!

* Orlando Teodorovici se gudură grețos pe lângă Șoșoacă: „S.O.S. este un partid frecventabil” / „Doamna Șoșoacă este omul cu care poți să faci echipă” / „Oamenii din S.O.S. vor binele României”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here