Vicepreședinte PNL: Rușine, Rareș Bogdan!

3
1985
Pavel Popescu (dreapta) și Rareș Bogdan, doi "lupi tineri" din PNL cu năravuri vechi. Pavel Popescu vrea cenzurarea presei, pentru a nu mai critica președintele, premierul și miniștrii

Deputatul Pavel Popescu, vicepreședinte PNL, i-a taxat aspru pe cei care „s-au îngrămădit să-l elogieze pe turnătorul securist Constantin Bălăceanu-Stolnici”. Cel mai grețos politician, în această direcție, a fost chiar un lider PNL, prim-vicepreședintele Rareș Bogdan.

Pavel Popescu nu a nominalizat pe nimeni în postarea sa de luni, dar colegul său Rareș Bogdan se poate recunoaște în caracterizarea făcută de deputatul de 36 de ani.

Europarlamentarul PNL a scris duminică un text descalificant, înălțându-i o odă grețoasă unuia dintre cei mai abjecți turnători ai Securității comuniste, Constantin Bălăceanu-Stolnici, care a murit la vârsta de 100 de ani.

Deși a atins un secol de viață, turnătorul „Laurențiu” n-a găsit nicio secundă în care să ceară iertare victimelor sale și societății românești. Zero regrete, zero căință, zero compasiune pentru destinele distruse.

Un asemenea personaj a fost elogiat de Rareș Bogdan, provocând furia colegului său de partid Pavel Popescu. Fostul jurnalist l-a descris pe marele turnător astfel: „un spirit rarisim”, „rafinat”, „generos cu natura umană”, „un credincios într-un secol al activismului periculos”.

Pavel Popescu: „Rușine tuturor celor care s-au îngrămădit să-l elogieze pe turnătorul securist Constantin Bălăceanu-Stolnici!”

Deputatul PNL e tranșant din prima frază: „Rușine tuturor celor care ieri, s-au îngrămădit care mai de care, să-l elogieze pe turnătorul securist Constantin Bălăceanu-Stolnici, un turnător care a contribuit la uciderea mai multor disidenți curajoși”.

Pavel Popescu continuă pe același ton necruțător: „Visez cu gândul la ziua în care generația mea și cele viitoare vor șterge orice urmă de laudă și pomenire a acestor criminali nenorociți, ce au ținut poporul român în umbra comunismului și a Securității”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Penetrarea Chinei la vârful statului român. Episodul 1: Iohannis și Ciolacu dau undă verde companiei Lenovo să intre pe piața 5G. Episodul 2: Premierul Ciolacu îl reactivează pe Ponta consilier

* Lider PNL, necruțător după aducerea lui Ponta în Guvern: „E omul Partidului Comunist Chinez, un aliat al fasciștilor de la AUR, consiler asumat al lui George Simion”

* A murit un turnător odios al Securității: Bălăceanu-Stolnici. Cazul Vlad Georgescu – Radio Europa Liberă

* Elogiu grețos adus de un lider PNL sinistrului turnător al Securității: „un spirit rarisim”, „rafinat”, „generos cu natura umană”, „un credincios într-un secol al activismului periculos”

* CTP: „A sucombat unul dintre cei mai vomitivi turnători din istoria Securității”. Primise Ordinul „Sfântul Ioan Gură de Aur”!!!

* Stolojan: „Reforma de acum a pensiilor speciale e o caricatură. Cei care se revoltă contra PNRR nu înțeleg nimic”

* Ciolacu și trei miniștri se duc la Bruxelles să cerșească dreptul de a supra-îndatora România, pentru a păstra pensiile speciale și a-și salva clientela nesătulă

* Încă o pensionare rușinoasă, după cea a șefului DNA: procurorul general „a tras pe dreapta” la 50 de ani, cu o pensie de peste 5.000 de euro!

* Orlando Teodorovici se gudură grețos pe lângă Șoșoacă: „S.O.S. este un partid frecventabil” / „Doamna Șoșoacă este omul cu care poți să faci echipă” / „Oamenii din S.O.S. vor binele României”

* Celebrul Goran Bregovici, susținător al războiului lui Putin, a fost expulzat de pe aeroportul din Chișinău exact ca George Simion!

3 COMENTARII

  1. Dar cand nu este gretos Rares Bogdan? Scapa el un prilej de a-si afisa ipocrizia, de cand a intrat in politica?
    Greseala lui este ca nu tace. Vorbind mult, isi dezvaluie prostia si oportunismul infect.

  2. Rares Bogdan este o calamitate naturala pentru PNL. Printre motivele pentru care PNL, acest partid de golani tradatori, fesenisti, nu vor mai aduna voturi. Acum ling clanta la PSD sa faca guvern din 2024 impreuna, fara AUR. Fals, AUR este falanga galagioasa creata tocmai de PSD. Doar Ciolacu si Dincu nu au stat fazani la intalnirile cu Simion.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here