SUPERBEACH OPEN 2023. Cine va câștiga turneul final din 26 august de pe plaja IAKI din Mamaia?

0
76

Ultima sâmbătă din vara aceasta aduce cu ea și trofeul care a traversat Atlanticul alături de Wesley și a venit din Brazilia pentru a fi acordat echipei care va triumfa la prima ediție SuperBeach Open.

Timp de 4 weekend-uri, în perioada 28 iulie – 19 august, 8 selecționeri au ales formațiile care se vor confrunta. Selecționeri au fost 3 ambasadori Superbet, Gică Craioveanu, Bogdan Stelea și Ioan Andone, alături de 5 influenceri Super Social, Florin Gardoș, Ionel Dănciulescu, Marius Niculae, Bănel Nicoliță și Eric de Oliveira.

Trofeul SuperBeach Open se câștigă sâmbătă, 26 august

Vineri, în prezența ambasadorilor și a influencerilor Superbet, se va extrage țintarul competiției.  Iar sâmbătă, între orele 17.00 – 20.30, pe terenul din fața Hotelului Iaki, echipe omogene, dar și echipe formate la fața locului vor juca fotbalul acela pur, în care spectacolul e mai important decât rezultatul. Încheie perfect o zi de plajă și vino să-i susții! Între 20.30 și 21.00 va avea loc festivitatea de premiere. Ce spectacol, nu?

Ai toate detaliile despre SuperBeach Open aici.

Concursuri cu premii pentru spectatori

Te așteptăm pe plaja IAKI din Mamaia la turneul final SuperBeach Open, unde dincolo de meciurile spectaculoase, vei putea câștiga și premii la concursurile organizate la fața locului de influenceri din mediul online precum Tudor Buțan, Xbraker, Bolocan și Vanez, vei interacționa și te vei putea poza cu Gică Craioveanu, Bogdan Stelea, Ioan Andone, Florin Gardoș, Ionel Dănciulescu, Marius Niculae, Bănel Nicoliță și Eric de Oliveira și vei trăi super-momente.

Copacabana se mută la Mamaia pe plaja Iaki în acest weekend fierbinte.

Ne vedem la SuperBeach Open! 

GO SUPER

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here