VIDEO. Un șofer cu apucături criminale a călcat intenționat un câine. E căutat de Poliție și riscă pușcăria

2
1221

Un caz revoltător de de cruzime asupra animalelor a avut loc pe 8 ianuarie în satul Biușa din comuna Benesat, județul Sălaj. O mașină de teren trece intenționat, fără să frâneze, peste un câine care stătea în mijlocul drumului. Cazul este anchetat de către poliţiştii sălăjeni.

Poliţiştii au deschis dosar penal după ce pe reţelele de socializare a fost publicată o filmare, în care şoferul unui autoturism de teren trece cu maşina peste un câine care se odihnea pe mijlocul carosabilului. Incidentul a avut loc vineri, ianuarie, şi a fost surprins de camerele de supraveghere montate pe casa unui localnic, scrie Adevărul.ro.

Detalii sunt furnizate pe Facebook de Otilia Mitre: „Priviţi aceste filmări, cum acest om fără suflet conduce mașina cu numărul SJ 01 GNB şi calcă în plin acest câine, fără să frâneze deloc. În filmarea a doua iese proprietarul să-l oprească, iar el calcă acceleraţia mai tare, ocoleşte şi pleacă. Rezultatul – în poza trei, unde se vad şi urmele. Poate într-o zi frânele acelei maşini să se răzbune pe el”.

În cele două video-uri postate se vede cum persoana aflată la volanul maşinii trece cu roțile peste câine, deşi putea evita acest lucru. Când proprietarul animalului iese în stradă şi îi face semn să oprească, şoferul îşi vede de drum.

Câinele a decedat la scurt timp.

 

Filmarea a trezit revoltă în rândul iubitorilor de animale. Câteva mesaje:

  • „Numai un nemernic poate face așa ceva!”
  • „Nu om, gunoi! Avea loc destul, dar are mașină mare şi nu încape pe drum”.
  • „În ce vremuri trăim, Dumnezeule?! Numai om nu se poate numi cel cu maşina. Dacă era om, oprea şi făcea ceva în privinţa asta, dar se pare că nici nu i-a păsat că a trecut peste el. Sărăcuţul…”

Închisoare de la 3 luni la un an… sau amendă

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au deschis dosar penal pentru ucidere cu intenţie a animalelor, faptă pentru care legislaţia prevede închisoare de la 3 luni la un an sau amendă.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sălaj: „O persoană necunoscută, în data de 8 ianuarie, în jurul orelor 11.00, în timp ce conducea un autoturism de teren, a ucis cu intenţie un câine de culoare neagră, din rasa comună, ce se afla întins pe partea carosabilă a Drumului Comunal (DC) 11 din localitatea Biuşa, prin trecerea cu roţile autoturismului peste acesta, câine ce aparţinea unui localnic. Cercetările continuă în vederea identificării autorului”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

  1. De ce e criminal???…dar atunci când te ataca câinii vagabonzi pe stradă nu se mai sesizează miliția???..Din imaginea de mai sus câinele e un lup german aruncat pe stradă de un bou…ce cauta pe stradă câini??…nu va e rușine, de ce nu anchetează proprietarul cîinelui, să ne spună de ce la aruncat pe străzi…uite unde era omenia…o sa ajungem sa nu ne mai putem deplasa pe jos din cauza câinilor maidanezi…nenorocită țară,…nu scrie nicăieri în legile tarii ca aceste animale pot sta pe străzi..sunt orașe din țară in care este o aventură să mergi pe jos din cauza câinilor maidanezi…asta-i țară europeană??

  2. Bă hamsterstien, ce nume, ăi fi rudă cu berg, mann, ici și alți derbedei din secta satanistă?
    Cum să omori mă un animal nevinovat că, deh, în alte orașe există haite de câini?
    Bă nenorocitule, te-aș băga la cuptor 180 de minute, termostat 5…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here