VIDEO. Un hoț a intrat în biserică sfios, s-a dezinfectat, și-a dat jos șapca, și-a făcut cruce, apoi a furat banii din cutia milei și măștile de protecție!

2
648

Scene suprarealiste în Biserica catolică Adormirea Maicii Domnului, din orașul ucrainean Svaliava: un hoț a intrat, a furat măștile de unică folosință, apoi s-a dezinfectat, și-a dat jos șapca din cap, s-a închinat evlavios și a furat banii din cutia milei!

Toată secvența a fost surprinsă pe camera de supraveghere instalată în biserică și publicată pe Facebook. Despre cazul incredibil a scris publika.md, preluat de Libertatea.

Întâmplarea a avut loc pe 20 martie. După ce a furat banii, hoțul a mai luat câteva măști pe care le-a împrăștiat pe bănci, ca să dea impresia că au fost mai multe persoane pe acolo, și-a acoperit fața cu o alta și dus a fost.

Reprezentanții bisericii respective au publicat filmulețul pe Facebook cu comentariul: “Un hoț evlavios în biserica noastră”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

 

2 COMENTARII

  1. Probabil că omu’ a intrat în biserică cu inima-curată…, doar ca să se roage și să se închine…, darrr… când a văzut ce HOȚI sunt popălăii de pe-acolooo…, ce și-a zis: „Păi ceee…, io-s mai prost ca ăștiaaa…?!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here