luni, martie 4, 2024
AcasăPolemiciVIDEO. Sputnik jubilează: ÎPS Teodosie l-a decorat pe Ciutacu cu "Crucea Dobrogei",...

VIDEO. Sputnik jubilează: ÎPS Teodosie l-a decorat pe Ciutacu cu „Crucea Dobrogei”, pentru complicitatea anti-vaccinistă de la RTV

-

Desemnat recent de Sputnik.md drept cel mai bun realizator TV din România anului 2021, Victor Ciutacu (rodul iubirii dintre un român trimis la studii în URSS și o cetățeană sovietică) este lăudat încă o dată de oficina de propagandă a Moscovei. De data asta, pentru că a fost decorat de ÎPS Teodosie, cunoscut vector al propagandei ruse în Biserica Ortodoxă Română. De altfel, în ultimii doi ani, arhiepiscopul Tomisului și-a rostogolit minciunile anti-vacciniste și anti-occidentale, cu precădere, chiar în emisiunea lui Ciutacu.

Anunțul a fost făcut de Înalt Prea Sfințitul Teodosie (anarhist înrăit și intoxicator profesionist) în Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța, în timpul unei slujbe, pe fundalul sonor asigurat de corul bisericesc.

ÎPS Teodosie: „Anul 2021, care a fost unul cu multe frământări, cu boală, cu multe contradicții și confuzii… iată, la emisiunea «Punctul culminant» de la România TV, domnul Ciutacu Victor a reușit să aducă cei mai competenți invitați, să pună Adevărul cu Minciuna în dialog ca să triumfe adevărul. Și de aceea, pentru că Biserica este mărturisitoarea Adevărului, am avut bucuria să îmbrățișez această apreciere pentru domnul Victor Ciutacu și i-am oferit cea mai înaltă distincție de la pământul apostolic de la malul Mării Negre, «Crucea Sfântului Apostol Andrei» a Dobrogei. Să-i dea Dumnezeu mai departe sănătate, înțelepciune, să apere adevărul, credința și demnitatea românilor”.

Îndrăcitul Teodosie a lăudat astfel generozitatea cu care Ciutacu i-a pus la dispoziție spațiu de emisie pentru a-și propaga minciunile anti-vacciniste, minciuni confirmate și de CNA prin mai multe amenzi date de-a lungul anului 2021.

- Advertisement -

VIDEO: Anunțul lui ÎPS Teodosie privind decorarea lui Ciutacu

Ciutacu: „Sunt realmente impresionat și onorat”

Victor Ciutacu a reacționat pe Facebook, mulțumindu-i „Înaltului” – cum îi place să-l alinte pe Teodosie în direct – pentru multele minciuni pe care i le-a livrat în emisiune, dar și pentru distincția care atestă complicitatea lor anti-creștină și anti-umană (căci e anti-viață).

Anunțul lui Victor Ciutacu:

„Vestea sfârșitului de an pentru mine a fost că Arhiepiscopia Tomisului m-a distins cu «Crucea Dobrogei». Și m-a bucurat și mai tare faptul că am aflat-o nu din vreun comunicat de presă impersonal, ci direct la ÎPS Teodosie. Care a avut delicatețea să mă caute pe 31 decembrie (până m-a găsit, și a durat ceva) să mă anunțe personal.

- Advertisement -

Nu-s defel familiarizat cu rânduielile bisericești, dar înțeleg că e cea mai înaltă distincție a Arhiepiscopiei Tomisului (dacă greșesc, să mă corecteze Eugen Tănăsescu) și că o voi primi pentru sprijinul pe care eu (născut evreu, botezat ortodox) l-am acordat ortodoxiei în cel de-al doilea an al pandemiei.

Scriu și aici, în rezumat, ce i-am spus și înaltului ierarh. Dincolo de obișnuitele politețuri de complezență, sunt realmente impresionat și onorat. Și voi face tot ce-mi stă în putință să ajung cât mai curând la Constanța să-mi ridic distincția…”

Ciutacu, Șoșoacă, Le Pen, Mélenchon…

Anunțul făcut de Sputnik despre decorarea lui Ciutacu stă la loc de cinste pe portalul propagandei ruse, alături de alte titluri despre „decadența Occidentului cel putred”, ca pe vremea URSS.

„Galeria eroilor Sputnik” îi cuprinde, în interval de câteva ore, pe Victor Ciutacu, Diana Iovanovici-Șoșoacă, Marine Le Pen și pe liderul stângii franceze, Jean-Luc Mélenchon, care nu are nicio șansă în alegerile prezidențiale, dar „promite să scoată Franța din NATO și să coopereze cu Rusia”!

Titluri vecine pe Sputnik.md:

  • „Liderul stângii franceze promite să scoată țara din NATO”
  • „Drapelul UE, scos de sub Arcul de Triumf. Marine Le Pen: «o victorie patriotică»”
  • „Victor Ciutacu decorat de ÎPS Teodosie”
  • „Șoșoacă arată prețul plătit de România: renunțarea la suveranitate, vaccinarea obligatorie”.
Așa arată Sputnik…

Trompetă anti-occidentală

Sputnik.md este o platformă de propagandă anti-occidentală, finanțată direct Guvernul de la Moscova. Are secțiuni în toate limbile țărilor din fostul lagăr comunist din estul și centrul Europei. Secțiunea în limba română este destinată publicului din România și Republica Moldova.

Sputnik și-a pierdut recent propagandistul numărul 1, Dragoș Dumitriu (fost deputat PRM), care a murit la 57 de ani, din cauza unui infarct post-Covid.

Sputnik susține intens propaganda anti-vaccinistă în țări europene pe care Rusia le-a pierdut de sub control.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Dorințele bolnave ale actorului Mihai Mălaimare: ieșirea României „din ghearele UE”, interzicerea votului pentru românii din diaspora, naționalizarea averilor

* AGENȚII HAOSULUI (2). Antisemitismul, neolegionarismul și naționalismul de grotă marca AUR, de mare folos pentru Rusia lui Putin

* Într-un cincinal, „specialii” au păpat de la buget peste 8,6 miliarde de euro. Într-un singur an, au consumat cât 7 ministere la un loc

* Daniel Ghiță (deputat PSD), declarații imbecile: „Hohenzollern, familie degenerată formată din hoți, sperjuri, trădători și criminali” / „A ținut poporul român în sărăcie, nedreptate, abuzuri infinite“

* GRIGORE CARTIANU: Dracii (Povești la gura sobei)

* „Plugușor” șocant al PSD despre aliați: „S-a sculat mai an / Prezident sasan / Și-a încalecat / Pe un cîț drogat, / Cu pene de graur, / Cu foame de aur, / Cu frâu securist, / Cu jeg PNL-ist“

Dezlănțuire de ură a unui anti-vaccinist român din Suedia față de fiica sa, doctorița Laura Ghibu, care a îndrăznit să-i pună la punct idolii conspiraționiști: Dana Budeanu, Monica Pop și popa Terheș

Radu Moraru către Șoșoacă: „Diana, draga mea, te implor: ia-mă consilier!” / „Ești inteligentă, Kovesi e zero pe lângă tine” / „Te-aș pune șefa procurorilor din România, să bagi spaima în toți” / „Dacă facem echipă, nu ne mai învinge nimeni”

* SERIAL: „Sfârșitul Ceaușeștilor” (53) / Flancat de generali sovietici, Ilie Ceaușescu făcea guvern condus de Ion Iliescu

* Șumudică l-a dat afară pe nepotul lui Erdogan!

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -