Daniel Ghiță, deputat PSD: „Hohenzollern, familie degenerată formată din hoți, sperjuri, trădători și criminali” / „A ținut poporul român în sărăcie, nedreptate, abuzuri infinite“

9
6429
Daniel Ghiță

Fostul campion la lupte Daniel Ghiță, membru PSD băgat în Camera Deputaților de Gabriela Firea, a publicat duminică, 2 ianuarie – cu o singură zi înainte de împlinirea a 73 de ani de la alungarea Regelui Mihai din România –, un text incredibil prin ignoranța, superficialitatea, reaua-credință și ura viscerală față de istoria regalității în țara noastră.

Într-o răstălmăcire aberantă a istoriei reale – de fapt, versiunea comunistă a perioadei în care România a fost monarhie –, Daniel Ghiță îi acuză pe regii care au obținut independența, recunoașterea internațională a statului și Marea Unire că au fost „familie formată din hoți, sperjuri, trădători și criminali”.

Pe 3 ianuarie 1948, Regele Mihai era obligat de comuniști să părăsească teritoriul României. Evenimentul avea loc la 4 zile după ce, pe 30 decembrie 1947, suveranul fusese silit să abdice. Se punea oficial punct scurtei perioade (între 1866 și 1947 – adică 81 de ani) în care s-au obținut cele mai mari realizări și cele mai însemnate progrese din istoria țării.

Dar Daniel Ghiță preia un text plin de venin al istoricului Gică Manole, în care se pretinde că, dimpotrivă, „degenerata familie Hohenzollern a ținut poporul român în sărăcie, nedreptate, abuzuri infinite și muncă fără răsplată”.

Fost luptător de kickbox, Daniel-Florin Ghiță (40 de ani) este deputat de Ilfov. Prezența sa în Parlament se datorează exclusiv Gabrielei Firea, cea care l-a pus pe lista de candidați a PSD.

Ignoranță totală, dublată de o ură viscerală

În realitate, dincolo de extraordinarele realizări politice, sub regii din familia Hohenzollern s-a înregistrat și scoaterea țării (cu uriașe eforturi) din starea de înapoiere extremă. Din cauza nivelului de la care plecase țara și a corupției care afecta atunci, ca și acum, clasa politică românească, progresele n-au fost pe măsura dorințelor, dar România înaintase totuși pe calea unei democrații parlamentare, se realizaseră lucruri importante (industria petroliferă, calea ferată, podul de la Cernavodă, numeroase edificii cu totul remarcabile etc) și reforme decisive precum cea agrară.

Nu era de așteptat ca Daniel Ghiță să știe că regele Carol I a fost pe câmpul de luptă de la Plevna și că datorită lui țara n-a fost ocupată de imperiile vecine Rusia și Austro-Ungaria. Dar tocmai conștiința că intră pe un teren pe care nu-l stăpânește ar fi trebuit să-l facă să fie mai reținut.

În loc de aceasta, fostul sportiv propagă informații false sau denaturate, totul – după cum chiar el scrie – în numele lui Dumnezeu: „Nihil Sine Deo”.

Mesajul postat de Daniel Ghiță pe 2 ianuarie

„30 DECEMBRIE – ZI DE SĂRBĂTOARE NAȚIONALĂ

Se împlinesc 74 de ani de la izgonirea din fruntea României a unei familii degenerate, Hohenzollern, familie formată din hoți, sperjuri, trădători și criminali.

74 de ani, timp în care degenerata familie Hohenzollern a ținut poporul român (90% din masa sa) în sărăcie, nedreptate, abuzuri infinite și muncă fără răsplată.

74 de ani în care odioasa familie nemțească a modernizat statul, societatea românească la suprafață: casa regală și oligarhia cu privilegiile, iar poporul român cu muncă grea, nedreptate, sărăcie, întuneric, crime în masă (vezi 1888; 1907), bordeie.

74 de ani de Istorie irosită, eșuată!

74 de ani de destin istoric întunecat!

Trei din cei patru regi – Carol I, Carol II, Mihai – s-au „înnobilat” prin fapte de înaltă trădare față de Țară: Carol I, în septembrie 1914, când a abdicat; Carol II, pe toată durata vieții și domniei sale spurcate; Mihai, prin actul de la 23 august 1944.

Așadar, 30 decembrie este o mare sărbătoare națională…

Acum, la ceas aniversar, vă invit la un act de dreptate istorică: Damnatio Memoria!” Gica Manole

Pentru cei care vor să știe istoria adevărată a României, citiți cărțile scrise de istoricul Gică Manole

Istoria se repetă?

Nihil Sine Deo“

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Revelionul de coșmar al lui Mălin Bot: a ajuns la urgență cu logodnica sa, care a fost operată la miezul nopții dintre ani

* FOTO+VIDEO. Revelionul TV girat de Rareș Bogdan: „Asta-i marfă de gagică / Du-te fără frică!”. Spaima pensiilor speciale a dat-o pe „Pușca și cureaua lată / Ce bărbat eram odată”

Dezlănțuire de ură a unui anti-vaccinist român din Suedia față de fiica sa, doctorița Laura Ghibu, care a îndrăznit să-i pună la punct idolii conspiraționiști: Dana Budeanu, Monica Pop și popa Terheș

* Șoc în sondajul lui Palada: PSD în picaj, AUR trecut de 20%, PNL prăbușit la 15%, USR are 12%. Partidul lui Orban intră direct pe locul 6

* Deputat USR: „Nu-l voi ierta pe Victor Socaciu. A primit peste rând rinichii care ar fi salvat doi copii. Am fost la înmormântarea lor”

Radu Moraru către Șoșoacă: „Diana, draga mea, te implor: ia-mă consilier!” / „Ești inteligentă, Kovesi e zero pe lângă tine” / „Te-aș pune șefa procurorilor din România, să bagi spaima în toți” / „Dacă facem echipă, nu ne mai învinge nimeni”

* Pentru nenorocirile făcute în anii ’90, îi plătim lui Răzvan Theodorescu peste 5.000 de euro pe lună!

* SERIAL: „Sfârșitul Ceaușeștilor” (49) / Portavocea neagră

Rusia și-a ales campionii din România în 2021: Cristoiu, Roșca Stănescu, Ciutacu, Anca Alexandrescu, Răzvan Dumitrescu

* Președintele Chinei începe anul cu o minciună enormă și cu o amenințare: după Hong Kong, vrea și Taiwanul! Se anunță război în Extremul Orient

 

9 COMENTARII

  1. Nu i se pot cere prea multe acestui babuin… El săracul abia e în stare sa citească un discurs în parlament, ii curge sânge pe nas dacă se forțează prea mult, dar împroașcă laturi la adresa Familiei Regale.
    Urâte specimene mai crește PSD-ul…

  2. ✍️🇹🇷🇷🇴Sesizată Casa Regală pentru a lua masuri REPARATORII a imaginii cât și tragerea la răspundere a INCULTULUI deputat, cât și a,, mătușii ” acestuia, doamna cu,, sârme- n cur” (vezi declarațiile publice anterioare )😡 GABRIELA FIREA ☢️

  3. „opriti masina de fabricat zei” din acesti degenerati de asa zisi nemti hohenzolerni si cititi si aflati adevarul despre familia regala in cartile istoricului Gica Manole ~~iar despre carol II cititi si ce a scris un contemporan Nicolae Steinhardt in Jurnalul fericirii !!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here