luni, martie 4, 2024
AcasăMain„Plugușor" șocant al PSD despre aliați: "S-a sculat mai an / Prezident...

„Plugușor” șocant al PSD despre aliați: „S-a sculat mai an / Prezident sasan / Și-a încalecat / Pe un cîț drogat, / Cu pene de graur, / Cu foame de aur, / Cu frâu securist, / Cu jeg PNL-ist“

-

Radu Cristescu, deputat PSD de Satu Mare, a publicat în ultima zi a anului 2021 un “Plugușor” năucitor, combinație de atacuri violente, calomnii și insulte la adresa partenerilor de guvernare de la PNL și UDMR, a președintelui Klaus Iohannis, și aluzii antivacciniste cu tente xenofobe.

Parlamentarul PSD s-a lăudat, pe contul său de Facebook, că a compus personal poezia care, deși cu rime infantile, folosește un limbaj comun cu cel al extremiștilor de la AUR.

Radu Cristescu face repetate apeluri la „o Românie mai românească”, în contradicție cu președintele „sasan”, de care românii trebuie să se îndepărteze, și cu „grofii” (aluzie la denumirea pe care o aveau până la Marea Unire latifundiarii maghiari) care sunt „slinoși”.

Val de insulte, calomnii, insinuări conspiraționiste și remarci xenofobe

Iohannis a încălecat „pe un cîț drogat”, scrie Radu Cristescu – o calomnie pe care PSD o rostogolește permanent față de președintele PNL, Florin Cîțu, fără a aduce însă vreodată vreo dovadă că fostul premier ar fi, într-adevăr, dependent de droguri.

- Advertisement -

Cîțu ar avea, scrie în „Plugușorul” PSD, “frâu securist și jeg penelist”, fiind animat de “foame de aur”.

Iohannis a căutat „loc ciudat, de prostit și vaccinat” – aluzie străvezie la teoriile conspiraționiste susținute din umbră de PSD și pe față de AUR, conform cărora Oculta Mondială ar minți oamenii ca să-i vaccineze cu scopul de a-i controla, cipa, modifica ADN-ul, ucide etc.

Tot acest delir de pe contul unui parlamentar PSD, partid care alcătuiește Guvernul cot la cot cu PNL și UDMR, sub înaltul patronaj al președintelui Klaus Iohannis, e tratat de site-ul Stiripesurse.ro (al cărui patron este Iosfif Buble, soțul deputatei Diana Tușa – PSD) drept mare sursă de amuzament. „Râzi cu lacrimi”, titrează oficina PSD, care validează în mod iresponsabil compoziția drept poezie scrisă în „stil spumos”: „Deputatul PSD Radu Cristescu nu se dezminte de stilul spumos care l-a conscrat și la final de an vine cu o creație proprie, plugușorul politic, în care ironizează cele mai fierbinți momente ale anului 2021”.

- Advertisement -

Plugușorul PSD, publicat de deputatul Radu Cristescu

Dragi prieteni, simpatizanți sau pur și simplu oameni cumsecade,

În această zi de trecere între ani, vă rog să primiți din partea mea cele mai bune gânduri, precum și acest plugușor, făcut special pentru voi, cei care credeți în lucrurile pe care încerc să le fac pentru o Românie mai românească:

Ahoo, ahoo, români curați,
Stați puțin, nu vă-înglodați,
De Klaus vă depărtați
Și cuvântul mi-ascultați.
––––––––––
Mâine anul se-înnoiește,
Parlamentul iar pornește
Și începe a vota,
Fiecare cum o vrea.
––––––––––
Viața-i grea, necazu-i mare,
E greu pentru fiecare,
Nădăjduim în belșug
Pentru omul de la plug.
––––––––––
Plugușor cu iohanăi,
Mânaaați, măi!
Hăăi, hăăi!
––––––––––
S-a sculat mai an
Prezident săsan
Și-a încălecat
Pe un cîț drogat,
Cu pene de graur,
Cu foame de aur,
Cu frâu securist,
Cu jeg penelist
Și șmen BNR-ist.
––––––––––
El în scări s-a ridicat,
Peste țară s-a uitat,
Să aleagă loc ciudat,
De prostit și vaccinat.
––––––––––
Și-a pornit într-o joi,
Cu-n plug cu opt penelăi,
Penelăi turcani
Și rareși-bogdani
Și florini-romani.
––––––––––
Ia mai mânați, măi!
Hăăi, hăăi!
––––––––––
Iar voi, sătmăreni,
Cu șefi boureni
Și penali vânduți,
Bine cunoscuți,
Nu vă lăsați iar
Puși în buzunar
De grofii slinoși,
La pungă prea groși,
Și cumetrii lor,
Din neam de covor,
Vânzători de neam,
Cu steagul în geam
Și șmenul din gros,
Băgat pân’ la os.
––––––––––
Fiți deci sănătoși
Și mereu voioși,
Români ne-stricați
Și adevărați.
––––––––––
La anu’ și la mulți ani!“

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Revelionul de coșmar al lui Mălin Bot: a ajuns la urgență cu logodnica sa, care a fost operată la miezul nopții dintre ani

* FOTO+VIDEO. Revelionul TV girat de Rareș Bogdan: „Asta-i marfă de gagică / Du-te fără frică!”. Spaima pensiilor speciale a dat-o pe „Pușca și cureaua lată / Ce bărbat eram odată”

Dezlănțuire de ură a unui anti-vaccinist român din Suedia față de fiica sa, doctorița Laura Ghibu, care a îndrăznit să-i pună la punct idolii conspiraționiști: Dana Budeanu, Monica Pop și popa Terheș

* Șoc în sondajul lui Palada: PSD în picaj, AUR trecut de 20%, PNL prăbușit la 15%, USR are 12%. Partidul lui Orban intră direct pe locul 6

* Deputat USR: „Nu-l voi ierta pe Victor Socaciu. A primit peste rând rinichii care ar fi salvat doi copii. Am fost la înmormântarea lor”

Radu Moraru către Șoșoacă: „Diana, draga mea, te implor: ia-mă consilier!” / „Ești inteligentă, Kovesi e zero pe lângă tine” / „Te-aș pune șefa procurorilor din România, să bagi spaima în toți” / „Dacă facem echipă, nu ne mai învinge nimeni”

* Pentru nenorocirile făcute în anii ’90, îi plătim lui Răzvan Theodorescu peste 5.000 de euro pe lună!

* SERIAL: „Sfârșitul Ceaușeștilor” (49) / Portavocea neagră

Rusia și-a ales campionii din România în 2021: Cristoiu, Roșca Stănescu, Ciutacu, Anca Alexandrescu, Răzvan Dumitrescu

* Președintele Chinei începe anul cu o minciună enormă și cu o amenințare: după Hong Kong, vrea și Taiwanul! Se anunță război în Extremul Orient

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -