Dezlănțuire de ură a unui anti-vaccinist român din Suedia față de fiica sa, doctorița Laura Ghibu, care a îndrăznit să-i pună la punct idolii conspiraționiști: Dana Budeanu, Monica Pop și popa Terheș

6
8099

Emil Ștefan Ghibu, român stabilit la Stockholm, aruncă blesteme grele asupra fiicei sale, doctorița Laura Ghibu, care profesează tot în Suedia, dar la Malmö. Motivul: fiica-medic și-a permis să-i pună la punct, într-o emisiune TV, pe anti-vacciniștii Dana Budeanu, Monica Pop și Cristian Terheș, mari răspânditori de fake-news în pandemia de Covid-19. Ghibu-senior este infectat total de idei conspiraționiste și o detestă pe fiica sa pentru că nu-i împărtășește ideile bolnave!

Laura Ghibu, tânără doctoriță care profesează în orașul suedez Malmö, s-a numărat printre medicii invitați miercuri seară la emisiunea „Sinteza zilei”, moderată de Mihai Gâdea la Antena 3.

În „tabăra inamică” s-au aflat conspiraționiști înverșunați: Dana Budeanu (croitoreasă, „influenceriță”), Monica Pop (medic oftalmolog) și Cristian Terheș (fost preot, actual europarlamentar ales pe lista PSD și trecut la PNȚCD).

Mihai Gâdea a făcut pe arbitrul, dar a fost un arbitraj strâmb, defectuos, părtinitor. Între adevăr și minciună, Gâdea a fost echidistant! El a pus semnul egalt între responsabilitate și iresponsabilitate, iar asta se numește ticăloșie mediatică. Singurii responsabili din acea dezbatere au fost medicii, cu Laura Ghibu în prim-plan, dar și pneumologul Theo Trandafirescu din New York a avut intervenții remarcabile.

Laura Ghibu a tamponat-o rău de tot pe Dana Budeanu, făcând-o mincinoasă și nepricepută (ceea ce și este), trimițând-o să se ocupe de croitoria ei. Precupeața s-a răzbunat prin jigniri, tupeu și ton ridicat, profitând de faptul că ea se afla în studio, iar doctorița avea dezavantajul comunicării de la distanță, prin Skype.

Dar Laura Ghibu a avut de partea ei adevărul, priceperea, buna-credință și buna-creștere, arme cu care a zdrobit-o pe conspiraționistă.

„Sunt trist! În familia mea sunt singurul nevaccinat. Ziua mea de naștere, Crăciunul și Anul Nou le voi petrece singur, doar cu prietenii mei adevărați de pe Facebook”

În urma emisiunii de miercuri seara, Laura Ghibu a primit un potop de înjurături (de regulă, din partea unor agramați iraționali, fanii Danei Budeanu și – prin extensie – ai Dianei Șoșoacă), dar și o avalanșă de mesaje de felicitare, din partea unor oameni instruiți, raționali, de calitate umană ridicată.

În acest context, a apărut și o surpriză dureroasă pentru admirabila Laura Ghibu: o postare pe Facebook a tatălui ei, Emil Ștefan Ghibu, pensionar care trăiește tot în Suedia, dar la Stockholm.

Emil Ștefan Ghibu a scris un text îngrozitor, plin de ură la adresa fiicei sale, expresia idelor bolnave care-l bântuie și pe care le exprimă în mod regulat pe contul său de Facebook. Un Șoșoacă cu nădragi.

Iată, de exemplu, ce scris Emil Ștefan Ghibu recent, pe 13 decembrie: „Îmi vine din ce în ce mai greu să văd cum se instaurează dictatura medicală în Suedia, cu participarea conștientă a unei părți importante din populație. (…) Sunt trist! În familia mea sunt singurul nevaccinat și toți susțin măsurile și recomandările guvernanților. Parcă ș-au pierdut mințile! Vin ziua mea de naștere, Crăciunul și Anul Nou și le voi petrece singur, doar cu prietenii mei adevărați de pe Facebook. Dar nu voi ceda! Voi fi în primele rânduri la manifestațiile ce vin și voi lupta pentru o viață liberă și demnă!”

Acest cetățean nefericit de propria-i orbire s-a răzbunat joi, 23 decembrie, pe fiica sa, Laura Ghibu, după admirabila prestație a acesteia la Antena 3.

Emil Ștefan Ghibu a scris un text odios pe Facebook, o turnătorie plină de ură și de minciuni. Ghibu-senior își detestă profund propria fiică, dar o admiră nemărginit pe Dana Budeanu! Pentru el, doctorița Laura Ghibu (fie ea și stomatoloagă, dar pasionată și foarte bine documentată și în privința pandemiei de Covid-19) este „specialistă” cu ghilimele, dar Dana Budeanu este specialistă-specialistă!

După o vreme, textul lui Emil Ștefan Ghibu a dispărut de pe contul său de Facebook. Camarazii conspiraționiști ai lui Ghibu-senior spun că textul i-a fost șters în mod samavolnic de cei de la Facebook, dar e posibil să-l fi șters chiar el, după ce o fi realizat ce mizerie a făcut.

Laura Ghibu a replicat cu delicatețe, fără brutalitatea cu care a lovit-o tatăl său. În rândurile ei se simte tristețea de a nu-și putea readuce la rațiune părintele. „La fel ca mulți alții, am rude care au fost afectate de erori recurente pe rețelele de socializare. Când am văzut cum acest lucru a dus la conflicte cu aceste persoane, am înțeles cât de gravă este problema. Această evoluție îngrijorătoare conduce la fragmentarea societății și subminează condițiile pentru democrație. De aceea este imperativ să luăm măsuri”, a scris Laura Ghibu vineri, 24 decembrie, în ajunul Crăciunului. Un Crăciun pe care-l petrece la Stockholm, unde s-a deplasat pentru a-și întâlni rudele. Cu o excepție: tatăl său, care preferă „prietenii adevărați de pe Facebook”. Adică anti-vacciniștii!

Emil Ștefan Ghibu

Postarea infernală a lui Emil Ștefan Ghibu

„Dragi prieteni, acum, în prag de Sărbători, am avut neplăcerea să ascult mai multe emisiuni televizate la posturile Digi 24 și Antena 3 în care apare, pe post de mare specialistă în pandemii, fiica mea, Laura Ghibu. Este o postare pe care o fac cu inima plină de durere.

De la bun început trebuie să vă spun că ea este exponentul partidului USR, un partid antiromânesc, anti-familie tradițională, pro-LGBT, anti-credință și anti-patriotism, care urmărește introducerea de măsuri fasciste și instaurarea dictaturii globaliste. Este prietenă cu mulți dintre actualii lideri ai USR, inclusiv cu Dacian Cioloș, și le face jocul!

Cu toate că este medic stomatolog, a ajuns să fie considerată în România, de posturile guvernamentale, un specialist în pandemii doar pentru că susține politica guvernamentală. Nu știu dacă primește sau nu bani pentru asta, dar o face cu o agresivitate ieșită din comun. În aparițiile ei a reușit să jignească poporul român, făcându-l prost și incult pentru că nu se vaccinează, și a cerut ca să se folosească forța împotiva lui, pentru că nu ar ști decât de bici.

În discuția cu Dana Budeanu și Cristian Terheș, i-a insultat cu nerușinare, făcându-i, în repetate rânduri, mincinoși și proști. La insultele ei, Dana Budeanuna a răspuns cu respect, i-a cerut date concrete, iar «specialista» a vorbit peste ea și a mințit cu nerușinare. Iar când i-a cerut să spună trei specialiști de care trebuie să ascultăm, nu a reușit să spună decât de Tegnell, epidemiologul suedez care, cu o nesimțite incredibilă, ș-a schimbat poziția în favoarea vaccinării și măștii după ce anul trecut a dovedit cu studii științifice că masca îmbolnăvește, iar vaccinarea în plină pandemie este o greșeală!

Doamnă Dana Budeanu și domnule Cristian Terheș, vă respect pentru poziția pe care o aveți, vă susțin și îmi cer scuze pentru jignirile pe care a trebuit să le suportați, în public, de la fiica mea.

Apoi a mințit când a susținut că pașaportul de vaccinare este cerut la angajare în Suedia. El nu este folosit în Suedia, sunt doar discuții din cauză că socialiștii și comuniștii vor să fie impuse masca, vaccinarea obligatorie și pașaportul verde, ca să ne aliniem la cerințelor UE (dacă cineva îl cere, este ilegal). Asta, în condițiile în care în Suedia pandemia este încheiata din iunie și este ținută în viață de minciunile guvernamentale bazate pe testarea în școli cu teste irelevante.

Eu particip la manifestații din Stockholm tocmai ca să nu se ajungă la impunerea certificatului verde și la vaccinarea obligatorie, inclusiv a copiilor.

Cu o incredibilă obrăznicie, a negat evidența, spunând că masca și vaccinarea au un efect benefic, fără a da niciun studiu sau exemplu, când în toate țările cu vaccinare peste 75% sunt recorduri de infecții și decese. Este inimaginabilă și poziția ei față de imunitatea naturală, dovedind lipsă de pregătire și rea-credință!

Deci, vă rog să nu o mai băgați în seamă, în mod conștient induce panică și vă manipulează în favoarea vaccinării forțate și a pașaportului verde, acțiuni impuse de globaliștii reprezentați de USR.

Eu îmi cer scuze pentru acțiunile ei, de care nu sunt răspunzător și pe care am încercat, dar nu am reușit, să le stopez. Sper să înțeleagă singură înainte de a fi prea târziu.

Vă doresc sărbători fericite!”

VIDEO: Argumentele convingătoare ale dr. Laura Ghibu la Antena 3

Replica delicată a Laurei Ghibu

„Ajun de Crăciun în familie. Suntem cu toții la Stockholm și stau de vorbă cu soră-mea și nepoatele mele la un ceai. Extraordinar cât poți învăța de la tineri.

În aceata perioadă marcată de probleme dificile, cum ar fi pandemia, este crucial pentru viitorul nostru ca deciziile pe care le luăm ca societate să fie luate pe o bază reală și obiectivă.

Modelul de afaceri al social media se bazează pe algoritmi care controlează fluxurile de afișare pentru a menține utilizatorul angajat, ceea ce poate fi comparat cu momeala de la o undiță. Se dorește să ni se capteze atenția și să ni se influențeze comportamentul.

Din păcate algoritmii duc adesea la o mare răspândire a informațiilor incorecte, dar spectaculoase, deoarece acestea determină cele mai puternice reacții ale utilizatorilor.

Dezinformarea recurentă prezentă în fluxul utilizatorului de pe platformele sociale îi dă impresia că informația incorectă este… corectă!

Viziunea incorectă asupra lumii îl face pe utilizator să creadă că instituțiile democratice și mass-media consacrate ar răspândi dezinformare. Contul care îndeplinește anumite condiții recunoscute de algoritmi primește astfel o percepție a realității care diferă de cea bazată pe fapte.

În primul rând, dezinformarea duce la o polarizare sporită în societate. Pe lângă amenințarea la adresa democrației, relațiile noastre cu prietenii și familia sunt amenințate.

La fel ca mulți alții, am rude care au fost afectate de erori recurente pe rețelele de socializare. Când am văzut cum acest lucru a dus la conflicte cu aceste persoane, am înțeles cât de gravă este problema.

Această evoluție îngrijorătoare conduce la fragmentarea societății și subminează condițiile pentru democrație. De aceea este imperativ să luăm măsuri.

Dacă dorim să obținem un viitor bun și durabil, cred că este esențial să acționăm înainte ca prea mulți să-și bazeze deciziile pe o imagine incorectă a realității.

În concluzie, este lipsit de etică să permitem dezinformării pe rețelele sociale să continue, să se răspândească necontrolat, cu riscul evident ca sistemul nostru democratic să fie deteriorat.

Noi, în România, avem și greaua moștenire a comunismului cu care trebuie să luptăm. Mulți dintre părinții și bunicii noștri îi sunt victime.”

Judecătorul Cristi Danileț: „Colega mea de asociație, Laura Ghibu…”

Pe 3 februarie 2021, judecătorul Cristi Danileț, magistrat cu un extraordinar spirit civic, scria pe Facebook: „Colega mea de asociaţie, Laura Ghibu, medic, a făcut un nou filmuleţ despre vaccinul Astra Zeneca. Să înţelegem toţi în ce constă şi cum acţionează împotriva Covid-19″.

Este o producție remarcabilă, simplă și eficientă, care arată pasiunea cu care Laura Ghibu s-a implicat în stăvilirea acestei pandemii.

VIDEO: Filmulețul Laurei Ghibu despre vaccinul AstraZeneca

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Mișcare de maximă gravitate: CCR aruncă România în afara UE, nerecunoscând supremația legislației europene! Dorneanu respinge o hotărâre a Curții de Justiție a Uniunii Europene

* Inspecția Judiciară i-a pregătit lui Cristi Danileț o nouă execuție. După ce l-a făcut „infractor TikTok”, îl bagă la „magistrați politici”

* Judecătoarea care l-a ajutat pei Dragnea să iasă din pușcărie, promovată la șefia Curții de Apel București. S-a ocupat gruparea Savonea din CSM

* AGENȚII HAOSULUI (1). Leșinata Revoluție Neofascistă. De ce au eșuat Batalioanele de Asalt ale AUR în tentativa de ocupare a Parlamentului

* Nemernicia propagandiștilor PSD: îi compară pe huliganii AUR cu protestatarii anticorupție din 10 august

* VIDEO. Sorin Grindeanu nu poate arăta cartea pe care ar fi scris-o împreună cu tatăl său! El se ascunde în spatele unei înșelătorii pe care a făcut-o în 2017. Dezvăluirile vin de la soțul lui Clotilde Armand, matematician de elită

Radu Moraru către Șoșoacă: „Diana, draga mea, te implor: ia-mă consilier!” / „Ești inteligentă, Kovesi e zero pe lângă tine” / „Te-aș pune șefa procurorilor din România, să bagi spaima în toți” / „Dacă facem echipă, nu ne mai învinge nimeni”

* Patriarhul Constantinopolului despre alde ÎPS Teodosie: „Voci iresponsabile”, care „se înșală amarnic din cauza lipsei de iubire față de semeni”. „Papa ortodox” îndeamnă la vaccinare

* SERIAL: „Sfârșitul Ceaușeștilor” (36) / Moartea lui Milea

* Părinții lui Nicolae Ceaușescu sunt pictați pe pereții bisericii din Scornicești. Andruță și Alexandrina stau lângă Mihai Viteazul și Tudor Vladimirescu

6 COMENTARII

 1. Domnul Ghibu pomenește de comuniști. Comuniști în Suedia, n-am auzit. Or fi ca în România anului 1929. Vorbește, ca prietenii de pe facebook (dr. Pop, pr. Terheș ș.a.) și ca G.Simion huliganul, despre LIBERTATE. Să spui că în Suedia nu e libertate îți trebuie tupeu. Să scri că USR este partid antiromânesc și filo german…mă crucesc. Dar la așa prieteni așa personaj.

  • „Sa spui ca usr este partid antiromanesc”
   Nu îmi place sa jignesc dar suferi se vreo boala?
   Otreapa de fiica-sa spune ca se cere certificat la angajare ,tatăl spune ca e o minciună si zice ca introducerea rahaturilor progresiste înseamnă dictatura.
   Eu ma crucesc cum voi sunteți atât de pierduți.
   Daca a ajuns un părinte să își renege copilul îmi dau seama ca pe voi nimeni nu va mai poate vindeca.

 2. Le recomand antivacciniștilor să citească o cărțulie ,ușor de citit,se numește,,Legile fundamentale ale imbecilității umane” de Carlo M. Cipolla. Să sperăm că nu e totul pierdut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here