VIDEO. Șeful AUR – Tineret (deputat la 23 de ani) despre protestatarii #Rezist: „Papagalii ăștia comandați de celebrul Soros”

0
3036
În 2017, la 20 de ani, imberbul Balabasciuc lupta deja pe viață și pe moarte cu miliardarul de 90 de ani care, din vizuina lui ascunsă la mii de kilometri depărtare, azvârlea cu bani în corporatiști și în câinii lor

Pe parcursul ultimelor zile, multă lume a remarcat, în Parlament, episodul bizar al unui tânăr deputat AUR, Călin Constantin Balabasciuc (23 de ani), care a fost aproape incapabil să citească puținele rânduri de la depunerea jurământului. Filmulețul a devenit viral, iar părerile sunt împărțite: unii colegi de partid i-au luat apărarea spunând că are un defect de vorbire, dar numeroase alte persoane pretind că l-au cunoscut personal și că e doar “un imbecil irecuperabil care nu știa nici cu cine se învecinează România”.

Puțini știu însă că proaspătul parlamentar Balabasciuc îi acuza violent pe sutele de mii de oameni ieșiți în stradă să apere democrația, în 2017, numindu-i pe rețelele de socializare “papagali” care erau “comandați de Soros”.

Balabasciuc este nu doar deputat, ci și lider al organizației de tineret a AUR. Apărat de amici care spun că bietul om are un defect de vorbire, el este caracterizat, în schimb, de alți utilizatori ca fiind un personaj sănătos-tun, dar aproape analfabet.

VIDEO: Depunerea jurământului în Parlament

Balabasciuc susține că ar fi terminat Facultatea de Istorie, dar persoane care susțin că i-au fost colege de grupă dezvăluie că a rămas repetent de mai multe ori, apoi a abandonat studiile.

Unul dintre cei care spun că i-au fost colegi afirmă că Balabasciuc – acum mare patriot care luptă din gură pentru revenirea Bucovinei la România – nici măcar nu știa cu cine se învecinează țara noastră!

Discuțiile de pe Reddit pot fi citite AICI.

Incapacitatea lui Balabasciuc de a citi câteva cuvinte de pe foaie a născut polemici pe Reddit. Mai mulți utilizatori – dintre care unii, vădit partizani AUR – au pretins că „bietul om” are un defect de vorbire. Însă alții, care spun că l-au avut coleg la facultate, spun că n-are niciun defect și e doar un prăpădit care a trecut prin școală ca gâsca prin apă. Captură: Aktual24.ro

Analfabet sau nu, tânărul deputat AUR a fost mare susținător al regimului Dragnea și luptător aprig împotriva fantomaticului miliardar Soros. Pe 8 noiembrie 2017, el scria agramat pe contul său de Facebook: “Dragi Bucovineni eu zic sa-I lasam pe papagalii astia care protesteaza in Piata Victoriei la mobilizarea USR-istilor comandati de celebrul Soros si sa ridicam putin capul vazandu-ne cu adevarat problemele. (…)”.

Până la problemele bucovinenilor, putem remarca rapid problemele lui Balabasciuc cu limba română. În doar câteva cuvinte, el a comis o sumedenie de erori gramaticale. “Bucovineni” se scrie cu “b” mic, iar după acest cuvânt se impunea virgulă, la fel cum ar fi trebuit și după “ăștia” și după “Soros”.

Ciracii din AUR care au intervenit prompt pe Reddit ca să-i salveze onoarea deputatului pretind că acesta ar fi absolvit liceul militar din Câmpulung și, apoi, Facultatea de Istorie. Dacă este adevărat, atunci se poate deja ridica întrebarea ce fel de elevi frecventează aceste două instituții și cum e posibil ca un om care nu știe să scrie (și, se pare, nici să citească) poate să absolve un liceu cu pretenții și o facultate de elită.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here