vineri, aprilie 19, 2024
AcasăNewsTeorie dementă a lui Pavelescu: se încearcă asasinarea lui Dragnea de Crăciun,...

Teorie dementă a lui Pavelescu: se încearcă asasinarea lui Dragnea de Crăciun, folosind Covidul și metoda „Transportul”!

-

Măcinat de frustrări după ce a bifat o nouă pagină rușinoasă în propria-i eșuare electorală (a scos PNȚCD din orice bătălie care contează și s-a refugiat, personal, pe listele PER-ului poluat de ex-PSD-iștii Șerban Nicolae, Liviu Pleșoianu și deputatul „Mitralieră”), Aurelian Pavelescu lansează teorii care frizează demența. De o săptămână, groparul PNȚCD vântură ideea că „se încearcă” asasinarea tovarășului său de jihad anti-justiție Liviu Dragnea!

Pavelescu publică un text în care vorbește despre „tortura” la care ar fi supus Dragnea, căruia i-ar fi aplicate „tratamente de distrugere fizică și psihică sistematice cu instrumente statale, fiind folosită starea de detenție”. Demolatorul PNȚCD se întreabă insinuant: „N-am putea să bănuim că I-A FOST DAT VIRUSUL ÎN MOD INTENȚIONAT?”.

Ulterior, la fel de iresponsabil, Aurelian Pavelescu a distribuit, pe pagina sa de Facebook, un text publicat de un anume Dan Diaconu, preluând o teorie nebunească a acestuia. Și anume: „Se pare că niște minți înfierbântate vor să pună la cale asasinarea lui Dragnea de Crăciun prin metoda «Transportul». Pe scurt, deținutul e transferat de la un penitenciar la altul până-și dă obștescul sfârșit”.

Pavelescu preia această demență fără vreo minimă distanțare sau precauție. Și-o asumă pur și simplu, rostogolind-o mai departe.

- Advertisement -

17 decembrie: Textul lui Aurelian Pavelescu

„I-a fost dat virusul în mod intenționat?”

„ATENȚIE LA LIVIU DRAGNEA! RĂSPUNDEREA PENTRU SĂNĂTATEA ȘI VIAȚA LUI ESTE A MINISTRULUI JUSTIȚIEI ȘI PREȘEDINTELUI ROMÂNIEI!

Sunt dintre aceia care am susținut de la bun început că Liviu Dragnea a fost condamnat din motive politice, în primul și al doilea dosar. Motivele arhicunoscute. Adversarii lui politici nici nu s-au obosit să se delimiteze de aceste acuze, ci, din contră, cu cea mai mare aroganță, au confirmat că l-au băgat la pușcărie, cu titlu de glorie!

Situația pare că s-a agravat după arestarea sa, avocații și familia acuzând încălcări grave ale drepturilor sale în penitenciar: refuzul asigurării tratamentului pentru bolile de care suferea și restricționarea dreptului la muncă în contra unor hotărâri judecătorești – ceea ce urma să conducă la agravarea stării de sănătate oricum șubredă. Atunci avem de a face cu TORTURA de stat, tratamente de distrugere fizică și psihică sistematice cu instrumente statale, fiind folosită starea de detenție! Asupra unor astfel de acțiuni trebuie să fim vigilenți nu doar cei care-l considerăm nevinovat pe Dragnea, ci și cei care cred în vinovăția lui: a fi torturat în închisoare, chiar vinovat fiind, este o crimă!

- Advertisement -

Și, iată, aflăm de câteva zile că Dragnea s-a îmbolnăvit și de Covid și ar fi fost dus la spitalul penintenciar. Și că starea sa este gravă, cum spune familia, iar medicii refuză să mai facă orice informare!

Cum a fost posibil să contracteze virusul, fiind izolat drastic? Răspunderea nu poate fi a sa, ci a penitenciarului. Dar, dată fiind situația sa – un șir de abuzuri politice -, n-am putea să bănuim că I-A FOST DAT VIRUSUL ÎN MOD INTENȚIONAT? Se face vreo anchetă, când l-a contractat, de la cine și cum? Dacă nu, acuza este cu atât mai serioasă!

Și de ce nu se dau informații în mod transparent? Ce se ascunde? Dragnea nu este acum decât o persoană în detenție care se bucură, însă, de drepturile fundamentale privin sănătatea, dreptul la viață, dar și drepturile de a lua legătura cu familia, avocații și apropiații (potrivit legii). De ce orice informație este cenzurată? Cine își asumă asemenea abuzuri în spatele gratiilor? Pentru ce?

Avertizez că răspunderea pentru situația lui Dragnea din penitenciar nu este a șefilor închisorii, ci politicienilor, mai ales aceia care i-au fost adversari direcți, iar Președintele Iohannis și Ministrul justiției Predoiu se află printre ei. Aceștia sunt și cei care îi pot proteja sănătatea și viața lui Liviu Dragnea, dacă doresc! Dacă nu, nu!”

22 decembrie: textul lui Dan Diaconu, distribuit de Pavelescu

„Asasinarea lui Dragnea prin metoda «Transportul»”

„Se pare că niște minți înfierbântate vor să pună la cale asasinarea lui Dragnea de Crăciun prin metoda «Transportul». Pe scurt, deținutul e transferat de la un penitenciar la altul – vara pe căldură caniculară, iarna pe frig de-ți crapă dinții – până-și dă obștescul sfârșit.

Dragnea n-avea cum să se îmbolnăvească de Covid decât dacă era infectat voit. Stătea în celulă cu aceiași oameni, fără alte contacte. Asta mă face să cred că boala i-a fost indusă. Știm bine că marea problemă a bolnavului de Covid sunt frisoanele. Dacă stai în frig, dai colțul. De fapt, asta pare a fi metoda: îl iei din pat și te-apuci să-l plimbi prin țară între penitenciare. S-a mai întâmplat asta? Nu o dată! Spre exemplu, fix așa au făcut atunci când au vrut să-l elimine pe proxenetul de la Caracal – veriga care putea povesti despre orgiile cu minore de la Deveselu.

De ce să-l asasineze pe Dragnea de Crăciun? Ia ghiciți!

P. S. N-am informații, e pur și simplu o deducție logică, bazată pe modul în care se petrec lucrurile. Sper totuși ca acelor Țurcani care sunt stăpâni peste sistemul penitenciar să le vină mintea la cap.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

4 COMENTARII

 1. Asasinarea unui om se face numai de cei din gasca lui de nenorociti si criminali pentru a nu mai spune ce a facut si cu cine a facut toate golaniile si jafurile . In rest aberatii de oameni bolnavi mintal .

 2. Acest ticalos comunistoid se pretinde a fi urmasul politic al lui Iuliu Maniu si al lui Corneliu Coposu! Cum naiba sa mai renasca vreodata PNTCD cand a fost condus de scursuri politice ca Victor Ponta sau Aurica Pavelescu?! Acesti doi politicieni jegosi care vor ajunge in lada de gunoi a istoriei, au asasinat istoricul partid.

  • Victor Ponta???… NU a condus niciodată PNTCD! Nici măcar membru n-a fost, Slavă-Domnului!
   Este adevărat că a mințit el, la un moment dat, că ar fi votat cu Ion Rațiu pentru Președinția României, la alegerile din mai 1990… Atât…

 3. Saracu’ drcnea… N’o mai avea statutul de nemuritor sau nu ai voie cu el în pușcărie?
  Scăpă melteanu’ de ăia 4 asasini plătiți și-i e frică de un virus invizibil ochiometric!
  Ăsta da mafiot.
  Ce o mai face Irinuca?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -