Acasă Main VIDEO. Revanșa reporterului Pro TV: Dragnea l-a chemat la baie, el s-a...

VIDEO. Revanșa reporterului Pro TV: Dragnea l-a chemat la baie, el s-a dus în Teleorman. Ancheta lui Alex Dima, de mare audiență, a putut fi văzută și la Rahova, unde e întemnițat Dragnea

Pe 15 februarie 2019, Liviu Dragnea avea un dialog bizar cu Alex Dima, reporter Pro TV care venise la Camera Deputaților să-i solicite un interviu. Liderul PSD îl invita la baie! După exact 7 luni, Pro TV a difuzat o excelentă anchetă jurnalistică: „Povești din Teleorman”. Autor: Alex Dima!

Noul sezon „România, te iubesc!” a început în forță, duminică, la Pro TV, cu episodul „Povești din Teleorman”. Emisiunea a fost pe primul loc în audiențe, de distanță mare de Kanal D și Antena 1. Pe intervalul emisiunii realizate de Alex Dima (18.00-19.00), Pro TV a fost urmărită la nivel național de 686.000 de telespectatori, în medie, pe minut, informează Pagina de Media.

Alex Dima a adus pe post câteva povești din județul Teleorman. Sate fără canalizare, apă și străzi asfaltate, dar cu primari ajunși la două sau trei mandate. De exemplu, unul dintre primari, ajuns la al treilea mandat, este soțul Olguței Șefu, condamnată cu suspendare în „Angajări fictive la Protecția Copilului Teleorman”, care l-a trimis pe Dragnea în pușcărie.

„Vii cu mine în baie?”

Emisiunea de duminică a fost revanșa profesională a lui Alex Dima în fața celui care pe 15 februarie 2019 îl șoca invitându-l „la baie”, în clădirea imensă numită Palatul Parlamentului (sau Casa Poporului).

 

Alex Dima: Domnule președinte, de la Pro TV sunt, de la „România, te iubesc”. Fac un material despre fonduri europene, am trimis solicitări mai multe la dvs.. Încerc să discut pe acest subiect cu dvs. Se poate?

Liviu Dragnea: Nu.

Dima: De ce?

Dragnea: Nu pot astăzi.

Dima: Aveți vreun sentiment de frustare pentru că promisiunile electorale n-au fost îndeplinite până acum?

Dragnea: Așa se fac interviurile? Vii cu mine în baie?

Dima: Cum adică să vin cu dumneavoastră în baie?

Dragnea: Păi…

Dima: Ce înseamnă să vin cu dvs. în baie?

Dragnea: Păi, sincer… Eu mă duc la baie.

Dima: Și dacă vin la dvs. în birou, mă invitați în baie?

Dragnea: Merg la baie.

Dima: Succes! Dar nu mă chemați cu dvs. în baie!

Dragnea: Hai, te rog…

Dima: Nu, dar mă chemați în baie?

Dragnea: Păi, nu, dar vii cu mine în baie? Că merg la baie. E simplu. Pot să merg?

Dima: Vă rog frumos… Duceți-vă în baie!

Dragnea: Da…

Dima: V-am solicitat un interviu.

Dragnea: Și am zis că nu. E simplu.

VIDEO: Liviu Dragnea a mai avut un episod similar, cu un alt reporter

Audienţa posturilor TV duminică, 15 septembrie, pe intervalul „România, te iubesc” (18.00-19.00), la nivel NAŢIONAL

NATIONALPersoaneRtg%Share
1Pro TV686.0003.915.3
2Kanal D488.0002.710.9
3Antena 1382.0002.18.5
4Antena 3284.0001.66.3
5Romania TV265.0001.55.9
6DigiSport 1213.0001.24.8
7National TV173.0001.03.9
8Prima TV150.0000.83.4
9Pro Cinema99.0000.62.2
10Antena Stars86.0000.51.9
11B1TV82.0000.51.8
12Realitatea TV81.0000.51.8
13TVR 279.0000.41.8
14AXN73.0000.41.6
15Minimax62.0000.31.4

Sursa: Kantar Media Copyright: ARMA

* Rating – numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deținătorilor de televizoare din România.
* Share/Cotă de piață – procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Printr-o donație AICI puteți susține ZIARISTII.COM. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Dragnea are o problemă cu ziariştii: îi tot cheamă în baie! Ce-a păţit Alex Dima (Pro TV)

„Țonțoroiul pe mormântul unui copil nevinovat”. Cumpănașule, nu ți-e rușine, escrocule? Vom veni peste tine cu DNA și îți vom lua milioanele furate de la poporul român!

VIDEO. Priviți aceste imagini! „Unchiul” Cumpănașu are privire de nebun și răcnește gutural. Gura lui lucrează ca o pompă de desfundat WC-uri

VIDEO. Cumpănașu, furios că nu e păzită de jandarmi și mama sa, când strânge semnături! Se simte spionat, zice că renunță la protecția Jandarmeriei. Urlă că e datoria noastră să-i asigurăm paza, pentru că el luptă pentru popor!

VIDEO. Cumpănașu a mințit: n-a făcut niciun preinfarct, ci a simulat la RTV! Jandarmul care-l păzește a sunat la 112 și tot el l-a dus la spital

Cumpănașu și-a „negociat” drepturile de autor cu soția sa! Rezultatul: 178.000 de euro furați din bani publici

Meleșcanu despre Tăriceanu: „Un expirat politic, o fantomă, o himeră! Un mini-dictator orbit de ură, o umbră disperată, tremurând de frica zilei de mâine”

Atenție, agitatori ruși! Lidia Fecioru e topită după Pleșoianu: „Dac cu suflet bun, Om frumos, cu ochii migdalați. Îl votez!”

Mircea Diaconu e atacat de celălalt actor-candidat al Ciumei Roșii: „Un șomer, o mare păcăleală, o mare minciună”

Beizadeaua ucigașă a mai făcut două accidente grave! A distrus trei mașini de lux, în valoare totală de peste 600.000 de euro: Nissan, Ferrari, Aston Martin!

DOCUMENT. Așa arată cetățenia americană a Sorinei! Plus: distracție cu vrăjitoarea. Între timp, televiziunile din România primesc confirmarea ticăloșiei cu care au tratat acest caz

loading...

4 COMENTARII

  1. Acum…, laaa… „facultate” (Sic !), la Rahova, Dragnea este, probabil, CEL… „INVITAT” (Sic !) — sau, mai bine-zis… CONVOCAT ! — „LA BAIE” (Sic !), nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ?!!!!!

    Cum se rotesc…, eleee…, acele ceasornicului Vietii…, daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ?!!!

    • Primul sfat primit de Dragnea in puscarie: degeaba nu te-apleci niciodata dupa sapun, la dusuri, si, in general, te tii cu fundu’ mai mereu lipit de zid, daca… dormi, noaptea, cu… gurita cascata !!!!!!

  2. Felicitări domnule Alex Dima pentru răspunsul profesionist dat acestui trădător bolșevik penal incult (repetent) !
    Acest cuman mizerabil DRACnea (👹) va trebui să părăsească această viață ca un PROST bolșevik malefic ce este, împreună cu hidoasele lui progenituri și șobolanii care au făcut parte din gaszkă (trib !) !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările