Mircea Diaconu e atacat de celălalt actor-candidat al Ciumei Roșii: „Un șomer, o mare păcăleală, o mare minciună”

4
6627
Stanoevici - Diaconu

Actorul Bogdan Stanoevici, candidat independent la alegerile prezidențiale, îl atacă veninos pe celălalt actor care se visează președinte, Mircea Diaconu. Stanoevici a fost ministru în Guvernul Ponta, același Ponta care astăzi îl susține pe Diaconu pentru Palatul Cotroceni.

„Eu am un job, nu sunt șomer, ca Mircea Diaconu sau ca alții care trăiesc din politică”, a declarat Bogdan Stanoevici pentru DC News. Acesta are, întra-devăr, un job: e director al Circului Globus – o sinecură dată de PSD, prin intermediul primăriței Capitalei, Gabriela Firea.

„Mircea Diaconu nu mai e de mult actor, a abandonat această meserie, e politician. S-a rupt de legătura cu oamenii. Candidatura lui e o mare păcăleală, o mare minciună. Să fim serioși: cum să fie independent dacă e susținut de două partide?! S-a băgat pe principiul «hai să încurcăm ițele», nu are proiect, nu are idei. Nu are nici slogan”, a mai spus Stanoevici.

Bogdan Stanoevici este convins că va obține semnăturile necesare pentru a-și depune candidatura la alegerile prezidențiale. El susține că mai are nevoie de circa 50.000 de semnături, „care vor sosi în acest weekend din țară”, pentru a  depăși numărul legal minim de 200.000.

Mircea Diaconu e susținut de două așchii desprinse din PSD sau din coabitarea cu PSD: Pro România (partidul lui Victor Ponta) și ALDE (semi-partidul condus încă de C. A. C. P. Tăriceanu).

Printr-o donație AICI puteți susține ZIARISTII.COM. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Meleșcanu despre Tăriceanu: „Un expirat politic, o fantomă, o himeră! Un mini-dictator orbit de ură, o umbră disperată, tremurând de frica zilei de mâine”

* Porcăială pe Facebook între PSD-iști. Europarlamentarul lui Iliescu a blocat-o pe europarlamentara lui Voiculescu

Atenție, agitatori ruși! Lidia Fecioru e topită după Pleșoianu: „Dac cu suflet bun, Om frumos, cu ochii migdalați. Îl votez!”

Beizadeaua ucigașă a mai făcut două accidente grave! A distrus trei mașini de lux, în valoare totală de peste 600.000 de euro: Nissan, Ferrari, Aston Martin!

* VIDEO. Cumpănașu a strâns semnături și la „mitingul pentru Alexandra”, păzit de un jandarm. Eșec rușinos, amenințări cu violența

VIDEO. Priviți aceste imagini! „Unchiul” Cumpănașu are privire de nebun și răcnește gutural. Gura lui lucrează ca o pompă de desfundat WC-uri

VIDEO. Cumpănașu, furios că nu e păzită de jandarmi și mama sa, când strânge semnături! Se simte spionat, zice că renunță la protecția Jandarmeriei. Urlă că e datoria noastră să-i asigurăm paza, pentru că el luptă pentru popor!

VIDEO. Cumpănașu a mințit: n-a făcut niciun preinfarct, ci a simulat la RTV! Jandarmul care-l păzește a sunat la 112 și tot el l-a dus la spital

Cumpănașu și-a „negociat” drepturile de autor cu soția sa! Rezultatul: 178.000 de euro furați din bani publici

DOCUMENT. Așa arată cetățenia americană a Sorinei! Plus: distracție cu vrăjitoarea. Între timp, televiziunile din România primesc confirmarea ticăloșiei cu care au tratat acest caz

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.