VIDEO. Dragnea are o problemă cu ziariştii: îi tot cheamă în baie! Ce-a păţit Alex Dima (Pro TV)

6
9433

Jurnalistul Pro TV Alex Dima a încercat de mai multe ori, fără succes, să-l contacteze pe Liviu Dragnea, prin intermediul biroului de presă al PSD, precum și prin intermediul biroului de presă al Camerei Deputaților, pentru a discuta cu liderul social-democrat despre situația fondurilor europene. Văzând că nu primeşte răspuns, azi s-a înfiinţat la uşa biroului său de preşedinte al Camerei Deputaţilor. A avut loc următorul dialog bizar cu Liviu Dragnea:

Alex Dima: ”Domnule președinte, fac un material despre fonduri europene, am trimis solicitări, mai multe, la dvs.. Încerc să discut pe acest subiect, se poate?”

Liviu Dragnea: ”Nu”.

Alex Dima: ”De ce? Aveți vreun sentiment de frustare că promisiunile electorale n-au fost îndeplinite până acum?”

Liviu Dragnea: ”Așa se fac interviurile? Vii cu mine în baie?”

Alex Dima: ”Cum adică să vin cu dumneavoastră în baie?

Liviu Dragnea: Eu merg la baie. Hai, te rog frumos!”

https://www.facebook.com/alexdima.eu/videos/2290415487914373/?t=0

Reporterul Pro TV Alex Dima, de la emisiunea „România, Te iubesc”, a postat incidentul pe pagina sa de Facebook, însoţit de următorul mesaj:

“Vii cu mine in baie?!l”
Liviu Dragnea. Al 3 lea om in stat, liderul Coalitiei de guvernare. A promis in 2016 ca autostrada Deva-Lugoj va fi inaugurata in 2017. Ca in 2020 vom avea autostrada intre Sibiu si Pitesti, ca vom avea 8 spitale regionale si multe altele. Am incercat sa discut cu domnul Dragnea astazi. Voi ce parere aveti despre atitudinea domniei sale?!
Dati-i, va rog, share sa-l vada si alegatorii!

Dragnea, recidivist… la baie

Nu este primul incident legat de … baie. Şi pe 31 octombrie anul trecut, Dragnea a avut o reacţie similară.

Liderul PSD Liviu Dragnea și-a pierdut cumpătul de mai multe ori cu jurnaliștii de la Parlament și, supărat pe faptul că aceștia îi adresau întrebări incomode și îi făceau poze, acesta a răbufnit de mai multe ori în fața camerelor de filmat.

https://www.facebook.com/EurActiv.ro/videos/339729679908137/?t=2

 

CITIŢI ŞI:

Dragnea, tot mai nervos: „Hai, mă, ce naiba?! Parcă sunt răţuşca cu bobocii!”

Semnele PRĂBUŞIRII. Dispărut de o lună, Dragnea apare nervos în public: „E nevoie de avizul lui Iohannis şi pentru viaţă?”

 

 

6 COMENTARII

  1. Guzganului roșu ii este frică de baie. Cum stă,doarme, mănâncă în latrină de micuț, cu duhoarea de dihor-infractor emanând prin flaușații îmbâcsiți,dictatorul se gândește la apă și săpun cu groază. Mușcă,arde,doare. Veorica-Tuta spune că este adevărat, si că scursura,mai are o obsesie: de mititel, cățelul de milițian, confundă baia cu latrina. In baie scheaună,in latrină doarme…

  2. Si cand te gandesti ca-l platim! Normal, pe banii nostri ar trebui sa raspunda oricarei intrebari venita de la reporteri….ca-i place sau nu. Dar asa ne trebuie daca am permis sa se suie scroafa in copac.

  3. Bai frate, asta e dus cu pluta, zau ca are nevoie e un control la psihiatru, urgent, e dilo rau de tot!! Sa-i spui asta unui jurnalist, pai e platit din banii publici ca sa le raspunda la intrabari, nu sa-i ameninte!!! Sobolanul vorbeste din spatele usilor, e tare numai de gura! Eu l-as da in judecata, ca probe are jurnalistul!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.