Acasă News VIDEO. Dragnea are o problemă cu ziariştii: îi tot cheamă în baie!...

VIDEO. Dragnea are o problemă cu ziariştii: îi tot cheamă în baie! Ce-a păţit Alex Dima (Pro TV)

Jurnalistul Pro TV Alex Dima a încercat de mai multe ori, fără succes, să-l contacteze pe Liviu Dragnea, prin intermediul biroului de presă al PSD, precum și prin intermediul biroului de presă al Camerei Deputaților, pentru a discuta cu liderul social-democrat despre situația fondurilor europene. Văzând că nu primeşte răspuns, azi s-a înfiinţat la uşa biroului său de preşedinte al Camerei Deputaţilor. A avut loc următorul dialog bizar cu Liviu Dragnea:

Alex Dima: ”Domnule președinte, fac un material despre fonduri europene, am trimis solicitări, mai multe, la dvs.. Încerc să discut pe acest subiect, se poate?”

Liviu Dragnea: ”Nu”.

Alex Dima: ”De ce? Aveți vreun sentiment de frustare că promisiunile electorale n-au fost îndeplinite până acum?”

Liviu Dragnea: ”Așa se fac interviurile? Vii cu mine în baie?”

Alex Dima: ”Cum adică să vin cu dumneavoastră în baie?

Liviu Dragnea: Eu merg la baie. Hai, te rog frumos!”

Reporterul Pro TV Alex Dima, de la emisiunea „România, Te iubesc”, a postat incidentul pe pagina sa de Facebook, însoţit de următorul mesaj:

“Vii cu mine in baie?!l”
Liviu Dragnea. Al 3 lea om in stat, liderul Coalitiei de guvernare. A promis in 2016 ca autostrada Deva-Lugoj va fi inaugurata in 2017. Ca in 2020 vom avea autostrada intre Sibiu si Pitesti, ca vom avea 8 spitale regionale si multe altele. Am incercat sa discut cu domnul Dragnea astazi. Voi ce parere aveti despre atitudinea domniei sale?!
Dati-i, va rog, share sa-l vada si alegatorii!

Dragnea, recidivist… la baie

Nu este primul incident legat de … baie. Şi pe 31 octombrie anul trecut, Dragnea a avut o reacţie similară.

Liderul PSD Liviu Dragnea și-a pierdut cumpătul de mai multe ori cu jurnaliștii de la Parlament și, supărat pe faptul că aceștia îi adresau întrebări incomode și îi făceau poze, acesta a răbufnit de mai multe ori în fața camerelor de filmat.

 

CITIŢI ŞI:

Dragnea, tot mai nervos: „Hai, mă, ce naiba?! Parcă sunt răţuşca cu bobocii!”

Semnele PRĂBUŞIRII. Dispărut de o lună, Dragnea apare nervos în public: „E nevoie de avizul lui Iohannis şi pentru viaţă?”

 

 

loading...

6 COMENTARII

  1. Bai frate, asta e dus cu pluta, zau ca are nevoie e un control la psihiatru, urgent, e dilo rau de tot!! Sa-i spui asta unui jurnalist, pai e platit din banii publici ca sa le raspunda la intrabari, nu sa-i ameninte!!! Sobolanul vorbeste din spatele usilor, e tare numai de gura! Eu l-as da in judecata, ca probe are jurnalistul!!!!

  2. Si cand te gandesti ca-l platim! Normal, pe banii nostri ar trebui sa raspunda oricarei intrebari venita de la reporteri….ca-i place sau nu. Dar asa ne trebuie daca am permis sa se suie scroafa in copac.

  3. Guzganului roșu ii este frică de baie. Cum stă,doarme, mănâncă în latrină de micuț, cu duhoarea de dihor-infractor emanând prin flaușații îmbâcsiți,dictatorul se gândește la apă și săpun cu groază. Mușcă,arde,doare. Veorica-Tuta spune că este adevărat, si că scursura,mai are o obsesie: de mititel, cățelul de milițian, confundă baia cu latrina. In baie scheaună,in latrină doarme…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările