„Țonțoroiul pe mormântul unui copil nevinovat”. Cumpănașule, nu ți-e rușine, escrocule? Vom veni peste tine cu DNA și îți vom lua milioanele furate de la poporul român!

2
5550

Scene rușinoase, în acest weekend, avându-l în prim-plan pe PSD-istul deghizat Alexandru Cumpănașu. Acesta a încins hora, fericit, la Festivalul Vinului de la Iași, apoi a strâns semnături pentru candidatura sa de ziua Alexandrei Măceșanu.

Istoricul Mădălin Hodor, cercetator la CNSAS, a publicat un text scurt, dar tăios, țintindu-l pe profitorul scelerat Alexandru Cumpănașu. Acesta folosește cu cinism moartea nefericitei Alexandra pentru a obține profit electoral.

Mesajul lui Mădălin Hodor

„Cam asta s-a ales de moartea Alexandrei. O țară întreagă cerea reforma totală a statului și pedepsirea vinovaților.

A rezultat țonțoroiul pe mormântul unui copil nevinovat.

România. Țara fără rușine.

Uitați-vă bine. Exact ăștia suntem.”

Contractele-sifon vor deveni dosare penale!

Textul lui Mădălin Hodor e însoțit de o fotografie care spune cât 10.000 de cuvinte. Poza a fost făcută vineri, la Iași, unde Cumpănașu „s-a lptat cu clanurile” la Festivalul Vinului. O scârboasă încercare de a-și face campanie electorală.

Două zile mai târziu, Cumpănașu a organizat și un miting în Piața Revoluției din București, în fața Ministerului de Interne, sub pretextul aniversării zilei de naștere a Alexandrei. Un eșec umilitor: au fost prezenți doar vreo sută de oameni. Nerușinarea lui Cumpănașu a ținut lumea departe de mitingul de doliu electoral, deși toată țara o are în gânduri și în rugăciuni pe admirabila Alexandra.

Alexandru Cumpănașu este beneficiarul a zeci de contracte cu diverse instituții ale statului (mai ales Ministerul de Interne, Ministerul Educației și Ministerul Culturii), prin care a furat milioane de euro din banii poporului român.

Dar lucrurile nu vor rămâne așa! PSD va pierde puterea cât de curând (nu mai târziu de decembrie 2020), iar noua guvernare, pe care o vor forma PNL, USR-PLUS și probabil PMP, va lua la puricat escrocheriile lui Cumpănașu. Acestea vor deveni tot atâtea dosare penale.

Printr-o donație AICI puteți susține ZIARISTII.COM. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Cumpănașu a strâns semnături și la „mitingul pentru Alexandra”, păzit de un jandarm. Eșec rușinos, amenințări cu violența

VIDEO. Priviți aceste imagini! „Unchiul” Cumpănașu are privire de nebun și răcnește gutural. Gura lui lucrează ca o pompă de desfundat WC-uri

VIDEO. Cumpănașu, furios că nu e păzită de jandarmi și mama sa, când strânge semnături! Se simte spionat, zice că renunță la protecția Jandarmeriei. Urlă că e datoria noastră să-i asigurăm paza, pentru că el luptă pentru popor!

VIDEO. Cumpănașu a mințit: n-a făcut niciun preinfarct, ci a simulat la RTV! Jandarmul care-l păzește a sunat la 112 și tot el l-a dus la spital

Cumpănașu și-a „negociat” drepturile de autor cu soția sa! Rezultatul: 178.000 de euro furați din bani publici

Meleșcanu despre Tăriceanu: „Un expirat politic, o fantomă, o himeră! Un mini-dictator orbit de ură, o umbră disperată, tremurând de frica zilei de mâine”

Atenție, agitatori ruși! Lidia Fecioru e topită după Pleșoianu: „Dac cu suflet bun, Om frumos, cu ochii migdalați. Îl votez!”

* Mircea Diaconu e atacat de celălalt actor-candidat al Ciumei Roșii: „Un șomer, o mare păcăleală, o mare minciună”

Beizadeaua ucigașă a mai făcut două accidente grave! A distrus trei mașini de lux, în valoare totală de peste 600.000 de euro: Nissan, Ferrari, Aston Martin!

DOCUMENT. Așa arată cetățenia americană a Sorinei! Plus: distracție cu vrăjitoarea. Între timp, televiziunile din România primesc confirmarea ticăloșiei cu care au tratat acest caz

2 COMENTARII

  1. Bine-ar fi , dar cu asta ne hranim de 30 de ani: cu vise ca se va face dreptate. In schimb vremea trece si mafiile prospera, ziarele castiga, televiziunile au audienta si marea masa e tot mai idioata….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here