Meleșcanu despre Tăriceanu: „Un expirat politic, o fantomă, o himeră! Un mini-dictator orbit de ură, o umbră disperată, tremurând de frica zilei de mâine”

2
5094
Meleșcanu și Tăriceanu - ieri prieteni, azi dușmani

Curge sânge roșu în mini-PSD-ul camuflat după patru inițiale: ALDE! Prietenii de ieri, ciolănari vestiți, scot săbiile și se masacrează între ei.

Noul președinte al Senatului, Teodor Meleșcanu, iese din zona de confort și-l hăcuiește pe fostul președinte al Senatului, C. A. C. P. Tăriceanu. Amândoi – urcați în șaua Puterii prin susținerea decisivă a PSD!

Acum, brusc, Tăriceanu s-a rupt de PSD, furios că partidul-mafie nu l-a susținut la Președinție. A uitat că PSD i-a apărat imunitatea parlamentară…

Meleșcanu a rămas trup și suflet alături de PSD. Drept urmare, intră pe Facebook și-l atacă la rupere pe Tăriceanu. Observație: cam agramat numărul 2 în stat.

Mesajul lui Teodor Meleșcanu

„Întreb din nou: cu ce am greșit? Am urmat pașii domnului Tăriceanu, care a fost ales de două ori președinte al Senatului propus și sustinut de PSD – cel bun!

PSD care a citit sondajele și nu l-a propus candidat unic, fără șanse, nu e bun pentru domnul Tăriceanu.

Ca să se salveze, vinde ALDE, mai exact îl dă contra salvării lui personale. «Un regat pentru un cal» s-a transformat în «un partid pentru un postuț». Partid unde sunt foarte mulți colegi de mare valoare, care au muncit la crearea și creșterea lui. Oameni de valoare care astăzi nu înțeleg cum domnul Tăriceanu poate să distrugă totul.

Disperarea este atât de mare și demnă de milă, încât domnul Tăriceanu recurge la ilegalități. Cât despre democrație și transparență, nici nu poate fi vorba. Căline, le-ai dus în derizoriu!

Unde e Tăriceanu care a luptat împotriva injustiției, a statului paralel și pentru libertățile individuale? Unde e direcția, proiectul ALDE, cu care marele om de stat ne-a ademenit acum câțiva ani?

Tot ce a rămas este o umbră disperată, tremurând de frica zilei de mâine, orbit de ură și de doctrină (dorință?!? – n. red.) de răzbunare. Eu nu îl cunosc pe acest om, ca atare nu voi mai acorda atenție măruntelor lupte pe persoană fizică a (ale – n. red.) unui expirat politic și a (ale – n. red.) măruntei lui clici.

Voi lăsa justiția să hotărască dacă excluderea celor care s-au opus mini-dictatorului este legală sau nu.

«Cea mai rea formă de ilegalitate este cea care se pretinde legală», zicea Platon. Un cetățean neimportant.

Viața merge mai departe. Avem treburi de făcut pentru țară. Promit că de azi nu ne vom ocupa de mărunțișuri, fantome, himere!”

Printr-o donație AICI puteți susține ZIARISTII.COM. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

DOCUMENT. Așa arată cetățenia americană a Sorinei! Plus: distracție cu vrăjitoarea. Între timp, televiziunile din România primesc confirmarea ticăloșiei cu care au tratat acest caz

Beizadeaua ucigașă a mai făcut două accidente grave! A distrus trei mașini de lux, în valoare totală de peste 600.000 de euro: Nissan, Ferrari, Aston Martin!

Triunghiul morții pentru Mario Iorgulescu: alcool – cocaină – viteză. Se drogase la poker și era în pragul comei alcoolice

Sinistra Secție Specială va fi desființată! Comisia Europeană: „Înfiinţarea Secţiei contravine legislaţiei europene”

VIDEO. Priviți aceste imagini! „Unchiul” Cumpănașu are privire de nebun și răcnește gutural. Gura lui lucrează ca o pompă de desfundat WC-uri

VIDEO. Cumpănașu, furios că nu e păzită de jandarmi și mama sa, când strânge semnături! Se simte spionat, zice că renunță la protecția Jandarmeriei. Urlă că e datoria noastră să-i asigurăm paza, pentru că el luptă pentru popor!

VIDEO. Cumpănașu a mințit: n-a făcut niciun preinfarct, ci a simulat la RTV! Jandarmul care-l păzește a sunat la 112 și tot el l-a dus la spital

Cumpănașu și-a „negociat” drepturile de autor cu soția sa! Rezultatul: 178.000 de euro furați din bani publici

Te-am prins, țeparule! Cumpănașu a luat un apartament de lux de la Protocolul de Stat, din care și-a inundat vecinii, fără a-i despăgubi

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here