Încă un candidat la prezidențiale, ieșit la vânătoare de voturi, încalecă pe „cazul Caracal”. El e Cumpănașu 2!

2
877
Viorel Cataramă

Omul de afaceri Viorel Cataramă, candidatul la prezidențiale al propriului partiduleț (numit pompos Partidul Dreapta Liberală), a anunță duminică, pe Facebook, că oferă o recompensă de 100.000 de euro pentru găsirea și eliberarea Luizei Melencu sau a Alexandrei Măceșanu.

Cataramă este al doilea candidat care încearcă să scoată profit electoral din tragedia de la Caracal, după Alexandru Cumpănașu.

Anchetatorii spun că atât ambele fete au fost omorâte de cel care le-a răpit, Gheorghe Dincă. Acesta și-a recunoscut cele două crime.

În cazul Alexandrei, și proba ADN confirmă uciderea fetei și incinerarea ei în butoiul de tablă din curtea monstrului. În cazul Luizei, proba ADN nu a putut fi extrasă, întrucât resturile osoase au fost deteriorate prin trecerea timpului (din aprilie până în iulie).

Anunțul făcut de Viorel Cataramă

„Ofer o recompensă de 100.000 de euro pentru găsirea și eliberarea Luizei sau a Alexandrei”

„Încă de la izbucnirea scandalului Caracal, am anunțat că nu pot accepta varianta crimei, așa cum a fost prezentată de autorități.

Nici până azi nu s-au prezentat dovezi, dincolo de orice îndoială, că cele două fete au fost ucise.

Instituțiile statului anchetează și investighează cu precădere varianta crimei, fără a ține cont de opinia publică, din ce în ce mai convinsă că suntem în fața unui caz de trafic de persoane.

De aceea, anunț pe această cale că ofer o recompensă de 100.000 de euro persoanei care va da informații de natură să conducă la găsirea și eliberarea Luizei sau a Alexandrei.”

Cataramă, precum Zară, Spânu și Tonel

Ulterior, la Antena 3, Viorel Cataramă a adăugat: „Asistăm la încercarea autorităților de a ne face să credem că fetele sunt moarte. Lumea merge pe ipoteza traficului de persoane. Eu cred că sunt câteva persoane pe lumea asta care știu unde sunt fetele. Eu sper ca această recompensă să le facă pe acele persoane să vorbească, iar fetele să fie eliberate. Nu am vorbit cu nimeni din familia celor două victime. Am ferma convingere că Gheorghe Dincă nu e un criminal în serie, ci doar un pion mic într-o rețea de carne vie”.

Cataramă se înscrie în corul RTV-ist al celor care sporesc neîncrederea în investigatorii de la DIICOT și în experții de la INML, cei care au determinat ADN-ul Alexandrei. Din acest punct de vedere, nicio diferență între Cataramă și Cumpănașu, Zară, Spânu sau Tonel.

Printr-o donație AICI puteți susține ZIARISTII.COM. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* „Țonțoroiul pe mormântul unui copil nevinovat”. Cumpănașule, nu ți-e rușine, escrocule? Vom veni peste tine cu DNA și îți vom lua milioanele furate de la poporul român!

VIDEO. Priviți aceste imagini! „Unchiul” Cumpănașu are privire de nebun și răcnește gutural. Gura lui lucrează ca o pompă de desfundat WC-uri

VIDEO. Cumpănașu, furios că nu e păzită de jandarmi și mama sa, când strânge semnături! Se simte spionat, zice că renunță la protecția Jandarmeriei. Urlă că e datoria noastră să-i asigurăm paza, pentru că el luptă pentru popor!

VIDEO. Cumpănașu a mințit: n-a făcut niciun preinfarct, ci a simulat la RTV! Jandarmul care-l păzește a sunat la 112 și tot el l-a dus la spital

Cumpănașu și-a „negociat” drepturile de autor cu soția sa! Rezultatul: 178.000 de euro furați din bani publici

Meleșcanu despre Tăriceanu: „Un expirat politic, o fantomă, o himeră! Un mini-dictator orbit de ură, o umbră disperată, tremurând de frica zilei de mâine”

Atenție, agitatori ruși! Lidia Fecioru e topită după Pleșoianu: „Dac cu suflet bun, Om frumos, cu ochii migdalați. Îl votez!”

Mircea Diaconu e atacat de celălalt actor-candidat al Ciumei Roșii: „Un șomer, o mare păcăleală, o mare minciună”

Beizadeaua ucigașă a mai făcut două accidente grave! A distrus trei mașini de lux, în valoare totală de peste 600.000 de euro: Nissan, Ferrari, Aston Martin!

DOCUMENT. Așa arată cetățenia americană a Sorinei! Plus: distracție cu vrăjitoarea. Între timp, televiziunile din România primesc confirmarea ticăloșiei cu care au tratat acest caz

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here