VIDEO. PSD şi ALDE apără şpaga de 800.000 de dolari a lui Tăriceanu! Senatul a votat împotriva cererii DNA

0
2459
C. A. C. P. Tăriceanu

Senatorii PSD şi ALDE au decis să desfiinţeze efectiv ideea de justiţie la doar o săptămână după ce poporul s-a pronunţat categoric în favoarea legii şi împotriva corupţiei politice.

Parlamentarii „roşii” şi aliaţii lor au votat împotriva cererii DNA de anchetare a lui Călin Popescu Tăriceanu. Practic, parlamentarii puterii actuale au votat împotriva propriului popor, a ideii de justiţie şi a democraţiei – ceea ce nu se întâmplă nicăieri în Europa, unde nu e nicio diferenţă între un cetăţen simplu şi un politician când vine vorba de înfăptuirea justiţiei. Toţi sunt egali în faţa legii, nu există imunitate.

Luni însă, România politică a arătat din nou lumii că nu vrea să se rupă de obiceiurile malefice şi nu vrea să intre în rândul comunităţii occidentale şi la acest capitol. Senatul a respins cererea DNA de anchetare a lui Tăriceanu.

Cum de a fost posibil acest vot după ce românii au votat masiv în 26 mai în favoarea referendumului pro-justiţie?

Cei de la ALDE le-au pus în vedere PSD-iștilor: dacă veți vota ridicarea imunității lui Călin Popescu Tăriceanu, veți pierde guvernarea!

Decizia de a discuta astăzi cererea DNA de încuviințare a începerii urmăririi penale a lui Tăriceanu a fost luată de Biroul Permanent Senatului, la solicitarea PSD. Iar PSD-iștii au trecut la acțiune, suspect de grăbiți, nu pentru că așa vrea DNA, ci pentru că așa le-a cerut Tăriceanu.

Liderul ALDE vrea să scape de stresul posibilei pierderi a imunității. Pentru asta s-a asigurat că are majoritate, folosind inclusiv arma șantajului, într-un târg rușinos, acceptat imediat de PSD: imunitate contra majoritate.

Din decembrie anul trecut, Biroul permanent a decis în mai multe rânduri prelungirea termenului pentru întocmirea raportului în cazul acestei solicitări, invocând că senatorii au nevoie de timp pentru studierea dosarului. Procurorii spun că Tăriceanu ar fi primit indirect, în perioada 2007 – 2008, când era premier, foloase materiale de aproximativ 800.000 de dolari de la o firmă austriacă.

https://www.facebook.com/epochtimesro/videos/313863059504618/

Cum s-a apărat Tăriceanu

  • felul în care DNA și mașina de zgomote acționează nu mai e un secret: se alege o țintă, se aduc martori falși, se dă dosarul la presă și gata cu reputația politicianului sau omului de afaceri după modelul bolșevic: calomniază, calomniază, că tot va rămâne ceva
  • am fost achitat într-un dosar, dar niciun procuror nu mi-a cerut scuze
  • ei spun: du-te în fața instanței și dovedește-ți nevinovăția! Cât cinism! Nu eu trebuie să îmi dovedesc nevinovăția, ci procurorii trebuie să dovedească vinovăția
  • DNA a luat dosarul trimis de austrieci, a decapat de acolo doar ce i-a convenit, așa că cel pe care i-a indicat parchetul austriac drept vinovați au fost transformați în martori. Și așa s-a născut acest dosar, la momentul oportun: apropierea campaniei prezidențiale. Așa s-au hotărât să îmi bage pumnul în gură
  • acest dosar are 18.000 de pagini pentru a vă induce impresia că este plin de probe. În fapt, este un talmeș-balmeș.
  • ce șanse am ca un judecător să găsească argumente în favoarea mea?
  • am fost urmărit și ascultat vreme de mai bine de opt ani.
  • v-am adus aici câteva pagini, copii ale documentelor prin care firma austriacă somează PNL să onoreze contractul de consultanță politică. Firma a dat în judecată PNL pentru o sumă deloc mică: 3 milioane de euro.
  • tot acest referat este plin de minciuni și manipulări. Dacă au văzut că nu merge cu dosarul de mărturie mincinoasă, au venit cu acesta
  • atunci când veți vota, vă rog să aveți inima ușoară pentru că eu nu am făcut niciodată o faptă penală sau de care să îmi fie rușine (Sursa: G4Media)

CITIȚI ȘI:

Șantajul lui Tăriceanu a devenit troc: PSD nu-l dă pe mâna DNA pentru șpaga de 800.000$, el nu aruncă în aer guvernarea

Vor fi date afară și pițipoancele lui Vâlcov: șefa Fiscului și cea a Casei de Sănătate

REVOLUȚIA VOTULUI. Darius Vâlcov, calamitatea „programului de guvernare”, a fost forțat să plece din Guvern

„Curățenie” à la Dăncilă: a scos din Guvern un condamnat în primă instanță (Vâlcov) și a angajat un condamnat definitiv (Borza)!

Diversiunea lui Carmen Dan: face pe „mama răniților” de la inundații ca să acopere moartea polițistului prost înarmat

Îi dăm în cap lui Pieleanu cu sondajele sale mincinoase! Un impostor al sociologiei: a umflat scorul PSD cu 10-17%

Să râdem de mincinoși! „PSD ia cel puțin 40%, PNL sub 19%, USR sub 12%, ALDE peste 12%, Băsescu și Ponta nu fac 5%”

PSD a furat Opoziției cel puțin două locuri în Parlamentul European. Păgubite: PNL și USR-PLUS

Cristian Bușoi, „mâna moartă” de la PNL București, demisionează dând vina pe Ludovic Orban și „ciupindu-l” pe Rareș Bogdan

Mircea Badea suferă cumplit pentru că poporul român „l-a trecut pragul pe Băsescu și nu l-a trecut pragul pe Tăriceanu”

VIDEO. Halucinațiile lui Cristoiu: „Mihai Gâdea va fi candidatul PSD la prezidențiale. Are șanse foarte mari să câștige. E patriarhul PSD-iștilor”

Firea și Pandele au încercat să-l eclipseze pe Papa cu Brâul Maicii Domnului. A ieșit o drăcovenie!

Orban, sub foc încrucișat după declarația privind „impozitarea IT-iștilor”. Un primar PNL îi cere demisia

O „penală”, fostă directoare în Ministerul Justiției, sugerează că Timmermans putea fi mituit de un infractor fugar din România!

VIDEO. Ziua îngerilor pe Câmpia Libertății. Papa îi trece în rândul sfinților pe cei 7 episcopi greco-catolici martiri ai terorii comuniste

VIDEO. Clipe magice la Iași: 150.000 de credincioși au spus „Tatăl Nostru” împreună cu Papa Francisc

VIDEO. Imagini extraordinare: 100.000 de oameni în ploaie la Șumuleu Ciuc, la liturghia oficiată de Papa Francisc

VIDEO. Ce i-a „şoptit” Klaus Iohannis Papei, la Palatul Cotroceni. Mesajul viral dedicat PSD

VIDEO/PAMFLET. Ciutacu, tonomatul care se pupă cu Dragnea jr. (Fane Porcarul) în fața pușcăriei Rahova

Acuzații grave. Poliția lui Carmen Dan a încălcat procedurile la arestarea lui Dragnea, creându-i un regim privilegiat

DOCUMENTE. Românii din Diaspora s-au bătut „ca la Rovine” pentru votul lor. Au fost scene de groază, din cauza unui guvern iresponsabil

Victoria în alegeri e folosită de PNL pentru a scăpa de „mâinile moarte” din partid. Cad capetele complicilor PSD și ale celor cu rezultate slabe pe 26 mai

Ambasadorul diasporei umilite din Londra, Dan Mihalache, și-a serbat ziua de naștere alături de doi „călăi” ai diasporei: jandarmul-șef Sindile și PSD-istul Corlățean!

Marș la pușcărie, nimicule!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.