VIDEO. Militari ruși răniți în Ucraina zac de peste o zi pe pista aerodromului din Rostov, așteptând să fie transportați la un spital din Moscova

1
4445
Stânga: răniții de pe aerodromul din rostov. Dreapta: explozia care a dus la închiderea aeroporturilor din Moscova

Imaginile batjocurii vin din Rusia teroristă. „Denazificatorii” răniți pe frontul ucrainean zac de mai bine de o zi pe pista unui aerodrom din Rostov-pe-Don, în așteptarea unui avion care să-i transporte pentru tratament la un spital de specialitate din Moscova.

Filmarea incredibilă a apărut pe canalul de Telegram „Nu vorbește Moscova”. Această întârziere surprinzătoare s-a produs din cauza panicii instaurate de dronele armatei lui Zelenski pe teritoriul ocupanților. Astfel, Kremlinul a închis aeroporturile din capitala rusă, ca urmare a atacurilor tot mai numeroase cu aeronave fără pilot.

Asta confirmă că putiniștii nu mai au încredere deplină în sistemul lor de apărare antiaeriană ce „n-are egal în lume”. O componentă a acestui sistem este temutul „Panțîr” – rachete sol-aer autopropulsate cu rază medie de acțiune.

Un militar rus, care a postat clipul video, informează: „Băieții stau întinși toată ziua sub soarele arzător. Fără mâncare, fără apă adusă recent. Acesta este genul de atitudine animalică de care avem parte. Suntem o bandă ambulantă, dar cei ținuți la pat suferă. E bine că încă nu plouă”.

VIDEO: Răniții de pe aerodromul din Rostov

În urmă cu nici două săptămâni, în noaptea zilei de duminică, 30 iulie, Moscova a fost atacată cu drone în zona centrului de afaceri „Moskva-City”. Unul dintre turnuri a fost atunci cuprins de fum, au zburat uși și ferestre, după cum a relatat site-ul ucrainean Obozrevatel.com.

VIDEO: Explozia de la Moscova

Clădirea „I-Q” de 50 de etaje a suferit avarii majore. O adolescentă a avut un atac de panică în urma exploziei, în timp ce se plimba prin centru cu bunica ei. Aceasta a calmat-o imediat, spunându-i că a doua zi vor părăsi oricum capitala Rusiei.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Încă o pensionare rușinoasă, după cea a șefului DNA: procurorul general „a tras pe dreapta” la 50 de ani, cu o pensie de peste 5.000 de euro!

* CCR apără cu dinții scandaloasele pensii speciale ale magistraților. Pierdem miliarde de euro și din intern, și din extern

* Recompensă regească pentru judecătoarea care lua șpagă de la interlopi: pensie specială de 4.000 €/lună + bonus de 200.000 € pentru 5 ani nemunciți + 53.000 € șpagă neconfiscată. A scăpat de judecată prin prescrierea faptelor, după două decizii ale CCR

* „Nu, Marcel, nu merge să fugi când vine nota de plată! Voi ați creat dezastrul. Voi, PSD și PNL, patronați de Iohannis!”

* Dosarul „10 August”: „găzarii lui Dragnea”, în frunte cu Cucoș, Sindile și Cazan, au fost trimiși în judecată. Dar după 5 ani?! Se așteaptă prescrierea faptelor?!

* Orlando Teodorovici se gudură grețos pe lângă Șoșoacă: „S.O.S. este un partid frecventabil” / „Doamna Șoșoacă este omul cu care poți să faci echipă” / „Oamenii din S.O.S. vor binele României” / Școala de Vară a S.O.S. România este mediatizată de Nașul TV, oficina clanului Șoșoacă

* Raport EFOR: Banii partidelor, primiți ca subvenție de la stat, sunt înghițiți de televiziunile tot mai nesătule. În 6 luni, 12 din cele 25 de milioane de euro primite de partide au ajuns la presă

* Curtea de Justiție a UE desființează regimul Iohannis – PSD – servicii: prescripția faptelor decisă de CCR, prin care au scăpat mii de infractori, este ilegală!

* EDITORIAL CARTIANU. Inginerul Ursu n-a murit. Polițistul Gigină n-a murit. La Colectiv, nimeni n-a murit. Nici la Revoluție, nici la mineriade…

* CONTRAOFENSIVA: Ucrainenii au străpuns prima linie de apărare rusească și au înaintat 10 km spre Crimeea

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here