VIDEO. Imagini înfiorătoare de la atacul chimic asupra redacției „Novaia Gazeta”. Un curier pulverizează o substanță necunoscută dintr-o anvelopă a bicicletei sale chiar în fața sediului ziarului

2
1786

Au apărut primele imagini cu persoana care a produs atacul chimic asupra ziarului „Novaia Gazeta” din Moscova, aprig contestatar al regimului dictatorial condus de Vladimir Putin.

Înregistrarea video a fost postată pe Twitter și preluată de jurnaliștii redacției. Se observă cum un așa-zis curier, protejat de o costumație împotriva gazelor, pulverizează o substanță necunoscută dintr-o anvelopă a bicicletei exact la intrarea în sediul cotidianului, apoi pleacă încet de la locul faptei.

Studiind clipul, cei de la „Novaia Gazeta” s-au declarat îngroziți și au făcut apel la autoritățile orașului să fie găsit teroristul.

VIDEO: Iată teroristul!

Explicații de la „Novaia Gazeta”

„Aceasta este o amenințare pentru moscoviți. După înregistrarea video cu curierul otrăvitor pe bicicletă, redacția «Novaia» face apel la autoritățile orașului: vom găsi împreună teroristul. Agențiile și alte surse oficiale (Mosgaz) au declarat că nu s-a găsit nimic lângă clădirea în care se află redacția ziarului nostru. Deși zeci de oameni se sufocau din cauza duhorii. Dar acum au sosit urmele digitale. Uitați, aceasta este deja o mașină pentru comiterea atacurilor teroriste: un curier fals pulverizează gaze otrăvitoare – un container cu care este montat într-o bicicletă – chiar la intrarea în clădire. Ideea este clară: pe tălpi, angajații care au trecut prin pată vor răspândi otrava pe toate etajele.

Ca o reamintire, ne închiriem spațiile aici de 25 de ani. Aceasta a fost editura noastră – Moskovskaia Pravda. De mulți ani trăim într-un cartier bun, alături de inginerii departamentului de transport din capitală… Și dacă aceasta este o încercare asupra noastră, atunci securitatea transportului din Moscova a suferit și ea.

Să adăugăm: lângă noi, la același etaj, există un studio pentru copii. Cum va afecta mirosul otrăvitor tinerii muzicieni? Dacă chiar și câțiva dintre angajații noștri adulți au simțit semnele otrăvirii?

Vă puteți imagina că un astfel de «curier», cu un pulverizator otrăvitor, își va desfășura serviciul pe teren la evenimente publice? Pe străzile orașului?

În fața ochilor noștri, serviciile speciale și specialiștii IT, cu zeci de mii de camere pe străzile Moscovei, încep să susțină un examen public. Există doar o singură întrebare în bilet: ei sunt capabili să-și dea seama sau nu de un potențial terorist?”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

  1. Avea Sadam Hussein un general/ministru care se ocupa cu armele-chimice, pe care le experimenta pe kurzi și pe alți opozanți ai regimului: era numit… „Ali-CHIMICUL”!

    Acum, credem că acest CRIMINAL de la Kremlin poate să revendice „titlul”/numele de… „Putin-CHIMICUL”!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here