VIDEO. Ghiță TV se plânge că ministrul Vela i-a făcut dosar penal „pentru terorism”. Terorismul prin fake-news

4
1638
Conclavul de la RTV: Eugen Chelemen e al doilea din stânga

Directorul editorial al postului Romania TV, Eugen Chelemen, s-a plâns marți seară, în direct, că televiziunea patronată de fugarul Sebastian Ghiță face obiectul unui dosar penal pentru difuzare de știri false.

Vorbind despre Spitalul Gerota din București, ce aparține Ministerului de Interne, Chelemen a spus:

* „La Gerota s-a instituit legea tăcerii. Știm de la domnul doctor Arafat că doamna doctor se află într-o stare critică. Nu l-am auzit pe domnul ministru de Interne să transmită un mesaj. Știți ce face acest ministru și cu ce se ocupă? Face presiuni și amenințări la adresa jurnaliștilor România TV care au dat informații publicului despre ce se întâmplă la Gerota.”

* „În aceste momente se fac niște presiuni incredibile, iar în calitate de redactor-șef am intrat acum în direct să-mi apăr colegii, redactorii, care astăzi se află în linia întâi și care se zbat să ofere publicului informații corecte. Pentru faptul că jurnaliștii au dat informații din acest «spital al groazei», s-a întocmit un dosar penal. Înțeleg că jurnaliștii România TV au comis acte de terorism…”

* „Ministrul de Interne i-a transmis unei colege de-a mele că-i va pune cătușe. Nu pot accepta așa ceva.”

* „Vreau să anunț public că postul România TV va face plângere penală ministrului de Interne al României, Marcel Vela, pentru comportamentul din ultimele zile, pentru presiunile și amenințările la adresa colegilor noștri.”

VIDEO: Intervenția de autovictimizare a lui Chelemen

Noutatea pe care o aduce Eugen Chelemen este dosarul penal care vizează postul România TV. Directorul editorial al televiziunii lui Sebastian Ghiță folosește o explicație diversionistă: „Înțeleg că jurnaliștii România TV au comis acte de terorism…”. În realitate, motivul cercetării penale e difuzarea de informații false care pun în pericol siguranța națională.

Șefa Secției ATI (Anestezie Terapie Intensivă) a spitalului Gerota se află in stare gravă după ce a fost infectată cu coronavirus de Nelu Lupu (60 de ani), pensionarul MAI care a ascuns faptul că tocmai s-a întors din din Israel.

4 COMENTARII

  1. Ce Dosar penal. Televiziunea de stirui false desfiintata si gata. Ce atita tura vura? Aviz Antenei 3 care raspindeste stiri false si incita la ura si dezbinare.

  2. Ceea ce fac haznalele RTV si Antena 3, adica instigare la neliniste sociala si denigrarea actiunilor de control a epidemiei, pentru a provoca destabilizarea tarii aflate in situatie de urgenta, este intolerabil si cere interzicerea imediata a activitatii acestor oficine de propaganda si subminare a tarii, coordonate de rusia.

    Libertatea de exprimare trebuie legiferata in asa fel, incat sa excluda actiunile de propaganda destabilizatoare si linsajul mediatic, adica specialitatile acestor doua platforme de media, controlate de puscarisii Ghitza si Dan Voiculescu, agenti GRU.

  3. Cei care sunt deșja suspecti de c-9 sau chiar au fost depistați recomand cu căldură faceți inhalații cu vapori de bicarbonat de sodiu sau cu vapori de apă in care s-a pus sare grunjoasă. alcalinizarea căilor respiratori și temperatura peste 50 de grade ucide virusul. Consumați hrană vie bogată in vitamine, apoi miere,miere, miere polen daca se poare crud, apoi ceapă și usturoi la greu cu salata orientală. propolis glicolic de trei ori pe zi câte 8-10 picături. cuișoare de trei ori pe zi câte două sublingual până se înmoaie apoi ronțăite și înghițite. de asemenea galgară cu soluție de bicarbonat de sodiu cu apă caldă cât de caldă suportați, apoi înghițiți. Aloe Vera Gel trei linguri pe zi. STOP CARNE ȘI PROTEINĂ ANIMALĂ. AVEȚI CREDINȚĂ NEÎNDOIELNICĂ . Doamne ajută. Păstrâți-vă calmul, puterea calmului este bine cunoscută de anumiți oameni care au CUNOAȘTERE. Faceți exerciți de presopunctură masând fiecare falangă de 10 ori. apoi frecați bine palmele până se încing. repetați exercițiul de trei ori pe zi.Ceai cald INFUZIE de măceșe indulcit cu miere după gust în care am storS o feliuță de lamâie la o cană. SĂNĂTATE MULȚĂ

  4. Cei care sunt deșja suspecti de c-9 sau chiar au fost depistați recomand cu căldură faceți inhalații cu vapori de bicarbonat de sodiu sau cu vapori de apă in care s-a pus sare grunjoasă. alcalinizarea căilor respiratori și temperatura peste 50 de grade ucide virusul. Consumați hrană vie bogată in vitamine, apoi miere,miere, miere polen daca se poare crud, apoi ceapă și usturoi la greu cu salata orientală. propolis glicolic de trei ori pe zi câte 8-10 picături. cuișoare de trei ori pe zi câte două sublingual până se înmoaie apoi ronțăite și înghițite. de asemenea galgară cu soluție de bicarbonat de sodiu cu apă caldă cât de caldă suportați, apoi înghițiți. Aloe Vera Gel trei linguri pe zi. STOP CARNE ȘI PROTEINĂ ANIMALĂ. AVEȚI CREDINȚĂ NEÎNDOIELNICĂ . Doamne ajută. Păstrâți-vă calmul, puterea calmului este bine cunoscută de anumiți oameni care au CUNOAȘTERE. Faceți exerciți de presopunctură masând fiecare falangă de 10 ori. apoi frecați bine palmele până se încing. repetați exercițiul de trei ori pe zi.Ceai cald INFUZIE de măceșe indulcit cu miere după gust în care am storS o feliuță de lamâie la o cană. SĂNĂTATE MULTĂ. NU ACUM AM VENIT CU COMPLETĂRI PENTRU CEI BOLNAVI ȘI NU NU NUMAI PENTRU EI. DOUĂ BĂTĂI STRICĂ, DOUĂ MÂNCĂRI NU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here