VIDEO. Dacă ne-ar dezinfecta cineva cu furtunul ca pe bieții indieni, l-am ține în șuturi până în Uttar Pradesh!

0
2256

Există locuri în lume unde atât măsurile de izolare împotriva noului coronavirus, cât și metodele de dezinfecție sunt aplicate în mod barbar. Este și cazul unui grup de câteva zeci de persoane din orașul Bareilly din statul indian Uttar Pradesh.

Un videoclip publicat de South China Morning Post și preluat de Universul.net surprinde un grup de muncitori migranți peste care este pulverizat dezinfectant anti-coronavirus.

Potrivit sursei citate, scena a avut loc în orașul Bareilly, statul Uttar Pradesh (India).

Tratamentul aplicat oamenilor a stârnit reacții furibunde în mediul online.

La începutul operațiunii, migranților li se cere să-și țină ochii închiși, iar personalul echipat în combinezoane albe pulverizează substanța chimică.

Oificiali locali au declarat că a fost demarată o anchetă, dar că „nimeni nu a fost rănit”, semn că se merge spre o mușamalizare.

VIDEO: Imaginile șocante din India

În mediul online, imaginile au fost urmărite de aproape două milioane de oameni în mai puțin de o zi.

India a decis miercuri, 1 aprilie, să-și plaseze populația în carantină timp de trei săptămâni. Acest lucru a provocat un exod în masă al lucrătorilor către sate. O situație haotică, în urma virusul s-ar putea transmite și mai rapid.

India este a doua cea mai populată țară din lume, cu 1,34 miliarde de locuitori, apropiindu-se de vecina sa China (1,39 miliarde), de unde a pornit pandemia de COVID-19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here