VIDEO. El e monstrul din Dâmbovița, care și-a dus în pădure nepoata de 6 ani și a decapitat-o!

1
10972

La scurt timp după abominabila crimă din Cojasca (o comună cu 72% romi și 20% români), asasinul de 26 de ani a fost capturat și dus la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Dâmbovița. La ieșire a fost filmat, iar o țară întreagă a putut vedea chipul monstrului.

Nici n-a fost greu ca ucigașul să fie prins: chiar el a sunat la 112 pentru a-și anunța abominabila faptă. Mai mult, n-a încercat să fugă, ci i-a așteptat pe polițiști lângă cadavrul fetiței de 6 ani pe care o înjunghiase cu cuțitul în zona gâtului.

VIDEO: Momentul în care criminalul este scos din sediul IPJ Dâmbovița

Cumplita crimă s-a produs sâmbătă dimineața. Polițiștii din Dâmbovița au intrat în alertă după ce au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că un bărbat din localitatea Cojasca a omorât o minoră, în vârstă de 6 ani, în timp ce se afla într-o pădure din apropierea locuinței.

Criminalul a fost cel care a sunat la 112.

Ajunși la fața locului, polițiștii l-au găsit pe criminal lângă cadavrul victimei.

Autorul este de etnie romă, la fel și fetița omorâtă de el.

Ucigașul era în conflict cu fratele său, aflat în Germania. Între cei doi a avut loc, telefonic, o ceartă violentă, în urma căreia bărbatul de 26 de ani a hotărât să se răzbune. A mers la casa fratelui său, i-a luat fetița (aflată în grija bunicilor), a dus-o în pădurea din apropiere și a ucis-o, tăind-o cu un cuțit în zona gâtului.

Autorul crimei a fost reținut, iar astăzi va fi prezentat unui judecător, cu propunere de arestare preventivă.

Monstrul din Cojasca

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Un extremist AUR face lista „trădătorilor nenorociți” care o susțin pe Clotilde Armand. Sunt amenințați și „cei din justiție și structurile de stat”

* Demența unui colonel de poliție, consilier AUR în Senat: „Nu mai recunosc autoritatea dictatorială a UE! Pregătesc rezistența în munți!“

* Ministrul Ghinea despre iubita lui Dragnea: „Era un fel împărăteasă a Parlamentului. Iordache îi ținea liftul!”

* Planurile lui Dragnea: vrea să se opereze la prietenii din Israel, apoi începe răfuiala cu actuala conducere a PSD

* VIDEO. Avocata lui Dragnea a aprobat afirmația toxică a acestuia! Fostul ministru Cătălin Predoiu: E o minciună!

* VIDEO. Un lider AUR l-a vizitat acasă pe Dragnea – „cel mai mare patriot al României, pe care toți vor să-l omoare!”

Ion Rădoi și concubina sa – 60 de zile sub control judiciar. Nu au voie să iasă din țară sau să poarte arme. Una dintre acuzații: șantajul

Victimizare nerușinată la Antena 1: „Aştept să mă omoare cineva pe stradă… să-mi dea c-un bolovan sau c-un cuţit la gât… să ne omoare copiii”

EDITORIAL GRIGORE CARTIANU. Tavarăș Cozmin, am găsit noile construcții ilegale de pe plaja din Mamaia! E și mai grav: sunt castele, nu hoteluri!

* Cum au fost capturați mercenarii columbieni care l-au asasinat pe președintele din Haiti. Unii au încercat să se ascundă în mocirla unui canal, alții într-un magazin părăsit. Ultimul adăpost: ambasada Taiwanului

1 COMENTARIU

  1. E UN SATANIST , SE VEDE CLAR PE CHIPUL LUI DE DEMON SI PE TRICOUL LUI SCRIE CU CE SE OCUPA DEMONII SI CEI CARE-I SLUJESC SATANEI …. SA PUTREZEASCA IN INCHISOARE PE VIATA …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here