Un individ de 26 de ani și-a dus în pădure nepoțica de 6 ani și a decapitat-o. A vrut să se răzbune pe fratele său (tatăl fetiței), cu care se afla în conflict

0
3284
Comuna Cojasca e situată la vest de DN1 (București - Ploiești)

Crimă orbilă în județul Dâmbovița! Un bărbat de 26 de ani a omorât, prin decapitare, o minoră în vârstă de 6 ani, într-o pădure de la marginea localității Cojasca, județul Dâmbovița. Fetița era nepoțica ucigașului (fiica fratelui acestuia). Ucigașul a vrut să se răzbune pe fratele său, cu care se afla în conflict.

Anunțul privind oribila crimă a fost făcut de Inspectoratul de Poliție al Județului Dâmbovița.

Criminalul a luat fetița de la locuința fratelui său și a dus-o la pădure, tăindu-i gâtul cu cuțitul.

Îngrozitoarea crimă a fost anunțată chiar de ucigaș, care ulterior a fost încătușat și băgat în arestul poliției.

Tatăl fetiței este plecat în Germania. Se pare că ultima ceartă cu fratele său (criminalul) a avut-o prin telefon.

Comunicatul IPJ Dâmbovița

„Astăzi, IPJ Dâmbovița a fost sesizat de un bărbat, cu privire la faptul că acesta a omorât o minoră, în vârstă de 6 ani, în timp ce se afla într-o pădure din apropierea locuinței.

La fața locului, polițiștii au constatat că aspectele sesizate se confirmă, autorul fiind găsit lângă corpul neînsuflețit al minorei.

Din primele date s-a stabilit că autorul era în conflict cu fratele său și, ca să se răzbune, i-a luat fetița de la domiciliu și a ucis-o în pădurea de la marginea localității (tăiată cu un cuțit în zona gâtului).

Autorul este în custodia poliției.”

O comună cu 72% romi și 20% români

Comuna Cojasca este formată din trei sate: Cojasca, Iazu și Fântânele.

E situată pe malul drept al Ialomiței, la vest de șoseaua națională DN1A.

Conform recensământului din 2011 (cel mai recent din România), populația comunei Cojasca se ridică la 8.276 de locuitori, în creștere față de recensământul anterior, din 2002 (când se înregistraseră 7.286 de locuitori).

Majoritatea locuitorilor sunt romi (71,96%), cu o minoritate de români (20,4%).

Primarul comunei este Victor Gheorghe (PSD), aflat în funcție din 2008.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Un extremist AUR face lista „trădătorilor nenorociți” care o susțin pe Clotilde Armand. Sunt amenințați și „cei din justiție și structurile de stat”

* Demența unui colonel de poliție, consilier AUR în Senat: „Nu mai recunosc autoritatea dictatorială a UE! Pregătesc rezistența în munți!“

* Planurile lui Dragnea: vrea să se opereze la prietenii din Israel, apoi începe răfuiala cu actuala conducere a PSD

* VIDEO. Avocata lui Dragnea a aprobat afirmația toxică a acestuia! Fostul ministru Cătălin Predoiu: E o minciună!

* VIDEO. Un lider AUR l-a vizitat acasă pe Dragnea – „cel mai mare patriot al României, pe care toți vor să-l omoare!”

Ion Rădoi și concubina sa – 60 de zile sub control judiciar. Nu au voie să iasă din țară sau să poarte arme. Una dintre acuzații: șantajul

VIDEO. Ironia istoriei: un elicopter american se salvează aterizând forțat în fața „Blocului Rusesc” din fosta „Piață Stalin” și „Piață Hitler”, actuala „Charles de Gaulle”!

Victimizare nerușinată la Antena 1: „Aştept să mă omoare cineva pe stradă… să-mi dea c-un bolovan sau c-un cuţit la gât… să ne omoare copiii”

EDITORIAL GRIGORE CARTIANU. Tavarăș Cozmin, am găsit noile construcții ilegale de pe plaja din Mamaia! E și mai grav: sunt castele, nu hoteluri!

* Cum au fost capturați mercenarii columbieni care l-au asasinat pe președintele din Haiti. Unii au încercat să se ascundă în mocirla unui canal, alții într-un magazin părăsit. Ultimul adăpost: ambasada Taiwanului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here