VIDEO. Delir în direct: Chirieac zice că USR a închis fabrici! „Neo-fascist! Extrema dreaptă! Cancerul!”, a strigat trompeta PSD

9
2362

Bogdan Chirieac, unul dintre principalii propagandiști ai PSD, s-a lansat marți în atacuri ieșite din sfera logicii și a bunului-simț, într-o emisiune la România TV (ora 19.00, moderator Lili Ruse).

Cel poreclit „Morsa Competentă” a scuipat venin la adresa USR, acuzându-l de închiderea unor fabrici, deși acest partid a intrat în politică de-abia de 3 ani și n-a guvernat niciodată, spre deosebire de dragul lui PSD.

Chirieac a avut un discurs de-a dreptul dement, lăsându-l perplex pe reprezentantul USR din studio, deputatul Ionuț Moșteanu. Acesta i-a atras atenția, civilizat, să nu mai mintă, iar Chirieac a înnebunit de tot! Propagandistul Ciumei Roșii l-a făcut pe Moșteanu „neo-fascist”, iar USR – „un partid de extrema dreaptă”.

„Mâine veți avea cuțitul în mână, iar poimâine și pistolul în mână”, a delirat Chirieac, într-o erupție de demență rar întâlnită în studiourile TV.

Delirul lui Chirieac are o singură explicație. Prin preluarea guvernării de către PNL, nu-i mai vin pe bandă rulantă contracte semnate cu statul român. Exemplu: Centrul pentru Servicii de Radiocomunicații (CSR), unde Chirieac a fost acționar, a primit de la Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) zeci de milioane de euro. Dar și alte instituții, de la Compania de Drumuri la cea de Spații Verzi, pe vremea când erau controlate de PSD, au pompat sume enorme în gușa „Morsei Competente”.

VIDEO: Delirul lui Chirieac, de la minutul 22 la minutul 26

„Că pe ale noastre, ce se începuse, ce-nflorise, le-ați distrus. Că, mă rog, USR-ul așa a vrut”

Bogdan Chirieac: Trebuie să înțelegeți că fabrica din România, care face componente auto, primește și ea comenzile din Germania, din Franța, din Statele Unite. Depinde de fabrica cu care e. Dacă acolo, dacă în situația asta, și suntem în martie, primul trimestru se duce, economia mondială a scăzut, înseamnă că în lume s-au vândut mai puține mașini, înseamnă că sunt comenzi mai puține pentru fabricile din România.

Lili Ruse: Până să stăm să ne uităm la tot impactul, haideți să ne referim la chestiile astea două.

Bogdan Chirieac: Știți ce se poate întâmpla, doamna Ruse? Îmi cer scuze, domnule deputat (i se adresează lui Ionuț Moșteanu, de la USR). Poți să începi să ai șomaj în România. Și-atunci, oamenii, în loc să plătească taxe la stat, statul le plătește lor ajutorul de șomaj. În momentul în care se intră în spirală, când se închide fabrica, lumea pleacă la șomaj, consumul se contractă și mai mult și se închid și alte fabrici, firește.

Ionuț Moșteanu: Au efect de domino. Criza are un efect de domino.

Bogdan Chirieac: Corporațiile… Așa-i firesc, doamna Ruse! Că pe ale noastre, ce se începuse, ce-nflorise, le-ați distrus (i se adresează lui Ionuț Moșteanu). Că, mă rog, USR-ul așa a vrut.

Ionuț Moșteanu: Cum să vrea USR-ul? Ce spuneți prostiile astea, că a vrut să distrugă?

Moșteanu: „Ce fabrici a închis USR-ul?”

Bogdan Chirieac (extrem de iritat): Domnule, vă rog frumos, hai… păstrați-vă cuvântul!

Ionuț Moșteanu: Păi, ce-s prostiile astea? Hai să fim serioși! Suntem de 3 ani în politică și spuneți că USR a închis fabrici?! Aveți un pic de decență!

Bogdan Chirieac: Păstrați-vă buna-cuviință!

Ionuț Moșteanu: Aveți un pic de decență, aveți proprietatea termenilor! Suntem de 3 ani în politică. Ce fabrici a închis USR-ul?

Bogdan Chirieac: Eu nu v-am făcut pe dumneavoastră prost și nici n-am spus că dumneavoastră aveți prostii. Adineauri ați depășit limita roșie de agresivitate și violență.

Ionuț Moșteanu: Care adineauri?

Bogdan Chirieac: Încetați cu prostiile!

Ionuț Moșteanu: Spuneți un nume de fabrică pe care am închis-o!

Bogdan Chirieac: Dumneavoastră asta spuneți în acest moment. Așa.

„În afară de violență și cătușe, nu știți nimic”

Ionuț Moșteanu: Spuneți, domnule, un nume de fabrică!

Bogdan Chirieac: N-ați înțeles nimic. În afară de violență și cătușe, nu știți nimic.

Ionuț Moșteanu: Susțineți-vă cuvintele cu argumente!

Bogdan Chirieac: Deci, este o mare greșeală făcută de poporul român în zona asta: violența, agresivitatea dumneavoastră.

Ionuț Moșteanu: Minciuni. Minciuna e o greșeală.

Bogdan Chirieac: Și iată violența și atacul la adresa mea, pe care tocmai l-ați executat. O violență de limbaj dincolo de limită. Dumneavoastră, atenție, sunteți deputat.

Ionuț Moșteanu: Da.

Bogdan Chirieac: Deci sunteți alesul poporului.

Ionuț Moșteanu: Și dumneavoastră vă pretindeți jurnalist.

Bogdan Chirieac: Nu mă pretind, lăsați-mă! Sunt un cetățean. Deci, dumneavoastră, adineauri, ca deputat, ca demnitar al statului român, ați jignit grav un cetățean.

Ionuț Moșteanu: Dumneavoastră ați jignit un partid și două milioane de votanți, spunând o minciună despre acest partid.

„Reprezentați extrema dreaptă, cancerul”

Bogdan Chirieac: Este exact în cazul dumneavoastră, partidul dumneavoastră, acuzațiile de neo-marxism se pare că nu sunt acuzații. Sunt o descriere perfectă.

Ionuț Moșteanu: Ce este ăla neo-marxism, domnule?

Bogdan Chirieac: Extrema dreaptă.

Ionuț Moșteanu: Ce extrema dreaptă? Niciun fel de extremă dreaptă. Suntem oameni veniți din mediul privat.

Bogdan Chirieac: Deci, dumneavoastră… mi-e teamă că reprezentați, nu știu dacă tot partidul dumneavoastră, dar dumneavoastră reprezentați extrema dreaptă: cancerul. Extrema dreaptă este cancerul…

Lili Ruse: Domnilor, vă rog mult! Haideți să închidem această discuție.

Ionuț Moșteanu: Nu mai spuneți minciuni despre USR și o să avem o discuție civilizată.

Bogdan Chirieac: Deci, atenție! Ați spus că spun prostii. Apoi că spun minciuni. Eu nu v-am jignit în niciun fel și nu v-am caracterizat spusele.

„Vă comportați ca un neo-fascist. Mâine veți avea cuțitul în mână, iar poimâine și pistolul în mână”

Ionuț Moșteanu: Puteți să-mi spuneți dacă greșesc.

Bogdan Chirieac: Nu vă combat cu armele acestea murdare pe care le folosiți dumneavoastră. Eu v-am luat pe ideologie și metafizică, da!

Ionuț Moșteanu: Puteți argumenta? Ați spus că am închis fabrici. Ce fabrici?

Bogdan Chirieac: Dumneavoastră, ca atare, vă comportați ca un neo-fascist.

Ionuț Moșteanu: Nu-s deloc neo-fascist. Sunt un om care, pentru oamenii de la televizor, cere niște argumente.

Bogdan Chirieac: Mâine veți avea cuțitul în mână, iar poimâine și pistolul în mână. Această țară a mai trecut prin asta, să știți.

Ionuț Moșteanu: Nu am niciun cuțit. Sunt un om foarte pașnic. Stați dumneavoastră liniștit.

Bogdan Chirieac: Nu știu, nu știu. Dar violența de limbaj vă caracterizează.

Ionuț Moșteanu: Dar nu accept minciuni. Aduceți probe! Dacă am închis noi fabrici, spuneți care.

Bogdan Chirieac: Nu era vorba despre asta, dar, mă rog, cred că aveți un discernământ redus.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Primăria lui Pandele și-a făcut televiziune! Propagandist-șef: Alexandru Căutiș, produs „Academia Cațavencu”

9 COMENTARII

 1. RTV , INTACT, EVZ sunt balamucuri cu descreierati in slujba FSB, deci sunt instrumente ale unui stat dusmanos, prin care acesta submineaza discursul din spatiul public romanesc.
  Aceste goarne ale propagandei rusesti trebuiesc lichidate urgent, pentru a normaliza dezbaterile publice.

 2. S-au inchis robinetele cu bani de la psd si acum e „morsa nebuna”.
  Cand om scapa fratilor de astia?
  Daca o sa continuam ca acesti dementi sa fie formatori de opinie am pus-o.
  Trebuie facut rapid ceva cu CNA-ul.
  PROTV a primit o amenda consistenta pentru ca chipurile a prezentat un fake news de pe o partie.
  Pe astia de la latrine si guitatv care seara de seara arunca cu rahat si manipulari se pare ca nu ii deranjeaza

 3. USR = Ucide Soros Republica România.
  Adică o datorie publică de 200 miliarde de euro pentru România până în 2030.

  România e țară republicană. Nu piere când vrea masonul George Soros.

 4. INFIORATOR!!!! SA TE MAI MIRI CA AM AVUT CE AM AVUT IN ANII ’50 CAND VEDEM CU OCHII NOSTRI ACESTE ATITUDINI INFECTE PE UN POST TV? !
  CU MANA NOASTRA, A UNOR ROMANI FARA SCRUPULE, CU PIELEA GROASA DE UN METRU, DISTRUGEM IMAGINEA UNEI ELITE, A UNOR OAMENI PROMITATORI PENTRU EVOLUTIA NOASTRA CATRE CIVILIZATIE, NUMAI PENTRU A PASTRA DOMINATIA RUSEASCA IN PARTEA ASTA DE LUME!!! SI NOI NE LASAM BATJOCORITI ASTFEL!!!!

 5. Imi doresc un regim justitiar care sa confiste averile acestor ticalosi. Nu ma intereseaza ce denumire are o asemenea politica, daca i-as vedea pe hoti pusi la locul lor.
  Ar fi foarte necesara politica adevarului, a dreptatii, de care ar trebui sa afle si romanii, prea influentati de gogosilee bine remunerate ale unor astfel de nesimtit, precun acest Chreac.i.

 6. Morsa nesimțită, obisnuită să fie „alimentată” de catre PSD. Pentru asta prestează. El și cu cealaltă morsă sl slăbănoagă, e vorba de Val Vâlcu. Apar zilnic la televiziunile arondate PSD-ului precum si in sectiunea respectiva din Realitatea TV, e vorba de Hoandră. Cele doua morse au si un ziar de propagandă pentru ciuma rosie, DC News ( in traducere…Doi Cașaloți News, asta, că nu le place sa le spui morsă). De remarcat ca la DC News morsele nu mai admit comentarii (au copiat stilul altei morse …feminine care nu accepta comentarii, ați ghicit e vorba de Alina Pippidi Mungiu)

  Să mai remarcăm reacția mult prea anemică a USR-istului Moșteanu, care nu a aflat că stilul elegant, civilizat nu cadrează cu flatulențele emise de morse. In aceste cazuri trebuie reactionat dur.
  Trebuia intrebată morsa cea grasă, scurt : ” pielea… cui ați spus că sunteti Dvs, domnule Chirieac ? „

 7. Aceste gangrene purulente, aceşti pretins ziarişti îmbogățiți fără de limită cu concursul borfaşilor PSD, aceşti pretins posesori ai adevărului unic prostesc jumătate din România cu minciunile lor ordinare. Vom bate, în continuare, pasul pe loc până când instituțiile statului vor înțelege că funcționează pentru a apăra şi aplica legile acestei sărăcite țări.
  Ce a făcut CNA de la înființare? Membri lui sunt angajați să dea amenzi, cu predilecție, unei singure emisiuni (Lumea lui Banciu). Membrii CNA nu au urmărit emisiunea dnei Ruse? Nu au auzit aberațiil e mincinoase ale „morsei” dezlănțuite.
  Să minți în aşa hal, azi la RTV, mâine la Antena 3 şi moderatorul să nu-ți taie lavaliera? Unde o să ajungem, domnule Cartianu? Noi suferim consecințele, nu nesuferita „morsă”, nu securiştii SRS, Cristoiu, Ciuvică, Andronic, Nistorescu, aceste scursori ale jurnalismului proletar.
  Sunt tot mai îngrijorat că tot batem pasul pe loc.
  Redacției cele mai respectoase gânduri,
  L.N.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.