sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăNewsMorsa PSD-istă a mâncat stricat! Chirieac: "Mai multă corupție decât în Guvernul...

Morsa PSD-istă a mâncat stricat! Chirieac: „Mai multă corupție decât în Guvernul Orban nu a existat în istoria României”

-

O afirmație inacceptabilă, scandaloasă, lipsită de un minim bun-simț, a fost făcută marți la Antena 3 de proprietarul DC News, Bogdan Chirieac. O aberație care reconfirmă că individul este nefrecventabil.

Discutând despre cele 25 de ordonanțe de urgență date de Guvernul Orban pe 4 februarie, Bogdan Chirieac s-a lansat într-o pledoarie propagandistică demnă de cei mai fanatici politruci bolșevici. Fără nicio dovadă, fără niciun argument, „Morsa competentă” a făcut o afirmație prin care încearcă să spele toate guvernele PSD-iste ultra-corupte.

Bogdan Chirieac: „Mai multă corupție decât în Guvernul Orban nu a existat în istoria României. Păi, să dai 25 de ordonanțe de urgență într-o ședință de guvern – asta ce o fi?”.

Însăși logica e bolnavă: faptul că un guvern dă 25 de ordonanțe de urgență poate fi considerat orice, dar nu o dovadă de corupție. Exemplu: când „Ciordache” a dat sinistra Ordonanță 13, n-a spus nimeni că e un act corupție, ci că e o reglementare catastrofală care legalizează corupția.

- Advertisement -

Intrând pe fond, afirmația lui Chirieac este o minciună care poate fi demontată matematic.

Câți corupți dovediți există în Guvernul Orban? Niciunul!

Guvernele Năstase și Ponta au dat țării cohorte de pușcăriași, iar jupânul „guvernelor Dragnea” se află la Rahova chiar acum.

- Advertisement -

Mulți miniștri au ajuns după gratii și din Guvernele Ciorbea și Boc.

Dar din Guvernul Orban, deocamdată, nu există nici măcar o cercetare penală, cu atât mai puțin vreo condamnare. Și atunci, cum poate spune cineva că „mai multă corupție decât în Guvernul Orban nu a existat în istoria României”?

Șantajist exclus dintre jurnaliști

Bogdan Chirieac poate comite și o asemenea ticăloșie, pentru că e expert în așa ceva. Nu întâmplător, în 2009, Comisia Media a Clubului Român de Presă (CRP) a recomandat instituțiilor media și jurnaliștilor „să nu-i mai prezinte pe Sorin Roșca Stănescu și Bogdan Chirieac drept jurnaliști sau cu orice altă titulatură care face referire la această meserie”.

Comisia de autoreglementare din cadrul CRP a stabilit că Roșca Stănescu și Chirieac au încălcat patru articole din Codul deontologic al CRP. Cei doi au încercat să-l șantajeze pe șeful ANI, Cătălin Macovei. „Bogdan Chirieac oferă servicii de influență, care sunt interzise de regulile conduitei jurnalistice”, a punctat Comisia Media a CRP.

Contracte cu nemiluita de la PSD și de la stat

Analistul Bogdan Chirieac a încasat sume enorme de la PSD și direct, și indirect.

 • În perioada 2007-2016, o firmă a lui Chirieac a încasat 75,8 milioane de lei (circa 25 de milioane de euro) din 7 contracte cu Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS), obținute prin încredințare directă, fără licitație.
 • În 2017-2018, printr-o altă firmă a sa, Chirieac s-a îndestulat cu 1.157.149 lei (peste 250.000 de euro) direct de la PSD.
 • Pe 7 decembrie 2018, CNAIR (compania naţională de drumuri) a plătit 43.000 lei (aproape 10.000 de euro) firmei DC News, controlată de Bogdan Chirieac, pentru a beneficia de o imagine favorabilă și știri pozitive.
 • Pe 23 mai 2019, mulțumit probabil de știrile pozitive publicate de Bogdan Chirieac pe DC News, directorul general al CNAIR, Narcis Neaga (PSD), i-a mai semnat un contract lui Bogdan Chirieac: 72.000 de lei (peste 15.000 de euro) ca să publice 6 articole pozitive despre „drumari”. Un jaf nerușinat: 2.500 de euro pe articol!
 • Pe 24 aprilie 2019, o asociere de trei firme, dintre care una a lui Bogdan Chirieac, a primit o finanțare pe fonduri europene, aprobată de Ministerul Fondurilor Europene, în ultima zi de ministeriat a Rovanei Plumb. Valoarea contractului: 650.000 – 790.000 de lei. Scopul: „promovarea valorilor europene în România”. Prin complicii săi PSD-iști, anti-europeanul Chirieac ia bani europeni cu lopata!
 • Prin Compania Investiții Spații Verzi, din subordinea Primăriei Sectorului 3, Robert Negoiță (PSD) a dat un contract de 8.000 de euro unei firme a lui Bogdan Chirieac, pentru reclamă şi articole publicitare pe DC News.
 • Printre site-urile finanțate de Primăria Capitalei, în mandatul Gabrielei Firea, s-a numărat constant și DC News, oficina de propagandă a lui Chirieac.
Cât a fost Dragnea în libertate, Chirieac nu a ratat ocazia să-l tămâieze contracost

Aici sunt banii dumneavoastră! Nu la austrostrăzi, ci la Bogdan Chirieac. Cât a încasat DC News de la CNAIR

- Advertisement -

4 COMENTARII

 1. Măi oameni buni, uitați’vă la limbrik cum arată (vroiam să spun ‘porc’, dar jignesc porcii prea rău comparându’i cu această subspecie hidoasă malefică !) ! Moartea supraobeză în vacanță ! Obezitatea i se trage de la KK’tul mâncat de calic cu polonicul de la toți trădătorii, interlopii, borfașii, șuții, curvele, analfabețiI / agramații … care dispun de bani și sunt pe sens contrar privind dezvoltarea României pe calea democratică, europeană ! Chiar nenorocitu este un rusofil sadea, puțind a KKt alterat bolșevik de Moskova și Kremlin ! 👹👺😱

 2. El isi intretine suncile groase, iar milioanele de fascinati de Antena 3 si Romania tv il cred pe el!!!! El intretine galmele mentale din capetele prostimii.
  Dar aseara la Realitatea s-a reluat tema padurilor. Rezulta ca nici actualul guvern nu face nimic sa lupte cu mafia lemnului. Ceea ce-nseamna, oare, ca i-au corupt si pe-astia? In cine sa mai credem?

 3. Obsedati de Rusia! Daca unul e incompetent sau da o lege care favorizeaza un cerc de interese atunci e cu Rusia. Daca se intampla ca unul dintr-un partid non-psd sa dea o lege care sa favorizeze anumite persoane atunci e in legatura cu Rusia. Orice e in legatura cu Rusia ! Cam similar cu sistemul national-socialist in care de vina erau evreii (au gasit o scuza pentru falimentul statal in care se aflau).Maine-poimaine o sa dam vina si pe minoritati ca sa intram intr-un conflicat pe tema drepturilor omului. Nu va inteleg deloc pe cei care scrieti aceste articole. Modul dvs. de gandire ma afecteaza intrucat incep sa gasesc vinovati pentru greselile mele personale si nu e asa, incepe sa-mi creeze un mod de gandire care ma forteaza sa citesc articole „fascistoide” (similar) ce incita la ura… si nu vreau. De aceea, nu gasesc un mod corect de a scrie articolele in acest fel. Fiti mai pragmatici si uitati-va la scoala absolvita a acestor oameni!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -