miercuri, mai 22, 2024
AcasăNewsVictorie târzie a #Rezist: găzarul-șef Cucoș pleacă din Jandarmerie după 571 de...

Victorie târzie a #Rezist: găzarul-șef Cucoș pleacă din Jandarmerie după 571 de zile de la 10 august 2018!

-

Sebastian Cucoş (45 de ani), fostul şef al Jandarmeriei Române la represiunea barbară din 10 august 2018, a fost trecut, miercuri, în rezervă. Ministrul de Interne, Marcel Vela, a spus că decizia a fost luată la cererea lui Cucoş.

„Astăzi am luat o decizie foarte importantă. Având în vedere concluziile comisiei medicale de la nivelul Ministerului Afacerilor Interne şi cererea ofiţerului în cauză, începând cu data de astăzi, colonelul Sebastian Cucoş a fost trecut în rezervă”, a declarat Marcel Vela, miercuri, într-o declarație de presă susținută la sediul MAI.

Sebastian Cucoş este urmărit penal pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la abuz în serviciu şi complicitate la participaţie improprie la purtare abuzivă în formă continuată, după violențele din 10 august 2018, dosarul fiind instrumentat de DIICOT.

Colonelul Sebastian Cucoș a revenit la conducerea Jandarmeriei Capitalei în august 2019, după ce i-a expirat împuternicirea în funcția de prim-adjunct al Jandarmeriei Române.

- Advertisement -

Luna trecută, Cucoș a fost detașat pentru trei luni la comanda Jandarmeriei Buzău, dar după numai două săptămâni a cerut plecarea din Jandarmerie.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Carmen Dan, obraznică, după criticile lui Iohannis + Vela pentru 10 august: „Doi foști primari bârfesc o femeie”

INTERVIU. Streinu-Cercel: „Acesta e un virus mai prăpădit. Mult mai agresiv e virusul gripal. În SUA sunt peste 10.000 de decese

* Primăria lui Pandele și-a făcut televiziune! Propagandist-șef: Alexandru Căutiș, produs „Academia Cațavencu”

* Un om necăjit. Codrin Ștefănescu către șefii PSD: „Regret că v-am apărat de atacurile altora! Nu meritați!”

- Advertisement -

3 COMENTARII

  1. Sebastian Cucoș nu e pro politică. E pro exterminare genii. Îl cunosc din 2010. Dacă a ieșit la pensie poate scrie un roman politic cu tentă umoristică despre felul cum politicienii PNL din MAI au ajuns la putere după 10 august 2018.
    Puterea durabilă se câștigă în stradă.

    Eu nu protejez pe nimeni. Legile sunt. Ocolind marile adevăruri ajungem eroi. Unii eroi sunt mici. Jurnaliștii. Alții devin milionari din acțiuni teroriste semite. Dacă o ducem rău e numai vina personală. Prin educație ne acceptăm. Prin bani nu prea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -