DOVADA. Firea a pompat sume imense la TV. Banii bucureştenilor au ajuns şi în conturile lui Chirieac, Buble şi Budeanu. CTP a avut dreptate!

5
4258

Sume imense din banii bucureştenilor, dirijate sub formă de campanii media în general inutile, au ajuns în conturile presei unde Firea a fost puternic promovată.

Vedem acum câtă dreptate a avut Cristian Tudor Popescu atunci când a ameninţat că întrerupe colaborarea cu Digi 24 după interviul greţos luat de Cosmin Prelipceanu Gabrielei Firea, după ce aceasta le-a atacat mizerabil pe fondatoarele primului spital privat pentru copiii bolnavi de cancer.

Sume imense din bugetul Capitalei au ajuns în conturile Digi 24, dar şi ale Antenei 3, aceste televiziuni fiind cele care au difuzat şi cele mai multe spoturi de promovare ale uneia dintre cele mai scumpe campanii media plătite de Gabriela Firea: cea privind Spitalul Gomoiu.

Numărul de spoturi difuzate (Sursa: PaginadeMedia.ro)

Potrivit datelor Paginademedia.roDigi 24 a avut cele mai multe dintre reclamele difuzate legate de promovarea Spitalului Gomoiu: 330 de spoturi. A fost urmat de Antena 3 (cu peste 300).

Lista presei în care Firea a pompat masiv e mai lungă şi cuprinde inclusiv site-urile jurnaliştilor abonaţi la banii PSD-ului, precum Bogdan Chirieac, Iosif Buble şi Radu Budeanu (a cărui soţie, Dana Budeanu, a scris acel mesaj infect, preluat de Firea, împotriva celor două fondatoare ale spitalului privat pentru copiii bolnavi de cancer): DCNews.ro, Digi24.ro, stiripersurse.ro, cancan.ro, ciao.ro.

Bucureştenii, jefuiţi de două ori!

Bugetul doar pentru această campanie de promovare a Spitalului Gomoiu a fost de 4,8 milioane de euro, fără TVA!

Grav e că presa în care Firea a pompat bani a făcut reclamă unui spital care jefuit banii românilor!

Libertatea a scris azi că, în cazul spitalului care apare în campanie, Corpul de Control al Guvernului Tudose a  descoperit zeci de supraevaluări. Într-un exemplu, materialul arată că opt vase de toaletă au fost plătite cu 2.858 de lei bucata, în timp ce ar fi costat, de fapt, 272 de lei. Sunt cazuri cu adaosuri comerciale de 2.500%.

11 milioane de euro a risipit Firea cu acest spital, care a umflat conturile unor firme private alese pe sprânceană!

Ce aşteaptă DNA?

Europa FM returnează banii şi le cere tuturor să facă asta

Moise Guran (Europa FM) şi Gabriela Firea

Pe lista celor care au încasat sume pentru publicitate apare şi Europa FM, post de radio care a anunţat azi că restituie banii încasaţi de la Gabriela Firea, din cauza scandalului în care aceasta a fost implicată, alături de Dana Budeanu, legat de jignirea celor două femei cu spitalul privat pentru copiii bolnavi de cancer.

O altă campanie plătită din banii bucureştenilor a fost cea privind consolidarea blocurilor din Bucureşti, cu un buget de 3,2 milioane de lei. Aici, Antena 3 e tot cap de listă, Digi în schimb nu mai apare în top, dar apar celelalte televiziuni de ştiri: B1 TV, România TV, chiar şi Realitatea TV (post falimentar).

De ce s-a revoltat CTP

Oana Gheorghiu şi Carmen Uscatu

CTP s-a arătat puternic deranjat de un interviu de la Digi 24 al lui Cosmin Prelipceanu cu Gabriela Vrânceanu Firea, primăriţa Capitalei.

Firea se năpustise, înainte cu câteva zile, într-un atac mizerabil la adresa celor două doamne a căror unică „vină” fusese aceea de a strânge bani pentru copiii bolnavi, ca să construiască un spital privat: Oana Gheorghiu şi Carmen Uscatu.

După acel episod scabros şi de-a dreptul inuman, Cristian Tudor Popescu a văzut în prezenţa lui Firea la Digi 24 o blasfemie. Şi a punctat-o, în stilul lui, într-un text în care ameninţa cu ruperea colaborării cu Digi 24.

Textul integral al lui Cristian Tudor Popescu

„Tăcerea mieilor”

„Când am apărat cu duritate Digi24 în fața pretenției dlui Mihai Șora-emag ca postul să se desființeze, pentru că s-ar fi aservit PSD, am spus că dacă voi constata eu compromiterea postului Digi24, nu mă mai vedeți prin studio.

Un prim pas spre acest gest a fost făcut aseară, prin emisiunea realizată de primarul general G. Firea, avându-i ca public de figurație pe dnii C. Prelipceanu și R. Kiss. Firea a vorbit 80% din timpul emisiunii, plasând tot ce a vrut. Principala ocupație a dlui Prelipceanu a fost să tacă asurzitor și să dea din cap aprobator. Când a pus una dintre cele nu știu dacă mai mult de 5 întrebări, dl Prelipceanu a avut un ton prevenitor, de scuză, ca să nu zic umil, «Nu vă supărați, doamnă primar general, totuși trebuie să vă întreb ceva…».

Textul oribil al femelei scatofile Budeanu, împotriva celor două doamne care muncesc voluntar pentru copiii bolnavi de cancer, pe care și l-a asumat și l-a distribuit primarul general al Capitalei, trebuia să-i fie citit în față, tare și cu dicție, năpârcii Firea – eu asta aș fi făcut, nu să-l ascund «pudic» într-un unghi de ecran aproape ilizibil.

Dureroasă emisiune din punct de vedere moral și profesional pentru un veteran ca mine. Încă una-două din astea, și nu ne mai întâlnim decât pe Republica și facebook, stimați telespectatori Digi24.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

5 COMENTARII

 1. O TOOOOOT (!) repetam:

  Cat despreee… „DIGI” (unii îi spun… „GiGi” — Sic ! –), NU putem sa nu ne-amintim caaa… FIROAICA a stat si la baza PLECARII lu’… ALICE IACOBESCU (careia i s-a cerut, de catre conducerea televiziunii, sa fie mai… BLANDA — !!! — cu… „VRAJITOAREA” Bucurestiului !): firma lui Teszari are… MARI-INTERESE legate deee… Primaria-Generala a Capitalei, pentru ca-i trebuie AVIZELE de a face lucrari de introducere (SUBTERANA) a cablului-de-fibra-optica, DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ?!!!!!!!!!!!

  • Iarrr… „LATRINA – 3” este postul deee… ANTI-(!)-televiziune care… „i-a-dat-aripi-de-VULTUROIAICA” (!) acestei BORFETE – ORDINARE, locul/COCINA undeee… „si-a-facut” (parafrazand exprimarea… ALTOR – ! – BORFASI, ăia, însă,… referindu-se DOAR laaa… MÂNĂ !)… „GURIȚA” (Sic !), Firuța-cea-MEREU-cuuu…-GURA-PLINA” (Sic !), daaaaaaaaaaaaaaaaaaa ?!!!

 2. Ma bucur ca acum CTP intelege semnalul de alarma tras cu ceva vreme in urma de dl. Sora, era foarte bine daca-l intelegea inca de atunci, si nu se exprima si el marlaneste, spunandu-i : ”Sa mori tu?”

 3. Aceasta panarama de Primar General pe numele ei Gabriela Firea a furat banii bucurestenilor dându-le la o serie de firme private.
  Sa dea sfântul sa nu o mai vedem la al doilea mandat pe acessta secătuia !!!

 4. Ceea ce ma supara foarte rau este ca opozitia nu a suflat un cuvintel despre jaful din primaria generala si sectoare in aceasta perioada. Si un copil de gradinita vede ca ciuma rosie da tun dupa tun prin intermediul primariilor si totusi… nicio reactie. Ce vreti penelisti, useristi si cine se mai considera opzitie, sa iesim noi iar in strada cu pancarte: NU NE MAI FURATI?
  Miscati-va ca aveti de ce si pentru cine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here