„Morsa” Chirieac creşte nivelul propagandei: „PSD se duce la 40-42%”

6
4128

Unul dintre propagandiştii „grei” ai PSD, Bogdan Chirieac, trece la nivelul următor al minciunii.

După ce „siamezul” său Marius Pieleanu a cotat PSD la 34%, dar a spus că, „după părerea lui”, partidul lui Dragnea va lua la europarlamentarea între 37% şi 40%, Chirieac a plusat.

„PSD se duce la 40-42%. Are organizare, are guvernarea, participarea la vot va fi mică… Aparatul de partid al PSD ştie să accelereze când se apropie alegerile”, a spus Chirieac la Antena 3.

„Morsa competentă” cotează PNL la doar 15%, ALDE la 6%, iar USR+PLUS la 25%.

Previziunile lui Chirieac sfidează toate sondajele din ultima vreme, care dau PSD între 24% şi 30%.

CITIŢI ŞI:

Furajați de PSD din banii românilor: Chirieac, Pieleanu, Palada, Savaliuc, Ghilezan. Sume uriaşe ajung la propagandişti

Premianții propagandei ruse în presa română: Gâdea, Chirieac, Ciutacu, Savaliuc, Andronic. Cei pe care-i „premiază” şi PSD, dar cu bani! „Meritul” lor: au pus umărul la distrugerea justiției din România

VIDEO + STENOGRAMĂ. Cele 3 minute și 40 de secunde în care un deputat liberal le-a băgat mortu’-n casă la Antena 3. „Mai știu un partid înființat de un securist, Dan Voiculescu”. Gâdea și Badea au paralizat, Ciuvică urla ca dementul. Toți mințeau că Felix nu e securist

Ce mai prestează Doru Bușcu pentru 52.000 € pe lună de la PSD: porno-editoriale împotriva Europei

Mircea Badea: „Pora… Liiceanu… Dă-i dracu’!”. CNA nu vede, nu aude

Mircea Badea: „Am luat-o razna! Sunt psihopat!” A publicat o poză cu copilul său în „puşcăria” de la mall

Mircea Badea a găsit vinovatul pentru crimele din ultima vreme: #Rezist! Iar Kovesi „trebuie să stea în puşcărie tot restul vieții ei”

Mircea Badea în sevraj: „În locul lui Meleşcanu, eu aş fi şters podelele cu madama aia penibilă de la BBC. De ce nu i-a zis ăleia că manipulează?”

Mircea Badea către Ciordache: „Mi-a plăcut cum le-ați arătat degetul, sunt fan! Data viitoare vin şi eu, să le arătăm degetul împreună!”

Mircea Badea a amuțit. Agatha? Perminov? Nebunaticule! Dar Carmen Brumă ştie? „Salutări atât lu’ Agatha, cât şi lu’ Perminov. Ştiu tot, prostule”

VIDEO. Mircea Badea, propagandist de mic. Înainte de pup-pup-pup la Voiculescu, pup-pup-pup la Ceauşescu

Paranoia la Antena 3. „Guvernul PSD-ALDE are şi un membru #Rezist!”

6 COMENTARII

 1. Eu cred ca are dreptatate morsa. psd merge spre 40-42% din electoratul sau, aia care si-au vandut votul pentru doi mici si o bere. Si aia au scazut, se duc pana la 40-42%. Cred ca nu stiti sa-i „cititi” vorbele!

 2. Prin anii ’80 eram inebunit de literatura de razboi,si umblam disperat dupa tot ce aparea pe vremea aceea referitor la ultima mare conflagratie,avind in vedere dificultatea de a cumpara o carte.
  Timpul a trecut,eu m-am maturizat dar lecturile de atunci au lasat urme adinci nestiind ca va venii o vreme cind imi vor folosi.Si,iata-ma astazi in Romania anului 2019 cu sentimentul unui deja vu,pe care PSD cu propagandistii sai mi-l trezeste,unul din propagandistii ticalosi care imi aminteste de acei ani fiind ACEST SAC DE GRASIME pe numele sau BOGDAN CHIRIAC.
  Despre el si ispravile lui mizerabile sa scris in fel si chip asa ca nu prea ma voi lansa in analize ce pot insa sa adaug este ca daca pina nu de mult lucra pentru borfasi strict dintr-un interes mercantil,astazi mobilul actiunilor sale sunt mult mai adinci,STIE CA LA ZIUA JUDECATII,LA FEL CA SI COMPLICII NAZISTILOR VA FI CHEMAT SA RASPUNDA,asadar si ellupta pentru prezervarea propiei libertati si averi.
  Uitati-va ca la fel ca DRAGNEA,CHIRIEAC,ca si CRISTOIU,nu iese decit in medii foarte bine securizate,unde nimeni nu-l intreaba si nu-l contrazice ba are sustinere totala,ca atare FRICA ia intrat in oase,pardon in grasime ,atitudinea lui fiind a unui individ disperat care se asteapta sa fie lovit de metrou.
  Intrebarea este cind va incerca sa dezerteze,pentru ca in fibra grasimii lui simte ca sfirsitul se apropie cu pasi repezi,fiind doar o chestiune de timp,scurt zic eu pina sandramaua lui DRAGNEA SE DUCE DRACULUI-Cade el,MADURO,care e cit 10 de-alde DRAGNEA….
  Asa ca fiti pregatiti,CHIRIAC SI CHIELEANU INTRA LA PACHET…

 3. Io cred ca acordam prea multa importanta acestei zdrente BOLSEVIKO-KGB-iste pusa in slujba infractorilor Dragnea, Tariceanu si Valcov !!!PS:SECATURA este platita REGESTE de BANDITII FELIX MOTRANU VARANU si GUITZA -GHITZA ! !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here