PSD-izare cu disperare. Numiri ticăloase în administrație, făcute de Dăncilă, Pintea și Cuc pe ultima sută de metri

3
5717
Viorica Dăncilă, numită de Dragnea în poziția de prim-ministru, a făcut sute de numiri în administrație în ultimele zile ale guvernării PSD

Mai multe numiri scandaloase au fost făcute de Guvernul Dăncilă în ultimele ore de guvernare.

PSD a încercat să-și plaseze oamenii în poziții-cheie din administrație pentru a nu pierde legătura cu resursele publice și pentru a-și păstra influența asupra oricărui guvern viitor.

Adriana Cotel, susținută de Darius Vâlcov, un personaj controversat, asociatul lui Dragnea, a fost numită de ministrul Sănătății, Sorina Pintea, în funcția de manager al Institutului Clinic Fundeni, unul dintre cele mai mari și importante spitale din București.

Aceasta a fost pentru o perioadă de patru luni director al Agenției Naționale a Medicamentului. Nu e medic și nimeni nu știe ce pregătire și ce calificări are. A refuzat să-și publice CV-ul, deși a deținut o poziție oficială.

Liliana Mincă (fostă Ghervasuc), traseistă renumită, zisă și „Lili Loterista”, a fost numită de Viorica Dăncilă în poziția de secretar general-adjunct la Ministerul Finanțelor, o poziție de funcționar public. Mincă este o apropiată a PSD și ALDE. Are o relație cu Dan Voiculescu, fiind șefa Loteriei Române în perioada 2006-2009, atunci când această instituție a fost implicată într-un scandal de corupție ce avea legătură cu mogulul Antenelor.

Ministrul Răzvan Cuc, în timp ce în Parlament se desfășura votul de învestitură a Guvernului Orban, a schimbat 5 din cei 7 membri ai Consiliului de Administrație al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), conform unei dezvăluiri făcute de Newsweek România.

CNAIR este compania națională de drumuri responsabilă cu dezvoltarea infrastructurii rutiere.

Noii membri numiți sunt: Georgeta Bumbac, Bogdan Pascu, Costin Mihalache, Ionuț Laurențiu Mașala și Mihuț Marius Pițigoi.

Aceștia fac parte din structurile de putere ale PSD, au lucrat în guvern și sunt conectați cu oameni de afaceri care susțin fostul partid de guvernământ, cum ar fi Ioan Rus și Dan Voiculescu.

Interesele sunt foarte mari în zona de construcții de autostrăzi, unde contractele sunt uriașe, iar PSD e specialist în deturnat fonduri publice.

Conform unor surse, în ultimele două săptămâni de la votarea moțiunii de cenzură, Viorica Dăncilă și PSD au făcut peste 400 de numiri în funcții publice ale oamenilor care gravitează sau fac parte din partid. 

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

În sondajul USR, creștere spectaculoasă a PNL: 36,8%. Dăncilă, ușor avans în fața lui Barna pentru a intra în turul 2

Pericol! După 24 de ani, Pro TV este vândută de americani unui miliardar ceh apropiat de Rusia

 

3 COMENTARII

    • TREBUIE IDENTIFICATE-și-(MAI-ALES-)APLICATE (IMEDIAAAAAAAT !!!!!!!!) măsurile/mecanismele-LEGALE (!) pentru… A SCAPA de acețti SCÂRBOȘI „ȘOBOLANI” (!), purtători-de-VIRUȘI ai „CIUMEI-ROȘII”, daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ?!!!

  1. A ACCEPTA ASA CEVA INREGIMENTEAZA IN TURMA NATIEI DE AVORTONI…! ASA ATI TRAIT,ASA VETI MURI, TACAND, DORMINDU-VA SOMNUL RATIUNII,O VIATA DE SLUGOI VESNIC…SA FIM REALISTI, NATIA ROMANA ESTE CEA MAI TOXICA SI ANTINATIONALA CUNOSCUTA..! AU SCAPAT TARFELE SI NEHALITII IN 89′ IN ”LUCERNA” PLAIULUI INCAT CHIAR ESTE CREDIBIL CA NU SE POATE FACE CEVA DE BINE PENTRU ROMANIA DECAT EXCLUZANDU-I PE ROMANI DIN VIETILE LOR…!
    SI NIMENI NU MAI POATE FI CREDIBIL,CUM CA AU VENIT ALTII SA NE IA TARA , REALITATEA NU ESTE CA ”NU NE VINDEM” CI CA AM VANDUT TOT,INTR-O POLITICA LA NIVEL DE STAT UNDE S-AU AJUNS DOAR FECALELE,SCARNAVIILE,PUTORILE,AVORTONII NEAMULUI PROST ROMANESC DIN VEACURI ….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here