Acasă News VIDEO. "Come with me if you want to live!" Celebra replică din...

VIDEO. „Come with me if you want to live!” Celebra replică din “Terminator”, rostită de Arnold după ce s-a vaccinat anti-Covid

Celebrul Arnold Schwarzenegger (73 de ani) i-a îndemnat pe oameni într-un mod original, dar de mare impact, să se vaccineze anti-Covid. După ce s-a imunizat el însuși, Arnold a rostit către camera de filmat o replică devenită celebră din seria “Terminator”: “Come with me if you want to live!” (“Vino cu mine dacă vrei să trăiești!”).

Arnold, fost guvernator republican al Californiei, s-a vaccinat la centrul amenajat pe stadionul “Dodger” din Los Angeles. Organizatorii au găsit o metodă foarte expeditivă și eficientă de fluidizare a procesului de vaccinare, reducând în același timp la minimum interacțiunea între oameni. Aceștia vin cu mașina și nu coboară din vehicul. Opresc, coboară geamul, o asistentă le face injecția în umăr, le pune un plasture și totul se încheie în doar 5-6 secunde.

Deși este o celebritate, actorul care și-a câștigat notorietatea mondială în filme precum „Predator” și seria “Terminator” a așteptat la rând, ca toți ceilalți. La final, a scris pe Twitter că acest lucru nu l-a deranjat absolut deloc: „Astăzi este o zi bună. Nu am fost niciodată atât de fericit să aştept la rând. Vino cu mine dacă vrei să trăieşti!“.

VIDEO: Arnold Schwarzenegger la vaccinare

VIDEO: Replica lui Arnold Schwarzenegger în „Terminator”

Deși republican ca și Donald Trump, Arnold Schwarzenegger „i-a rupt capul” fostului președinte, prin câteva declarații extrem de dure.

Lista personalităților foarte cunoscute care s-au vaccinat anti-Covid este deja foarte lungă. Președinți de state, premieri, înalți ierarhi, actori și oameni de afaceri s-au imunizat public sau în privat. Unii bogătași au plătit foarte scump pentru a fi vaccinați „peste rând”, iar în Emiratele Arabe Unite s-a dezvoltat chiar o afacere pusă la cale de niște britanici. Cei care-și permit „pachetul de servicii” merg la Dubai, sunt vaccinați și, cât așteaptă să li se facă rapelul (3 săptămâni), trăiesc o viață de lux în proprietăți private, izolate, feriți de pericolul infectării.

În acest timp, în România 30% din populație refuză categoric să se vaccineze, convinsă că este folosită pe post de „cobai” de Oculta Mondială.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Ruptură la vârf în PNL. Rareș Bogdan, atac dur la Orban: „I s-a umflat capul la Palatul Victoria! Cu excepția lui Boc, toți premierii s-au stricat la cap, au ieșit trăncăniți la cap”

* Atac macabru al lui Roșca Stănescu la adresa lui Orban: „Va trebui să plece de la PNL, cu picioarele înainte sau cu picioarele pe altă parte!”

* „Atacurile violente” la adresa lui Ivan Patzaichin au venit de la președintele USR Sulina! Repudiat de partid, acesta și-a dat demisia, dar Patzaichin nu se răzgândește

* Păzea, Șoșoacă se înarmează! „De mâine voi face cerere pentru permis de port-armă. Trebuie să mă apăr cumva”

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările