VIDEO. „Come with me if you want to live!” Celebra replică din “Terminator”, rostită de Arnold după ce s-a vaccinat anti-Covid

0
631

Celebrul Arnold Schwarzenegger (73 de ani) i-a îndemnat pe oameni într-un mod original, dar de mare impact, să se vaccineze anti-Covid. După ce s-a imunizat el însuși, Arnold a rostit către camera de filmat o replică devenită celebră din seria “Terminator”: “Come with me if you want to live!” (“Vino cu mine dacă vrei să trăiești!”).

Arnold, fost guvernator republican al Californiei, s-a vaccinat la centrul amenajat pe stadionul “Dodger” din Los Angeles. Organizatorii au găsit o metodă foarte expeditivă și eficientă de fluidizare a procesului de vaccinare, reducând în același timp la minimum interacțiunea între oameni. Aceștia vin cu mașina și nu coboară din vehicul. Opresc, coboară geamul, o asistentă le face injecția în umăr, le pune un plasture și totul se încheie în doar 5-6 secunde.

Deși este o celebritate, actorul care și-a câștigat notorietatea mondială în filme precum „Predator” și seria “Terminator” a așteptat la rând, ca toți ceilalți. La final, a scris pe Twitter că acest lucru nu l-a deranjat absolut deloc: „Astăzi este o zi bună. Nu am fost niciodată atât de fericit să aştept la rând. Vino cu mine dacă vrei să trăieşti!“.

VIDEO: Arnold Schwarzenegger la vaccinare

VIDEO: Replica lui Arnold Schwarzenegger în „Terminator”

Deși republican ca și Donald Trump, Arnold Schwarzenegger „i-a rupt capul” fostului președinte, prin câteva declarații extrem de dure.

Lista personalităților foarte cunoscute care s-au vaccinat anti-Covid este deja foarte lungă. Președinți de state, premieri, înalți ierarhi, actori și oameni de afaceri s-au imunizat public sau în privat. Unii bogătași au plătit foarte scump pentru a fi vaccinați „peste rând”, iar în Emiratele Arabe Unite s-a dezvoltat chiar o afacere pusă la cale de niște britanici. Cei care-și permit „pachetul de servicii” merg la Dubai, sunt vaccinați și, cât așteaptă să li se facă rapelul (3 săptămâni), trăiesc o viață de lux în proprietăți private, izolate, feriți de pericolul infectării.

În acest timp, în România 30% din populație refuză categoric să se vaccineze, convinsă că este folosită pe post de „cobai” de Oculta Mondială.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Ruptură la vârf în PNL. Rareș Bogdan, atac dur la Orban: „I s-a umflat capul la Palatul Victoria! Cu excepția lui Boc, toți premierii s-au stricat la cap, au ieșit trăncăniți la cap”

* Atac macabru al lui Roșca Stănescu la adresa lui Orban: „Va trebui să plece de la PNL, cu picioarele înainte sau cu picioarele pe altă parte!”

* „Atacurile violente” la adresa lui Ivan Patzaichin au venit de la președintele USR Sulina! Repudiat de partid, acesta și-a dat demisia, dar Patzaichin nu se răzgândește

* Păzea, Șoșoacă se înarmează! „De mâine voi face cerere pentru permis de port-armă. Trebuie să mă apăr cumva”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here